.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Миенето

Миенето

Мислите ли че миенето на ръцете преди тоалетна и преди миене на интимните части е задължително и предпазва ли ни от инфекции.Ако не го правим има ли последствия и изобщо какво мислите по въпроса

Ръцете е хубаво преди,особено при мъжете.След - задължително,заради бактериите в тоал. помещение
    Иначе да си миеш онази работа след малка нужда - безсмислено.Но след голяма - задължително.Иначе при жените има риск от анаеробни инфекци и гъбички.

Аз мисля, че и при жените е задължително и преди и след ходене по нужда, защто все пак после като се бършеш, ако преди това не си си измил ръцете може да се получи някоя инфекция при определени обстоятелства. Защо трябва да се мият след това е излишно да коментирам.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Варна
    Не бива да ни гони параноята. И мъжките и женските полови органи са домакини на множество бактерии. Само малка част от тях са патогенни - т.е. предизвикват заболявания. Имунната система на здрав човек е в състояние да контролира и поддържа нормалната бактериална флора както във влагалището, така и на пениса, в ануса и в устата. Освен ако ръцете ти не са много мръсни, т.е. ако не си пипал някакви гадости или пък не се връщаш отвън (но по принцип като се връщаш отвън нали винаги си миеш ръцете), няма причина по ръцете ти да има някакви страшни бактерии, които биха могли да причинят полова инфекция. Така, че миенето на ръцете преди ходене по малка или голяма нужда е напълно безсмислено. Това е все едно да си миеш ръката преди да се почешеш по ухото да не би да се инфектира.

Град
    Е там...
    аз си мия винаги
    тфа даже не го мисли
    навик ми е...

ти ако си нечистоплътен не се мии...

Az sled se miq vinagi no predi ne
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на Infinity
    редовно си мия ръцете...преди и след всеки контакт,с която и да е част от тялото ми :P
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от BigBrother
    Не бива да ни гони параноята. И мъжките и женските полови органи са домакини на множество бактерии. Само малка част от тях са патогенни - т.е. предизвикват заболявания. Имунната система на здрав човек е в състояние да контролира и поддържа нормалната бактериална флора както във влагалището, така и на пениса, в ануса и в устата. Освен ако ръцете ти не са много мръсни, т.е. ако не си пипал някакви гадости или пък не се връщаш отвън (но по принцип като се връщаш отвън нали винаги си миеш ръцете), няма причина по ръцете ти да има някакви страшни бактерии, които биха могли да причинят полова инфекция. Така, че миенето на ръцете преди ходене по малка или голяма нужда е напълно безсмислено. Това е все едно да си миеш ръката преди да се почешеш по ухото да не би да се инфектира.
    Sic!

точно така!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Еми то си е въпрос на хигиена, а до накъде и на вманиаченост. То си се подразбира, че след като си свършиш работата в тоалената е редно да си измиеш ръцете все пак..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си