- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Activate windows ?!
Имам малък проблем. От един месец насам ми излизаше една иконка за ъпдейтване на уиндоуса и вчера взех та я цъкнах и то си ъпдейтна там нещо... ама оттогава долу в десния ъгъл ми излезна едно правоъгълниче, в което пи изписва "This copy of windows is not activated" и ми пише, че трябва да го активирам до 30 дни. В сайта, който ми се отваря като цъкна на правоъгълничето ми пише да го активирам като натисна Start->All programs->Accessories->System Tools->Activate windows... Е да ама във въпросното system tools нямам такава опция![]()
Та...може ли някой да ме светне какво трябва да направя, за да си активирам уиндоуса щото ако не го направя до 30 дни няма да ми позволява да го използвам![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Тъжно.Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
![]()
А какъв е Windows-a, ако не е тайна?
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
XP
уффф ше се гръмна ако не го оправя![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Това съм го оправял, ама преди тези 30 дни.
Не се сещам как се казваше точно програмата.
Пробвай с:
AntiWPA или с Make Your Copy of Windows 100% Genuine
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Едва ли ще са необходими програми за разрешаването на толкова прост проблем. По-скоро има нужда да се напрви следното:
1) Отваряш си Task Manager(Ctrl+Alt+Del или десен клик на такбара и оттам да избереш "Task Manager"), после откриваш процес "wgatray.exe", цъкаш десен на него и избираш "End Process Tree".
2) Рестартираш в Safe Mode.
3) Изтриваш WgaTray.exe файла от c:\windows\System32(или каквато ти е директорията в която е инсталиран Windows)
4) Изтриваш WgaTray.exe файла от c:\windows\System32\dllcache
5) Пускаш от Start менюто Run -> regedit
6) Намираш ключа "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify" и триеш папката ‘WgaLogon’ и всичко което съдържа
7) Рестартираш в нормален режим и се наслаждаваш на Windows XP-то си
ПП: И си изключи автоматичните обновявания, за да не се появи това нещо отново...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
За начинаещ - твоето е малко по-омотано според мен
Не е нужно да спира ъпдейтите - просто всеки път като видиш иконката за ъпдейт, НЕ цъкай автоматично да се инсталира, а избери опцията CUSTOM Install или нещо подобно беше, и махаш отметката на Windows Genuine Validation и инсталираш останалите
П.П. Ся се сетих, че имаше и програма XP Activation Crack, маха едни ключета, които излизат.
Наистина не помня кое с какво се махаше, пък и няма скрийншот/снимка ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Благодаря много.
Направих това, което ми казахте само че...нов проблем![]()
След като си направих всичко както там пише и си рестартирах компютъра после ми поиска да се логна, а пък аз не знам паролата... в смисъл тая пароля не съм си я слагала аз, а още със самият компютър ми у сложена и сега не ме пуска да си влена в Администратор![]()
Правоъгълничето с надписа за активация изчезна. Ключетата уж и тях ги оправих с тоя crack, ама пак продължават да ми се появяват за секунди и да ми изписва колко дни имам до активиране...
Как да направите Уиндоуса си легален (Genuine)
1. Теглите това
2.Отвoете keyfinder.exe
3.Цъкате Options > Change Windows Key
4.Отваряте файла Windows XP Key.txt
5.Сменяте кода. Цъкате Change и готово![]()
Мерси аз вече се справих с премахването на надписа, но въпросните ключета ми се появяват при всяко вклъчване на компютъра и вече не ми пише след колко дни трябва да го активирам уиндоуса, а ми пише да уведомя администратора на компютъра, че трябва да активира уиндоуса... А въпросният администратор аз вече го нямам като опция за логванеИ оттука накъде?
Тоест - пробва с "XP activation crack"? Ъъъ... пусни линк към нещото което е използвано, за да може някой да го погледне и да му хрумне идея какво може да е станалоПървоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Паролата на административните акунти на XP е сложена чисто и просто да се каже че е там - не е голям проблем да бъде премахната или променена. И въпреки всичко ще е много по-лесно да попиташ този който я е сложил![]()
Да, пробвах с XP Activation Crack и ключетата в действителност изчезнаха, в момента ги няма, в момента всичко си е нормално като изключим факта, че самият акаунт на администратора го нямаПросто при самото стартиране на компютъра докато се зарежда уиндоуса и всички останали неща ключетата отново се появяват само че с друг надпис - остават 28 дни до активацията, моля уведомете администратора на този компютър да активира уиндоуса...
и като цъкна върху надписа или върху самите ключета - те изчезват...
Нещо не правиш както трябва.![]()
Еми направих го както е описано по-горе не знам защо така се получи... Ама карай. Сега не ми се появяват нито ключета, нито нищо - единствения проблем е че не съм с администраторски акаунт ама не е голям зорАко нещо след 20 дни имам проблеми ще преинстална уиндоуса и така (без това му беше време) :P Още веднъж благодаря на всички отзовали се
![]()