- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- кои са най-разпространените халюциногени у нас?
Та?
Пубертета![]()
Гъбките, хавайската роза и Ipomea-та(небесносините грамофончета) най-вече.....Салвията тепърва навлиза, кактусите също не са особено известни.....
За синтетичните халюциногени ще трябва да се смени поне едно поколение, може би повече.....![]()
+1Първоначално написано от Special K
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Special K кажи нещо повече за хавайската розаПървоначално написано от Special K
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
6te se namesq samo za edno-ako 6te qde6-obeli gi huu 4e ina4e mamata si ebalo...Първоначално написано от XceSS
Салвиа, не виждам да навлезе скоро ;/Първоначално написано от Special K
А да не говорим, че се гледа ебаси трудното.
Що бе ? Салвията пък е едно от най-малко капризните неща които съм гледала......вярно че не обича да я местиш ама ако уцелиш мястото само поливаш, нищо друго не иска......
Съгласна съм с run, задължително ги бели, защото иначе ще умреш от корем.Даже по добре е да ги направиш на чайче.При мен лично трипа продължава около 10-тина часа, при някои дори малко повече....Това е ако не съм ги взела с MAO инхибитори......
И колкото и добре да ги беля, ако не са на чай, първия час винаги се моля да го проспя - гадни болки в корема и гадене.Но имам познати които въобще нямат такива симптоми, дори с небелени, така че е индивидуално.....
Питайте ако нещо конкретно ви интересува, защото не ми се пишат километрични постове......
Не са много mainstream но все пак към горните е добре да се добавят и DMT съдържащите растения - Mimosa Hostilis, Desmanthus illinoensis, Psychotria viridis и други разбира се, комбинирани със Banisteriopsis caapi или Peganum Harmala например, защото са ми извесни не малко хора които си ги поръчват и правят сеанси с Аяхуаска....Също е добре да се спомене и Kratom - my personal favorite....
Смятам че е добре отново да се направи онлайн магазин за ентеогени, защото изброените са само малка част от интересните природни продукти, а определено е добре човек да има сравнително безопасни алтернативи за промяна на възприятията.....![]()
Е , като градинар смуча пишката значи.Първоначално написано от Special K
;*(
Фънгуса , затворил ли е?
Бачка си доколкото знам, но там по интересните неща ги няма......
![]()
v erowide sushto ima dosta informaciq
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Във VegiHome на Попа имаше в менюто на чайната такъв от Хавайска роза и друг със Салвия и борови връхчета.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Здравейте, току що се регистрирах. Темата за ДМТ и Entheogens ми допада отдавна... Страшно бих желал да пробвам аяхуаска.Дали някой ще помогне...
![]()
Стрелите не стигат ли, бе?Първоначално написано от terzzy
kaleto bate
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Салвията си навлиза и то бая сериозно. Повечето хора, които познавам са я опитвали. Съвета ми е да я дъвчете, понеже с бонг например трипа е мн по-слаб. Иначе това е единственото, което използвам в момента.![]()
Гъбите са ясни на всички и елсиди ест. Аз още не съм намерила момента да опитам последното.
az iskam da probvam meskalin4e ama ne sym nameril oferti ebahti![]()
![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy