.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    А защо всички си мислят, че няма да стане нищо... Всъщност заради това НАИСТИНА не става нищо..
    Както и да е.
    Благодаря на всички, ще хвърлям някое око на темата чат-пат, което не значи да спрете да пишете.
    Надявам се да е полезна на някой.

дрън дрън.. зависи си от теб и гаджето ти в кви отношения ще сте... ако сте глупави разбира се че само ще се целувате.. ии секс секс секс..

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Re: Разликата между приятел и гадже и трябва ли да има такав

Цитирай Първоначално написано от LizZz

Въпроса ми е не може ли да се комбинира приятелство с връзка и защо всички толкова ги е страх да комбинират и всичко трябва да е различно - с гаджето само се целуваме/е***, а с приятелите обсъждаме проблеми.
    Мисля, че ще е в пъти по-добре така.
    Разбира се,че може!Гаджето ми ми е и най-добър приятел освен всичко останало!Не съм съгласна с приятелката ти дето казва,че свестните хора трябва да ни бъдат само приятели!Мое мнение

А дано извадя някъв късмет...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А дано извадя някъв късмет...
    Cretendo Vidas!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Чакам включване от valdesbg.
    Наример да клюкарствате за някой симпатичен продавач, да оплювате любимата мета група на гаджето ти, да излизате и даобсъждате хората(по специално противоположния пол).
    Може,може.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    А гаджето не е ли приятел преди всичко?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ами аз мисля, че не само може, но дори трябва да се комбинира връзката с приятел... Гаджето всъщност трябва да е най-добрият ти приятел, с когото правиш секс. Това означава връзката...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Наример да клюкарствате за някой симпатичен продавач, да оплювате любимата мета група на гаджето ти, да излизате и даобсъждате хората(по специално противоположния пол).
    Може,може.
    Оо Пресли

Как сме душа :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Може,може.
    Оо Пресли

Как сме душа :Р
    Ти що спамиш, бе?

Цитирай Първоначално написано от tedi_hi91
    Защото явно ценим повече приятелите си от гаджетата си. Замисли се тръгнете, не се получи и какво после? Мислиш, че пак ще сте си приятели ли? Е да ама не. Гаджето може да бъде и приятел, но приятелят не трябва да става гадже. Не казвам, че задължително няма да се получи. Ще е супер ако се получи нещо. Жалкото е само това, че в повечето случаи не се получава. А и като гледам, че тя мисли като мен дори и да има нещо към теб пак ще се дръпне, защото ще предпочете сигурността на приятелството пред риска да загуби едновременно гадже и приятел.

съгласен на 100 % абсолютно точен отоговор ! =D> =D> =D>

Аз винаги съм държала на момчето, с което съм, да го чувствам близък като приятел, на когото мога да споделям всичко... тялото си, душата си, мислите си... без да се притеснявам.
    Сега като се обърна назад и погледна бившия ми приятел... /говоря вече за момента на отминалата любов, след като сме видяли, че не се е получило/ пак държа много на него. И пак мога да му споделяm... е, почти всичко. /Темата 'любов' с други е табу, но останалите неща../ усещам, че пак мога да си говоря с него, стига да искам.
    Което означава, че дори и в любовно отношение да не се получи... приятелството може и да се съхрани някак си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Разликата между приятел и гадже и трябва ли да има такав

Тя е на мнение, че не трябва да тръгваш с момчето, защото ако не стане нищо м/у вас после няма да можете да бъдете добри приятели приятели.
    нямам идея коя е тя, но греши... въпреки, че всичко е възможно, шанса да останете на "здрасти-чао" е по-малък... ако се постараеш, може да се намали до 0 въпроса е да не стане нещо брутално, което, градящо се на това на колко си години, варира от 0 до 100% все пак - ти решаваш , гледай да избереш най-доброто за теб

имам и гадже и приятел...с гаджето също споделям мн ама щеше да е тъпо ако той беше и двете...вс да правиш само с един...трябва някой на който да можеш да се оплачеш от него

Ами на мен мъжа ми е най-добрият ми приятел. И нямам проблем да му се оплача на него, когато нещо не ми харесва. Аз пък не мисля, че трябва да си тровя нервите с глупави хора, защото тогава от една връзка няма никакъв смисъл.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си