- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сбъдват ли се молитвите ви към бог?
Моля Господ единствено за здравето на близките ми. За другото аз си отговарям, щом е пренецил,ми е дал нещо (или взел), и да се моля, и да не се моля, няма да стане инак.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Казва се, че при силна вяра може да има промени в положително, най-вече трябва да се изчисти кармата, да не се носи товара от миналите животи. Не е лесно, но е възможно.Първоначално написано от eveto_xx
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
определено ДА вече доста пъти ми се е доказжало че има Бог и той прощава и ми помага
ОБИЧАМ ТЕ
Ами щото явно тя не вярва истински,а само на думи за пред цяла България,за да се изтъкне и да я съжалят,за да спечелиПървоначално написано от Kman
vaprosat principno e mnogo slojen i dalbok. az naprimer se molih mnogo dalgo i iskreno da se sprat teia ubiistva omraza glad bolsesti mizerii deca rodeni s ujasni uvrejdania i vsi4ki takiva gadorii... ne stanano posle polu4ih prosvetlenie
!!! ka4ih se n sekciata v hola sko4ih i mnogo barzo se pomolih da si padna na glavata-molitvata mi be6e 4uta!!
С вяра карма не се чисти. Де да беше толкова просто.. А иначе така е , този свят е контролируем чрез мисълта или силата на вярата ,както му викате вие..Първоначално написано от themusicinme
Като молиш Господ за нещо , трябва и да правиш нещо по въпроса . Неможе примерно да искаш да забогатееш и цял ден да си лежиш у вас . Няма Господ да ти прати с куриер парите![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Така е, грубо казано.Първоначално написано от Sevgincho
![]()
Това звучи смешно. Безсмислена молитва няма. Това не означава, че винаги бива изпълнявана. Има карма, която трябва да се изчиства. Ако нещо не стане, както си помолил, не значи, че не си чут, а че просто не трябва да стане. Там горе на небето (макар че не е точно там, а почти при нас като разстояние) знаят по-добре какво трябва да стане с всеки човек, каква му е задачата. Винаги биват чувани молитвите. Но искам да кажа, че молитвата се чува и ще ти се помогне, но пък не можеш да чакаш буквално да ти падне от небето, а ти да не си помръднеш пръста.Първоначално написано от Liar
+1Първоначално написано от tqnko
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
За съжаление има мн тъга и страдание на света.Първоначално написано от cherrygloss
Вероятно и тук става въпрос за карма.
![]()
Всичко което съм си пожелал искрено и от съре ми се е сбъднало (не са много; не говоря за материални неща ) а някои от нещата ми изглеждаха абсолютно невъзможни , едно от нещата които съм си пожелавал беше за определн срок .
+ 1Първоначално написано от Rebirthing
Само ако вярваш в Бог със цялото си сърце и не стоиш ссъс скръстени ръце защото както знаем "Помогни си сам ,за да ти помогне и Господ."
"Когато смартта ти позвани на вратата, ти се направи на луд и вдигни телефона."
Не знам дали изобщо вярвам във него. Преди съм се молила, може би когато ме е хващала депресиятаНо мисля, че здравия разум вече е надделял. Пък и не е ли тъпо като казват "помогни си сам, за да ти помогне и бог", че то аз като си го правя сама за какво ми е някой друг да ми помага, то вече съм си го свършила
![]()
За да осъзнаеш, че можеш и сама. А Неговата помощ се изразява в това, че всяко следващо нещо, ще го възприемаш по-леко и с повече 'самочувствие', че можеш да се справиш /така да кажа/. Понеже вече ще знаеш, че можеш "сама" :P .
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Да
Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
Алберт Айнщайн
Моля се, да и някои неща ми се сбъдват, но незнам господева направия ли е или не?
Като за начало от Господ НЕ трябва да се искат големи и невъзможни неща. Господ "сбъдва" молитвите, стига наистина да ги искаш, наистина да се постараеш да се случат.Защото ако искаш нещо ,само с молене няма да стане, трябва да правиш всичко възможно по въпроса ,за да се случи.Господ помага на тези ,които го обичат, но също им дава изпитания.
Така че ако сте се помоли и някои от молитвите ви не се сбъднат ,не се отчайвайте и не спирайте да се молите.![]()
Лично мнение.
Не.Накрая просто сеубедих,ч няма Господ
Първоначално написано от Belair
Един осъзнал се навреме човек... скоро щеше да започнеш да говориш за седмото измерение и за зблъсъка на астероида лакамока със земята
ама добре че се оттърва
Първоначално написано от gret4ety
![]()