Цитирай Първоначално написано от neznaesh
Цитирай Първоначално написано от happy end
НО ОТ НЕГО НЕ МОГА ДА СЕ ОТКАЖА А НЗ КАК ДА ГО СПЕЧЕЛЯ ? ИСКАМ ДА МУ ДО КАЖА КОЛКО МН ГО ОБИЧАМ !? И ЧЕ ТОЙ Е 1 ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ХОРА ЗА МЕН идеи...
Здравей!
Аз няма да те третирам като луда, тъпа или каквото и да е подобно. Ще ти кажа, че си изключително силен човек! Но нещата, които позволяваш на това момче да прави с теб, са недопустими. Не си мисли, че съм поредната, която ти говори с клишета - не! - абсолютно съм наясно какво при казвам, защото съм преживяла подобна история, но с далеч по-сериозни последствия. Не се съмнявам, че изпитваш силни чувства към него и понятието "обичам го до болка" ми е пределно познато.
Знаеш ли, след като си задаваш въпроси, това означава, че ти вече имаш отговора в себе си. Знаеш, че това не е редно, още повече, че ТИ самата се измъчваш. За съжаление си научила момчето, че може да прави каквото си поиска с теб. А дори и най-добросъвестният ще се полакоми да се възползва от такъв индивид в обкръжението си. След като твоето момче допуска и - още по-лошо - съзнателно те подлага на страдания, то той никога няма да бъде честен и почтен с теб. Не очаквай да намериш начин да го спечелиш! Не очаквай нищо добро от подобен манипулатор. Да изполваш слабостта на другия (в твоя случай любовта ти), за да извлечеш облаги - това е жестоко, грозно и низко! Никога няма да промениш представата, която той има за теб - просто играчка.
Зная колко те боли и нямам за цел да те наранявам още повече с думите си, но е време да си отвориш очите! Ти си млада и абсолютно целият живот е пред теб. Прояви воля, прояви самоуважение, защото ти си се превърнала в парцал в неговите ръце. Ужасно трудно е да се откъснеш, веднъж тръгнала към дъното. Болката и страданието са силен наркотик, много по-силен и съблазнителен от трева, хероин, кокаин.. Позната ми е сладостта от това да се жертваш за любимия, но това НЕ е любов - Love doesn't make people cry!!!
Идва един момент, в който трябва да кажеш "СТИГА!". Ако искаш да се спасиш от този Ад, стъпи си възможно най-бързо на краката. Не отлагай за утре, защото утре ще бъдеш още по-надолу. Ще ти бъде трудно, ще плачеш още много нощи, но лека по лека ще се убедиш, че си направила правилното решение да се откъснеш. Боли да кажеш НЕ, но ти си силна и можеш да преодолееш тази болка. Можеш да постигнеш всичко, което се отнася до твоето собствено аз. Само го поискай! Връзка с него няма да постигнеш - тангото се играе от двама, а при теб вторият човек липсва!
Искрено ти пожелавам силна воля, за да можеш да се измъкнеш от този Ад!
Ако исмаш нужда да поговориш с човек, преживял същото, че и по-лошо - аз съм насреща!

neznaesh,поклон! Много съм съгласна с теб! Преживявам подобно нещо и честно казано с поста си помогна и на мен за което благодаря!