някой да знае колко горе доло вървят цените в София на анцузите -Adidas,Puma Nike......![]()
![]()
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"
ахаха нали е аз ако исках такъв щях да отида на илиянци![]()
![]()
![]()
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"
аз, па, си взех един на пума за 3 евро![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за 6 евро да не са били чорапи с 50% намаление![]()
![]()
а иначе за 50лв нямя съмнение че са оргинални
![]()
![]()
Деске ти хубаво пускаш линкове ама видя ли кой град са тия анцузи? Кърджали!
![]()
иначе около 150 са оригиналните ...
и какво като са от кърджали?Първоначално написано от s3xy
бахти логиката
ще е супер ако са около 150 до 200 а и сега покрай намаленията.....
само горнището ти е 90-100![]()
Зависи къде в София ги търсиш.
От 20 до 300лв.
^Ако лятото ходите на почивка в Бургас* е задължително да имате анцуг Адидас.
* - мястото, къдетo да носиш 'Адидас е равносилно на това да си безсмъртен.
И в Пеуник, ама там трябват и още някои "атрибути".Първоначално написано от StayFly
![]()
еми предпочитам да нося анцузи и маратонки от колкото някои 25см токчета и някакви кифленски дрехи![]()
![]()
мдаа, тя страшна работа, аз съм от там и наистина всеки 2ри е с такъв, много е банално вече, за бога има и други маркиПървоначално написано от StayFly
![]()
Ти да не би да си от Перник?Първоначално написано от FockidyFockFock
![]()
To infinity and beyond.
АнцуНг - универсалната селска носия.
Към класическите горнища съм склонен на компромис, ама да излезеш с анцуг да се разхождаш по града и търговските улици е дивата селяния.
Grumpy old madman
Е ти пък!Първоначално написано от Canis_Dirus
Ако е достатъчно хубав и изчистен защо да не го носиш!?Особено лятото когато е доста топло ! Сега да не ми кажеш, че брейкърите от началото на 80те са били селтаци!?Те и сега си ходят s Adidas Oridvynyls!Това си е мода като фешъните, кежуалите, фолк- тупалките, металягите и т.н.
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Защото е дреха за спорт. По същата причина поради която не бих носил и смокинг по улиците - защото си има време и място. Анцуг за спорт!Първоначално написано от InitialD
Брейкърите са от гетата - утайката на обществото. Такава помия на село не може да се роди. Това е ърбан простотията.
Grumpy old madman
ами простотията с прословутите кецки на 40 градуса ... и задължително някакви дълги дънки, метълите и рапърите и нз какви още помии няма да се объркат да сложат шорти или някоя пола, ами ще се мъкнат вмирисани на пот , но нали си имат тениска на металика, това е важното!
Ърбан или селско ... няма значение готино си е !!!Първоначално написано от Canis_Dirus
По - добре с анцунг отколкото да се правя на нинджа !![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.