- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Четете ли "Хай Клуб"
Не го купувам, защото не ме интересува. Макар че всичко си пише в нета и няма за какво да давате по 2-3 лева за глупости.
От кога е толкова скъпо?Първоначално написано от HeartOfRaven
![]()
Последният път, в който си го купих (преди година и нещо) беше 1 лев...
17.09.2010
Когато бях в 5 или 6 клас си го купувах![]()
Аа, не знам колко струва. Само предполагам, пък и повечето едва ли си купуват само едно такова списание. В друго я ще има интервю с поредната холивудска звезда, я ще мернат якия плакат, който не може да не се пропусне.Първоначално написано от crazyteengirl
Аха...Мерси за отговораПървоначално написано от HeartOfRaven
![]()
И дааа прав(а) си![]()
![]()
![]()
17.09.2010
[quote="Fiki_"]Защото темите, които засягат в него са за тази възраст. Изпълнителите, за които пишат - също (Джонасите, Токио Мотел, Еванесънс, Аврил и т.н.) И аз от 5 до 7 клас се интересувах горе-долу от такива неща, но не мисля, че от 16 години нагоре ще си запълвам времето с това. Дори комиксите ми изглеждат по-смислено занимание, въпреки, че не чета много...Първоначално написано от zloto
Е на тебе ли няма да ти харесва....
Като цяло само спрелтаци и пубери го четат.
И аз съм така.Убожавам да чета такива вестници.Първоначално написано от Jumbie483
![]()
По-рано го четях, вече нямам време![]()
Да, чета го. Понякога ме дразни това, че има много реклами, също и нещата, които пише Мила на първата страница.
аз преди го четях,ама нали махнаха еротичните разкази и вече не си го взимам![]()
Не.
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Някой път имат яки плакатчета и някоя друга статийка, но до там.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами да може да се каже че го чета и не е чак толко лошо
![]()