.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 220
    Безброй пъти е отговарял,но разбира се не на всички.Бог не е като златната рибка-казваш желание и на минутката се изпълнява.помислете за шанса едно дете,имащо семейство,покрив над главата,храна и т.н за се помоли и да каже "Господи,искам друго семейство писна ми от тези тук",и друго дете,живеещо в сиропиталище,без семейство да каже "Господи,моля те дай ми семейство!"...Какъв е шанса Бог да даде отговор на едната и другата молитва...едни и същи молитви от две различни деца...

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    за мен това са глупости да се молиш на някого който никой не е виждал,и прочие,и да ти се сбъдне се едно да късаш пари и те пак да са си цели.
    Според мен молитвите са за слабите,силните ги постигат сами.
    Rounder,и вятъра не го виждаш,но го усещаш,нали!?Стига да не си вкъщи!
    I have a dream

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не се моля за лични облаги, просто възхвалявам Бог Онази вечер за първи път се молих приятелят ми да не получи нищо от полицията . И за сега не е получил.Така че . .

Мега фен Аватара на ZipFail
    Точно щото си се молила е !

Бог не е кукловод :\
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    O! толкова е хубаво да знам че бог НАИСТИНА помага на хората

бях изгубил вяра че на небето има невидим човек който да се грижи да си вземем изпитите, да си намерим ключовете и да хванем маршрутката след като се нагледах на деца които ровят из пръстта за несекоми от глад

хора които ЩЕ си възвърнат крайниците след като се помолят

и най-вече като видях че според направени изследвания молитвите нямат НИКАКЪВ ефект върху пациенти.

благодаря на всички коитосподелиха че смятат че върховният създателнавселената му пука за незначителните и проблеми когато има толкова болкаи мъка п света

помиолете се и това дете да е се излекува от дадения му свише прблем

и? какво изобщо трябваше да означава това изказване?

"Бог ми помага и ме обича и всичко което е мое е мое заради Него и следователно Той бди над всички нас и вие трябва да се присъедините към моята интерпретация на една книжка от бронзовата ера."

но когато някой гаден еретик покаже ГИГАНТСКАТА маса лайна която се изсипва върху НАПЪЛНО невинни хора всеки ден тогава-

"Е са! Бог да не е Бог за да се грижи за всички? Той си има преференции, защо му е да се грижи за бедните, беззащитните, неоправданите, безсилните и всички други които страдат (дори и само тези за чиято мъка не са отговорни хора, а те са МНОГО) когато може да се грижи аз да намеря 50 стинки на улицата?"

искаш ли отговор-ТАКА ПИШЕ В ТЪПАТА ТИ КНИГАи не е метафорично този път, сори, прочети си я ако искаш.

Много си повърхностен. Четеш много и не разбираш нищо. Както и да е.. Казах доста с горното си мнение. Ако не го разбираш...
    Не искам да обсъждам нищо с теб. Няма смисъл.

Само ми кажи, защо ти пука толкова? Защо ти пука, че ние, идиотите, вярваме в една лъжлива книга и лъжлив Бог? Защо се ядосваш толкова? След като Бог няма, защо си му ядосан за нередностите? Хм?
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

http://www.youtube.com/user/C0nc0rda...33/FsMfn88ZA8k

и много, МНОГО други. поставям само това за да съм сигурен че някой ще обърне внимание.

аз лично не бих искал вярата в приказки за хлапета да доведе до това някое дете да умре с уста полуразложена от повръщана стомашна киселина. ти си вярвай и в буратино ако искаш.

Мега фен Аватара на ZipFail
    ебати и идиотското клипче...някви извадени факти и много изкривяване..

Не ми отговори на въпроса.
    Хората сме такива таквито искаме да бъдем. Това, което сами си причиняваме, не може никой да ни го причини.
    Бог не е кукловод.

Буратино е пич, но не игнорирай всичко, което не ти изнася.

охо, и кое не ми изнася?

Както забелязваш, много неща. /ignore

Ахам, вкарваме великите мислители...
    Отговори ми на въпросите от предишните коментари..Това /ignorе го правиш ти.. "сеш се?"

Никога не съм се молил на какъвто и да е бог, защото никога не съм вярвал в какъвто и да е бог , но си мисля че дори и да го направя само ще си изгубя времето

Цитирай Първоначално написано от Lancelot
    Ахам, вкарваме великите мислители...
    Отговори ми на въпросите от предишните коментари..Това /ignorе го правиш ти.. "сеш се?"
    ти да не се бъгна нещо, к'ви въпроси те гонят? ти едно нещо ме пита (що ми пука че толкова много хора вярват в приказки за деца от бронзовата ера) и аз ти отговорих. това е причината хора да убиват други хора, това е причината родители да убиват деца, това е причината да преебават (успешно) образователната система, това е причина да вземат пари с които да си строят магически сгради (с гръмоотводи ) и женски дрехи и папане и златни ланци и да заделят каквото е останало за умиращите в африка, като казах умиращите в африка-ученето на хора че спин се пренася от презервативи, ученето на хора че педалите са изроди, преебаването на законните права на педалите, преебаването на правата на аборт, преебаването на медицината(това само малко), преебаваето на науката, ученето на хора че 2/3 от света ЩЕ гори завинаги а че и останалите "заслужават" така... и още едно-две други неща.

