- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4-томартенска тема
Ситуация: отивам при харесваната от мене кака, хващам я за ръчичката и кадето има по-малко мартеници, там и закачам една гривничка (от онея металните .. сега нали тея са модерни)
Проблем: Не съм сигурен че на 4-ти се подаряват мартеници
Въпрос: Дайте предложение каква ще е реакцията на какичката ?
П.С. Възрастта ми варира от 12-16 години .. според ситуациите ..![]()
![]()
Не виждам нищо лудо :> Давай,братле,всичко ще е наред :>
Разбира се, че се подаряват и на 4ти мартенички, особено сега, когато 2ри и 3ти са неучебни и неработни дни![]()
![]()
Няма от какво да се притесняваш, това добър повод да пофлиртуваш и да видиш дали прехвърчат искри между вас![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
аз вече дори имам![]()
Руса кукличка
Принципно супер идея. Само си уточни на колко ще си тогава, за да знам какви съвети да дам. Реакцията би трябвало да бъде:"мерси" "Благодаря" "Дай да ти вържа и на теб". Зависи де. Ако си пич ще е едно, ако си охлюв ще е друго.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мм .. имам чувството че конкретната ситуация трябва да съм доста пич (алфа, ако мога така да се изразя) така че поведение "охлюв" отпада
![]()
П.С Дай съвет като за 16 годишен(или като за по-голям, няма да се сърдя.. повече зрял опит не е излишен
)
Трябва, не значи "ще бъда" затова исках да уточниш. Ако искаш да се покажеш зрял разговора може да протече горе долу по следния начин:Първоначално написано от Pupcho
-Здрасти, Катя!-с весел, неангажиращ и бодър глас. - Честита баба марта, да си здрава и усмихната, а всичко друго ида като бонус. На коя ръка имаш по малко мартенички?
-На дясната.
-Добре, нека ти вържа една мартеничка. Дай си дясната ръка.
Тя дава, ти докато връзваш:
-Ммм тази с мечето изглежда много симпатична. От кого ти е?
-Ами от мама, днес сутринта ми я подари. Благодаря ти за прекрасната мартеничка, виж иамм една и за теб. Дай ръка.
Даваш, връзва те. След това:
-Еее супер, знаеш ли много се радвам че ти хареса мартеничката, виж каква усмивка извади. Досущ като на бъгс бъни от филмчето.
*смях в залата*
И от тук нататък си ти - теми колкото искаш, девойката е заинтересувана ще те слуша с интерес. Не се впускай във философски размишления, нещо забавно, бъзикай я(с мярка) лафете си там за кой каква музика слуша, какво правите когато имате свободно време, защо филията пада винаги с намазаната страна...блаблабла
Успех!
Dr. Gregory House
И на 4 може да се закачат мартеници,няма проблем.Като ситуацията се развива в училище,а сега са почивни дни и няма къде другаде да я видиш е съвсем нормално да й закачиш мартеница.
После да почерпиш![]()
За мен Туборг :P
Dr. Gregory House
Абе, Валдес, аз ли полудявам или никой 16годишен не говори така,както ти си го написал в малкия си сценарий?Ениуей, идеята е ясна. ;д
Ходи изправен и внимавай да не се изсмееш с "хаха" ! Притеснявам се. Все пак тоя скайп промива мозъци.
П.П. Пише се местополОжение ! Извинявай не се сдържах.
\m/
Не знам дали полудяваш или не. Приемното ми време е 9:00-16:30. Малките се лутат като телета в обор, ако не им покажеш вратата ще се лутат вечно и ще пускат тъпи теми. Няма да се обяснявам, само ще кажа че това е примерен сценарий, автора ако иска може и за Баба Яга и 7-те джуджета да плямпа - ефекта ще е същия. Важното е как говориш, и какво показваш, другото е пълнеж.Първоначално написано от AFT
Dr. Gregory House
Даа, знам, знам. Просто отбелязах, че никой не говори така, пък повечето момичета биха се обидили, ако им кажат, че се хилят като Бъгс Бъни. о_OПървоначално написано от valdesbg
е голям прас, че е 4... по-добре късно отколкото никога нали...
сигурна съм, че тя ще ти благодаряуспех
пиши после какво е станало![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]