Цитирай Първоначално написано от happy end
Цитирай Първоначално написано от Krasencety
Виж аз също съм влюбена да не кажа загубена, но имай поне малко себеуважение или де да знам как да го кажа... Не позволявай да прави с теб каквото си иска. Просто е глупаво! СТЕГНИ СЕ! МОЛЯ ТЕ! Не ме карай да повярвам, че си по-зле от мен... Добре де как може да му даваш пари и да правиш каквото ти каже само за едната прегръдка??? Ще ти кажа нещо което на мен лично много ми помогна! Просто си набий в главата, че МОЖЕШ БЕЗ НЕГО! ПОВЯРВАЙ МИ МОЖЕШ БЕЗ КОГОТО И ДА БИЛО! АКО НЕ МОЖЕШЕ БЕЗ НЕГО КАК СИ ЖИВЯЛА ПРЕДИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ???? Просто си повтаряй всеки ден АЗ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕГО! Най-добре спри всякакъв контакт с него за известно време докато се стегнеш.Блокирай го в скайпа и изобщо не му се обаждай и не го търси! Подминавай го с вдигната високо глава и моля ти се спри да се самосъжаляваш! Повярвай ми ще оцелееш и без него само повярваи, че можеш, а в това съм обедена! И не го мисли... занимавай се с нещо ... хоби,спорт.. нещо, което ти е приятно и ти отвлича вниманието.Повярвай ще се почувстваш много по-добре само след около седмица! Стана страшно дълго, но се надявам,че съм помогнала поне малко... Айде успех и горе главата!!! Можеш!
Аз мога може би да живея без него ,но май не искам .Лятото живях 3 месеца далеч от града в който живеем липсваше ми малко и бях щастива и без него аз мога без него но когато сме 2 и се вижда ме по 7 4аса просто ми е мн трудно да го подминавам да не му говоря или да не му помогна с нещо....
Не казвам,че е лесно... НЕ Е! И аз съм в един клас с момчето, в което съм влюбена,но съм успявала да не му говоря и да го игнорирам въобще...Все едно не съществува! Не го чуваш,не го виждаш,не се обръщаш, когато те вика...Аз издържах цяла седмица въпреки,че той не ме остави на мира, защото виждаше, че не му обръщам внимание... Какво ли не прави... Е друг е въпроса, ако не искаш...И все пак дори и да решиш да останеш с чувствата си недей да му позволяваш да се държи така... Просто приеми, че няма да сте заедно и всичко ще е много по-лесно..Знам, че те боли,но такъв е живота... Неможе да си с всеки...Не му падай в краката! Горе главата той не е единствен! Някой ден ще срещнеш друг и ще го забравиш... Но до тогава не му позволявай да те използва! Ставаш за смях. Не искам да те обиждам..Знам го от личен опит... Доста подигравки съм отнесла заради това..