отговорих ли ти защо ми пука дали някй вярва в книга която 2/3 са невалидни (щото са за злите хора от стария завет, създадени перфектни от перфектния бог който обаче не ги е създал перфектни щото 5 минути селд това преебават всичко като папат от дърво ПОСТАВЕНО В ЦЕНТЪРА НА ТЕРИТОРИЯТА ИМ, което ОПРЕДЕЛЕНО нямаше да се случи в даден момент от бзсмъртното им съществуване ), 3/5 са метафорични (щото нямат смисъл ако се гледат буквално или са просто зли), и половината противоречи на другата половина, и съдържа безумни фактологични грешки (ако овца гледа шарена пръчка ще роди ли ахне на ивици или човек може ли да оцелее и 5 минути в стомаха на "гигантска риба")НО е съвършенната дума на бог (направена на забравих си кой никейски събор с вдигане на ръка) която е довела до 33 хиляди деноминации на една религия която е пряко отговорна за това

http://notachristian.org/christianatrocities.html

отговорих ли ти?

Не ми отговори.
    Ако в действителност ти пукаше нямаше да прекарваш времето си тук в спорове с тийнейджъри, а щеше да се опиташ да промениш нещо.
    Войни заради вярата в православната религия? Моля те.. Смешен си. Хората са отговорни за всичко. Войните свързани с религията са същите като тези свързани с болните амбиций, личната изгода и тн. Омраза, като тази, която ти изпитваш към вярващите, е причината за всичко. Защото хората не могат да се примирят с различното.

2/3 са невалидни? Освен недостоверните и глупави сайтове, които постоянно използваш, имаш ли друг източник? Ако всичко беше просто колкото ти го представяш, мислиш ли, че стотиците по-умни от теб и мен нямаше да се досетят,че всичко е лъжа? Във всички теми, които си изписал, не си показал убедителен и достоверен факт, който да уборва или да доказва нещо. Ако беше научно доказано, нима нямаше някой друг освен анонимни сайтове със съмнителен произход и няколко тийнейджърчета да се досети?

Ти просто отказваш да приемеш различните. Хората като теб са причината. Себичните и егоистични хора, които не приемат другите.

Ядосан си на Бог, в който не вярваш. Не е ли парадоксално?

Пишеш много, но нищо не казваш. Познанията ти в областа са повърхностни и на много места грешни. Ние не сме тук за да съдим. Приеми го. Или ти си някакво божество?

Няма да продължавам. Спорът с човек, който е затворен за промяна, е безмислен.

Последно.
    Моля те, научи се да пишеш. Сигурно смяташ, че главните букви са за простолюдието, но постовете ти докарват единствено раздразнение и умора на очите и ума.

Ако в действителност ти пукаше нямаше да прекарваш времето си тук в спорове с тийнейджъри, а щеше да се опиташ да промениш нещо.

ми не ми пука ТОЛКОВА много. какво искаш, да снайперирам папата ли?

Войни заради вярата в православната религия? Моля те.. Смешен си. Хората са отговорни за всичко. Войните свързани с религията са същите като тези свързани с болните амбиций, личната изгода и тн. Омраза, като тази, която ти изпитваш към вярващите, е причината за всичко. Защото хората не могат да се примирят с различното.

прочети материала по история за осми клас. сериозен съм.

2/3 са невалидни? Освен недостоверните и глупави сайтове, които постоянно използваш, имаш ли друг източник? Ако всичко беше просто колкото ти го представяш, мислиш ли, че стотиците по-умни от теб и мен нямаше да се досетят,че всичко е лъжа? Във всички теми, които си изписал, не си показал убедителен и достоверен факт, който да уборва или да доказва нещо. Ако беше научно доказано, нима нямаше някой друг освен анонимни сайтове със съмнителен произход и няколко тийнейджърчета да се досети?

ми честно казано използвам сайтовете от гугъл и (доста по-често) уикипедия за да илюстрирам нещо, вместо да казвам "според мен, според еди-коя си книга, според пенньо и тн" щото така е доста по-ясно. например успешно ги използвах за да изоблича в лъжа колегата ти вчера и днеска тебе в малоумие(айнщайн)

а за стотиците по-умни хора ако ми говориш:

колко от тях обясняват на излъганите от ватикана негри че спин не се разнася от презервативи?

