.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

4-томартенска тема

Ситуация: отивам при харесваната от мене кака, хващам я за ръчичката и кадето има по-малко мартеници, там и закачам една гривничка (от онея металните .. сега нали тея са модерни)
    Проблем: Не съм сигурен че на 4-ти се подаряват мартеници
    Въпрос: Дайте предложение каква ще е реакцията на какичката ?

П.С. Възрастта ми варира от 12-16 години .. според ситуациите ..

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    "Благодяря ти " и почва разговор между вас

Луд ли си?

Град
    Бургас
    Не виждам нищо лудо :> Давай,братле,всичко ще е наред :>

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Разбира се, че се подаряват и на 4ти мартенички, особено сега, когато 2ри и 3ти са неучебни и неработни дни
    Няма от какво да се притесняваш, това добър повод да пофлиртуваш и да видиш дали прехвърчат искри между вас
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Велико Търново
    аз вече дори имам
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Принципно супер идея. Само си уточни на колко ще си тогава, за да знам какви съвети да дам. Реакцията би трябвало да бъде:"мерси" "Благодаря" "Дай да ти вържа и на теб". Зависи де. Ако си пич ще е едно, ако си охлюв ще е друго.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

мм .. имам чувството че конкретната ситуация трябва да съм доста пич (алфа, ако мога така да се изразя ) така че поведение "охлюв" отпада

П.С Дай съвет като за 16 годишен (или като за по-голям, няма да се сърдя.. повече зрял опит не е излишен )

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Pupcho
    мм .. имам чувството че конкретната ситуация трябва да съм доста пич (алфа, ако мога така да се изразя ) така че поведение "охлюв" отпада

П.С Дай съвет като за 16 годишен (или като за по-голям, няма да се сърдя.. повече зрял опит не е излишен )
    Трябва, не значи "ще бъда" затова исках да уточниш. Ако искаш да се покажеш зрял разговора може да протече горе долу по следния начин:

-Здрасти, Катя!-с весел, неангажиращ и бодър глас. - Честита баба марта, да си здрава и усмихната, а всичко друго ида като бонус. На коя ръка имаш по малко мартенички?
    -На дясната.
    -Добре, нека ти вържа една мартеничка. Дай си дясната ръка.
    Тя дава, ти докато връзваш:
    -Ммм тази с мечето изглежда много симпатична. От кого ти е?
    -Ами от мама, днес сутринта ми я подари. Благодаря ти за прекрасната мартеничка, виж иамм една и за теб. Дай ръка.
    Даваш, връзва те. След това:
    -Еее супер, знаеш ли много се радвам че ти хареса мартеничката, виж каква усмивка извади. Досущ като на бъгс бъни от филмчето.
    *смях в залата*

И от тук нататък си ти - теми колкото искаш, девойката е заинтересувана ще те слуша с интерес. Не се впускай във философски размишления, нещо забавно, бъзикай я(с мярка) лафете си там за кой каква музика слуша, какво правите когато имате свободно време, защо филията пада винаги с намазаната страна...блаблабла

Успех!

Dr. Gregory House

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И на 4 може да се закачат мартеници,няма проблем.Като ситуацията се развива в училище,а сега са почивни дни и няма къде другаде да я видиш е съвсем нормално да й закачиш мартеница.

искрено благодаря !

Град
    В мислите на хората
    После да почерпиш

За мен Туборг :P

Dr. Gregory House

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, Валдес, аз ли полудявам или никой 16годишен не говори така,както ти си го написал в малкия си сценарий? Ениуей, идеята е ясна. ;д

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Ходи изправен и внимавай да не се изсмееш с "хаха" ! Притеснявам се. Все пак тоя скайп промива мозъци.

П.П. Пише се местополОжение ! Извинявай не се сдържах.

\m/

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Абе, Валдес, аз ли полудявам или никой 16годишен не говори така,както ти си го написал в малкия си сценарий? Ениуей, идеята е ясна. ;д
    Не знам дали полудяваш или не. Приемното ми време е 9:00-16:30. Малките се лутат като телета в обор, ако не им покажеш вратата ще се лутат вечно и ще пускат тъпи теми. Няма да се обяснявам, само ще кажа че това е примерен сценарий, автора ако иска може и за Баба Яга и 7-те джуджета да плямпа - ефекта ще е същия. Важното е как говориш, и какво показваш, другото е пълнеж.

Dr. Gregory House

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не знам дали полудяваш или не. Приемното ми време е 9:00-16:30. Малките се лутат като телета в обор, ако не им покажеш вратата ще се лутат вечно и ще пускат тъпи теми. Няма да се обяснявам, само ще кажа че това е примерен сценарий, автора ако иска може и за Баба Яга и 7-те джуджета да плямпа - ефекта ще е същия. Важното е как говориш, и какво показваш, другото е пълнеж.
    Даа, знам, знам. Просто отбелязах, че никой не говори така, пък повечето момичета биха се обидили, ако им кажат, че се хилят като Бъгс Бъни. о_O

е голям прас, че е 4... по-добре късно отколкото никога нали...
    сигурна съм, че тя ще ти благодаря успех
    пиши после какво е станало
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си