- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Impulse.bg - помощ
Как се трие акаунт (профил) в impulse.bg?!?!
Съжелявам темата ако се поватря, просто не намерих нищо което да ме насочи по нея ...
.. ако някой знае как, нека ми пише .. плс![]()
Както навсякъде... питай админ.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
хахаха GbSy , благодаря ти ... принципно аз нямам профил там , а сестра ми ...затова питам , но мерси за отговорите и на другите
![]()
Аз дирих и май тряа да кажеш на модер и той да ти го изтрие.На мен някой ми е регистрирал и-мейла и ся не щат да ми изтрият "профила"...и ако го намеря виновника ще го убия.
преди ставаше от форумите .. а сега всеки форум е преместен в клуб ! http://www.impulse.bg/group/29117 пишеш в една от темите ''Изтриване на профил "единствено от собствениците"'' ! аиде ...
^ наистина няма опция самичък да си изтриеш профила (принципно).
![]()
Акаунта ти НЕ МОЖЕ да се изтрие от теб самата.
Попитай админите им за помощ.
ПП - Не те ли е срам в конкурентен продукт да рекламираш друг сайт ?
Тва за мен да имаш профил в Impulse не си човек![]()
акаунтът може да се изтрие от притежателя ето от тук http://www.impulse.bg/settings/closeвсъщност той само се закрива,и когато искаш пак акаунт там просто влизаш с и-мейл адреса и старата си парола
![]()
Мерси много от колко време ги търся тия мишкиПървоначално написано от Zqpkov
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
![]()
Ами има такова активиране .. и деактивиране, вече съществува такава опция .. но не мога да ти влезна в профила , че да ти кажа точните инструкции .. някъде в ' мои настройки ' или настройки на профила беше .. Ако не схващаш , обърни се към Админа .. той направо ще ти ' изключи
от уеб сайтчето![]()
Спри да се занимаваш и да влизаш просто ако не може да го изтриеш..
Но все пак една снимка качена ли е в интернет - връщане няма, дори да си изтриеш профила
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
може и чрез деактивиране на профила нз точно... някаде в лични настройки е![]()
кои си спомня за саита,кои иска отново да се завърне,даите да направим нещо по въпроса!
голямата реклама щото
//
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
той е толкова объркан .. вече ме мързи да влизам защото е заприличал на сайт за стоки от колкото за забавление
Стара тема
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.