коло от тях искат да забранят пушенето щото убива?

колко от тях искат да забранят шарията?

колко от тях искат да изхвърлят хората които са в парламенти ама мислят че света е създаден преди 5000 години и човешката раса идва от некъв инцест?

и тн и тн и тн

Ти просто отказваш да приемеш различните. Хората като теб са причината. Себичните и егоистични хора, които не приемат другите.

пак си дебил КАЗАХ ТИ не ми пука в какво вярваш, не съм пускал нищо лошо срещу будистите например щото те не убиват, не лъжат, не нараняват, не крадът ТОЧКА твоята паплач обаче прави некви поразии и за'тва се нерва

Ядосан си на Бог, в който не вярваш. Не е ли парадоксално?

ах, пак този аргумент. прав си. аз всъщност вярвам в яхве, хвана ме, признавам си.

Пишеш много, но нищо не казваш. Познанията ти в областа са повърхностни и на много места грешни. Ние не сме тук за да съдим. Приеми го. Или ти си някакво божество?

ми като някой олигофрен ми обяснява вдъхновено че педалита са такива по избор, че земята е на 5 ооо години, че адам и ева са истински и некви такива к'во да правя, то не е смешно а жалко брат!

Няма да продължавам. Спорът с човек, който е затворен за промяна, е безмислен.

това го пишеш за 15-ти път. спри да спориш тогава, бия ли те да пишеш?!

Последно.
    Моля те, научи се да пишеш. Сигурно смяташ, че главните букви са за простолюдието, но постовете ти докарват единствено раздразнение и умора на очите и ума.

тебе май и книжка с картинки ти уморява ума но добре. (между другото пише се амбициИ и изпусна едно "до" горе, само да знаеш )
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Освен "пишеш тва за 5-ти или 20-ти път" нямаш ли друг аргумент? Никъде в нищо не си ме изобличил

Православието е различно от католическат вяра. gf
    Значи умни хора няма. окей
    Ако не ти пукаше, намаше да пишеш и да обиждаш. Не си казал лошо за будистите, но за християните да. Значи ТИ пука за различията.
    Парадокса си остава.
    Няма да продължавам - имам в предвид, че няма да се задълбочавам, защото и на този етап ти е трудно да ме разбереш.
    Ух, да, извинявай. Наистина грешките ми са отвратителни. Може би трябва да прекарвам повече време в такива форумчета за да се науча да пиша.

първо-за едно нещо спорихме (айнщайн е ли теист или не) и аз доста ясно показах че не е [дори и можех да използвам вашите собствени аргументи и по-специално "вярвам в бога на спиноза" (щото ако знаеш какво е това само спора е свършил)ма знаех че ще се закучите]

второ-православието Е различно от католическата вяра, съгласен съм, никъде не съм го оспорвал точно това.

трето-пиша най-вече от скука, после от нерви как е възможно някой да е толкова кух, а не от "омраза". не ми пука толкова за вас че да ви мразя, споко

четвърто-ето ти примери за "парадокса" ти, барем чатнеш ЛЕКАТА разлика: будистите са мирни и тихи, хиндуистите са вегетарианци, таоистите са мирни на макс, атеистите( ) проповядват логика и равноправие... а пък от ДРУГА страна юдеите си осакатяват децата, християните правят поразии а мюсюлманите... не е нужно нали?

пето-наистина не продължавай (И този път) че глупостомера ми ще гръмне от тебе.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на purple00
    Да

Зависи за какво се молиш глупаво е да се молиш за да имаш по мощен комп или некви такива и после да се чудиш що GOD!!! не ти е дал нов комп. Иначе при мен по смислените молитви ми се збудват!
    § MuZiK Is PaRt Of LiFe §

Цитирай Първоначално написано от geni20
    Зависи за какво се молиш глупаво е да се молиш за да имаш по мощен комп или некви такива и после да се чудиш що GOD!!! не ти е дал нов комп.
    пичага споко! тук съм за да те зарадвам много - в интерес на истината грешиш ужасно, дори и да помолиш ГОД!!%!№(*$§!!! да ти увеличи пишката или да ти излекува гнойната пъпка на носа ще стане, просто не си си чел библията и за'ва си мислиш грешни работи

позволи ми да те просветля, lets go to madeй 17:20 и да прочетем какво казва jizys!*&!!:

Защото истина ви казвам: Ако имате вяра колкото синапово зърно, ще речете на тая планина: Премести се оттука там, и тя ще се премести; и нищо няма да ви бъде невъзможно.

тъй че споко, ако не се сбъдва молитвата на някой значи той няма и най-малка вяра. толкова е просто

а сега започвай да се молиш за пари!!!

The Bird of Hermes

Винаги се сбъдват моите желания.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от sladkotykate
    Винаги се сбъдват моите желания.
    Добрата фея работи за тебе Кате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове