- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разликата между приятел и гадже и трябва ли да има такава.
А защо всички си мислят, че няма да стане нищо... Всъщност заради това НАИСТИНА не става нищо..
Както и да е.
Благодаря на всички, ще хвърлям някое око на темата чат-пат, което не значи да спрете да пишете.
Надявам се да е полезна на някой.![]()
дрън дрън.. зависи си от теб и гаджето ти в кви отношения ще сте... ако сте глупави разбира се че само ще се целувате.. ии секс секс секс..
Разбира се,че може!Гаджето ми ми е и най-добър приятел освен всичко останало!Не съм съгласна с приятелката ти дето казва,че свестните хора трябва да ни бъдат само приятели!Мое мнениеПървоначално написано от LizZz
![]()
Cretendo Vidas!Първоначално написано от LizZz
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Може,може.Първоначално написано от valdesbg
[size=7][b][u]fosse cos
А гаджето не е ли приятел преди всичко?![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами аз мисля, че не само може, но дори трябва да се комбинира връзката с приятел... Гаджето всъщност трябва да е най-добрият ти приятел, с когото правиш секс. Това означава връзката...
Оо ПреслиПървоначално написано от Presley
Как сме душа :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти що спамиш, бе?Първоначално написано от valdesbg
![]()
Първоначално написано от tedi_hi91
съгласен на 100 % абсолютно точен отоговор ! =D> =D> =D>
Аз винаги съм държала на момчето, с което съм, да го чувствам близък като приятел, на когото мога да споделям всичко... тялото си, душата си, мислите си... без да се притеснявам.![]()
Сега като се обърна назад и погледна бившия ми приятел... /говоря вече за момента на отминалата любов, след като сме видяли, че не се е получило/ пак държа много на него. И пак мога да му споделяm... е, почти всичко. /Темата 'любов' с други е табу, но останалите неща../ усещам, че пак мога да си говоря с него, стига да искам.
Което означава, че дори и в любовно отношение да не се получи... приятелството може и да се съхрани някак си.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
нямам идея коя е тя, но греши... въпреки, че всичко е възможно, шанса да останете на "здрасти-чао" е по-малък... ако се постараеш, може да се намали до 0Първоначално написано от LizZz
въпроса е да не стане нещо брутално, което, градящо се на това на колко си години, варира от 0 до 100%
все пак - ти решаваш , гледай да избереш най-доброто за теб
![]()
имам и гадже и приятел...с гаджето също споделям мн ама щеше да е тъпо ако той беше и двете...вс да правиш само с един...трябва някой на който да можеш да се оплачеш от него![]()
Ами на мен мъжа ми е най-добрият ми приятел. И нямам проблем да му се оплача на него, когато нещо не ми харесва. Аз пък не мисля, че трябва да си тровя нервите с глупави хора, защото тогава от една връзка няма никакъв смисъл.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!