- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да ми е станало нещо?
Ако ти е добре дупето и няма някакви охлузвания не виждам проблем!
Едва ли ти е станало нещо,щом е било само до главичката.Пък и не си била подготвена за подобно нещо,била си стегната предполагам и е нормално да изпиташ болка.Кажи му да е по внимателен с теб.
^^Не помня да съм търсил мнението ти.Не те закачам,трай си.Не ме разсейвай че играя една много важна игра в момента,която няма нищо обшо със задници (поне не пряко).
Кво се карате като некви дечица 1-ви клас ?
По темата: Според мен нищо ти няма![]()
Human
Robot
We are human,after all
Much in common
After all.
^^На това му се вика образователност мойто момиче.Ходи си играй с куклите и не ме закачай.Лека нощ.
Ех този форум бе...Който няма компетентно мнение може да разгледа темата и да напусне не да се прави на интересен и да обижда другите.Нареждайте се на лично поне![]()
Human
Robot
We are human,after all
Much in common
After all.
така е в гъзъъъъ![]()
Правиш се на много умен и всезнаещ ,но в повечето случай се излагаш като краставичар без краставици.Можеше освен тая дума \"образованост\" да използваш \"компетентност\",ако разбира се ти е ясно значението и.Чудя се как може да знаеш за нещо ,което не си опитал или пък си пробвал и се правиш на пет пари в кесия тука...за да се харесваш.Или пък си слушал и чел за аналния секс ама кучето с гледане касапин станало та и твоата работа същата!Първоначално написано от \"x3eme\"
Темата няма да я коментирам ,защото имаше достатъчно изчерпателни мнения!
nishto ti nqma
I'm the one Love me ...
нищо ти няма,ако правите отзад повече лубрикант и готово![]()