- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли истински приятели?
Ще помоля всички ,които видят тази тема,да отговорят на анкетата.Просто искам да си направя изводите колко хора са сами и колко от вас си имат някой до себе си.
АЗ лично почти нямам такива хора до себе си.Може би светът е станал твърде завистлив и лицемерен и трудно се намират истински хора.
Тези ,които от мн години ми се пишеха ''приятелки'' винаги ,когато излизат навън не ме викат с тях.Вече нищо не е същото.Те се промениха и аз осъзнах ,че съм била използвана.Единственият истински човек ,който е с мен в най-трудните моменти е приятелят ми.Обичам го с цялото си сърце и се радвам ,че си имам поне него.Той е едничката ми упора.И в клас също имам няколко мн добрички приятелки ,които винаги ми помагат и в училище и се държат добре с мен.Но ми е тъпо,че тези които уж ми бяха най-добри приятелки-се оказват пълни непукисти ,когато стане дума за мен.И се питам -защо пък на мен трябва да ми пука за тях,след като на тях им е все едно?
това се опитвам да осъзная и,че няма други които искат да ти помогнат освен семейството и любимия човек.Но тък ,като родителите ми не живеят с мен си имам само приятеля ми.Радвам се че,когато настъпят ваканциите и няма да имам приятелки ,с които да излезна,то ще мога да изляза поне с него.Защото ,когато съм с него не се нуждая от никой и нищо.С него имам целият свят.***Затова бих ви посъветвала,ако
чувствате ,че до вас имате истински приятел,(такъв ,който не ви е предавал) то ценете го,както той ви цени!Уважавайте го,както той вас!
Отнасяйте се с него,както той се отнася с вас!
Руса кукличка
поне аз си мисля,че са истински,но баща ми винаги ми е казвал "всеки човек се опитва да те излъже"..
аз нямам истински приятели,а колкото до историята ти... радвай се ,че имаш поне приятеля си.
1 единствена..
Don't tell me what I can or can't do !
Имам и страшно много ги обичам. Не знам какво ще стане, ако трябва да живея без тях.![]()
Разчитам на любим човек..
Имам верни приятелки, но никога не бих ги нарекла и истински![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И аз така..Първоначално написано от Rza
същотоПървоначално написано от Lqlichka1
..
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Имах..истински приятел!
А сега.. не знам!??! Сега сме просто приятели.![]()
Не могат да се върнат старите мигове.![]()
![]()
Сега разчитам само на САМАТА СЕБЕ СИ и на СЕМЕЙСТВОТО СИ!
Може би не,а може би да.Не знам. В момента не ме вълнува точно това.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
само аз мислех,че имам тоя проблем...поне беше хубаво докато имах,макар и накрая да ме предадохаПървоначално написано от fUcK_LoF
![]()
Приятели имам.
Истински приятели - Не.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Аз нормални приятели нямам, вие за истински ми говорите![]()
Приятели нямам,камо ли истински.Половината ми ден минава в сън или учене,а другата половина отново в учене,защото отивам на училище.Въприемам тези от класа,като хора,с които се забавлявам,с които ходя до лафката или просто излизам с тях на двора.За приятелство не може и дума да става.И по-добре.
Не харесвам определението "истински", но имам няколко много близки приятелки и не мога да си предсавя какъв щеше да е животът ми без тях![]()
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
priqteli ne znam , poznati mnogo no istinski priqteli NQMAMmisleh 4e imam no me predadoha i makar4e be6e predi mnogo godini se o6te ne moga da se doverqvam na horata
otnosno tvoqta situaciq si 6tslivka 4e ima6 priqtelq i semeistvoto si
az nqma priqtel a i na semeistvoto ne moga da se dovqrqvam mnogo .... nau4ih se da vqrvam samo na sebe si
![]()
1 единствена,на която вярвам безрезервно и имам пълно доверие,а и съм сигурна,че и тя на мен!![]()
С всички се опитвам да съм в добри отношения... с някои съм по близка, с други не чак толкова... уважавам някои от тях.
Обаче не им се доверявам...
Определено НЯМАМ истински приятели.
Разчитам на любимия си човек. Той е всичко, което имам и в момента друго и не искам.
Неща, за които не говоря с него, споделям с мама. Тя също ми е голяма подкрепа.
Това е.
Не съм случила на приятели и приятелки.![]()
Това отчасти ме натъжава.
Имам. Малко са, но ги имам. Истинският приятел е много важен. Трябва да бъдеш истински приятел, за да имаш такъв и ти.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Istinskite priqteli ne sa tezi s koito se poznava6 ot bebe ;] poprincip gi sre6ta6 na 15-17 godini..ili prosto osuznava6 na koi moje6 da raz4ita6
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.