Има едно момче с което ходих преди около месец, но заради бившата му скасъхме тогава мислех, че нямам чувства към него и за това направих тази крачка.Проблема е там , че след като скъсахме той се върна при бившата си (с която са заедно от почти 2 години (като всяка седмица са разделени уж наистина и повече никога няма да се съберат)).Така и стана предната седмицата отнова се скараха и скъсаха той ми се обади и искаше да поговорим.Отидох у тях говорихме и от тогава всеки път когато бях с него започна да ме целува. Започна да ми обръща много повече внимание, по цял ден бяхме заедно и аз започнах да изпитвам нещо.И така всичко беше хубаво до преди два дни, той спря да ми се обажда дори не си вдигаше телефона и вчера разбрах защо.....той отново се бе върнал при нея.....Стана ми много гадно като ги видях да се целуват и прегръщат, защото знам, че след няколко дни той ще е наранен заради нея (тя наистина знае как да му "влезе под кожата") и пак ще ме потърси(не за първи път), но не искам аз да страдам заради него.....
Искам само да ви попитам според вас той играе ли си с мен по този начин иска да я накара да ревнува и да се съберат за моя сметка или той има чувства към мен, но тя му пречи да ги изрази....