.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 220
    Моля Господ единствено за здравето на близките ми. За другото аз си отговарям, щом е пренецил,ми е дал нещо (или взел), и да се моля, и да не се моля, няма да стане инак.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Моля Господ единствено за здравето на близките ми. За другото аз си отговарям, щом е пренецил,ми е дал нещо (или взел), и да се моля, и да не се моля, няма да стане инак.
    Казва се, че при силна вяра може да има промени в положително, най-вече трябва да се изчисти кармата, да не се носи товара от миналите животи. Не е лесно, но е възможно.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

а

определено ДА вече доста пъти ми се е доказжало че има Бог и той прощава и ми помага
    ОБИЧАМ ТЕ

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kman
    А що бог не помогна на тая дето отиде на кастинг в мюзик айдъл....дето е мега яко набожна и вярваше че ще се збъднат молбите й....само не ми излизайте с номера че бог имал друг замисъл за нея че ще се попикая да се смея!
    Ами щото явно тя не вярва истински,а само на думи за пред цяла България,за да се изтъкне и да я съжалят,за да спечели

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ДА,сбъдват ми се,защото се моля от сърце

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    vaprosat principno e mnogo slojen i dalbok. az naprimer se molih mnogo dalgo i iskreno da se sprat teia ubiistva omraza glad bolsesti mizerii deca rodeni s ujasni uvrejdania i vsi4ki takiva gadorii... ne stana no posle polu4ih prosvetlenie !!! ka4ih se n sekciata v hola sko4ih i mnogo barzo se pomolih da si padna na glavata-molitvata mi be6e 4uta!!

Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Казва се, че при силна вяра може да има промени в положително, най-вече трябва да се изчисти кармата, да не се носи товара от миналите животи. Не е лесно, но е възможно.
    С вяра карма не се чисти. Де да беше толкова просто.. А иначе така е , този свят е контролируем чрез мисълта или силата на вярата ,както му викате вие..

Град
    Асеновград
    Като молиш Господ за нещо , трябва и да правиш нещо по въпроса . Неможе примерно да искаш да забогатееш и цял ден да си лежиш у вас . Няма Господ да ти прати с куриер парите
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Цитирай Първоначално написано от Sevgincho
    Като молиш Господ за нещо , трябва и да правиш нещо по въпроса . Неможе примерно да искаш да забогатееш и цял ден да си лежиш у вас . Няма Господ да ти прати с куриер парите
    Така е, грубо казано.

Това не прави ли молитвата безмислена?

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Това не прави ли молитвата безмислена?
    Това звучи смешно. Безсмислена молитва няма. Това не означава, че винаги бива изпълнявана. Има карма, която трябва да се изчиства. Ако нещо не стане, както си помолил, не значи, че не си чут, а че просто не трябва да стане. Там горе на небето (макар че не е точно там, а почти при нас като разстояние) знаят по-добре какво трябва да стане с всеки човек, каква му е задачата. Винаги биват чувани молитвите. Но искам да кажа, че молитвата се чува и ще ти се помогне, но пък не можеш да чакаш буквално да ти падне от небето, а ти да не си помръднеш пръста.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Да, заради това съм милионер..
    И за това не умират по 20 000 деца от глад на ден..
    Как няма да ми се сбъдват молитвите .. ЩО ЗА ВЪПРОС ????
    +1
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Да, заради това съм милионер..
    И за това не умират по 20 000 деца от глад на ден..
    Как няма да ми се сбъдват молитвите .. ЩО ЗА ВЪПРОС ????
    +1
    За съжаление има мн тъга и страдание на света. Вероятно и тук става въпрос за карма.

Всичко което съм си пожелал искрено и от съре ми се е сбъднало (не са много; не говоря за материални неща ) а някои от нещата ми изглеждаха абсолютно невъзможни , едно от нещата които съм си пожелавал беше за определн срок .

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Според мен зависи какво си пожелаваш и за какво се молиш, колко е искрено, колко е възможно, дали е дошъл този момент и дали наистина го заслужаваме !

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Според мен зависи какво си пожелаваш и за какво се молиш, колко е искрено, колко е възможно, дали е дошъл този момент и дали наистина го заслужаваме !
    + 1

Град
    София
    Само ако вярваш в Бог със цялото си сърце и не стоиш ссъс скръстени ръце защото както знаем "Помогни си сам ,за да ти помогне и Господ."
    "Когато смартта ти позвани на вратата, ти се направи на луд и вдигни телефона."

Мега фен Аватара на iiirish
    Не знам дали изобщо вярвам във него. Преди съм се молила, може би когато ме е хващала депресията Но мисля, че здравия разум вече е надделял. Пък и не е ли тъпо като казват "помогни си сам, за да ти помогне и бог", че то аз като си го правя сама за какво ми е някой друг да ми помага, то вече съм си го свършила

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    За да осъзнаеш, че можеш и сама. А Неговата помощ се изразява в това, че всяко следващо нещо, ще го възприемаш по-леко и с повече 'самочувствие', че можеш да се справиш /така да кажа/. Понеже вече ще знаеш, че можеш "сама" :P .
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Да
    Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
    Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Моля се, да и някои неща ми се сбъдват, но незнам господева направия ли е или не?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Като за начало от Господ НЕ трябва да се искат големи и невъзможни неща. Господ "сбъдва" молитвите, стига наистина да ги искаш, наистина да се постараеш да се случат.Защото ако искаш нещо ,само с молене няма да стане, трябва да правиш всичко възможно по въпроса ,за да се случи.Господ помага на тези ,които го обичат, но също им дава изпитания.
    Така че ако сте се помоли и някои от молитвите ви не се сбъднат ,не се отчайвайте и не спирайте да се молите.
    Лично мнение.

Град
    Sofia
    Не.Накрая просто сеубедих,ч няма Господ

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    Един осъзнал се навреме човек... скоро щеше да започнеш да говориш за седмото измерение и за зблъсъка на астероида лакамока със земята ама добре че се оттърва

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    Един осъзнал се навреме човек... скоро щеше да започнеш да говориш за седмото измерение и за зблъсъка на астероида лакамока със земята ама добре че се оттърва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си