.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на cveteto64

Играе ли си с мен....?

Има едно момче с което ходих преди около месец, но заради бившата му скасъхме тогава мислех, че нямам чувства към него и за това направих тази крачка.Проблема е там , че след като скъсахме той се върна при бившата си (с която са заедно от почти 2 години (като всяка седмица са разделени уж наистина и повече никога няма да се съберат)).Така и стана предната седмицата отнова се скараха и скъсаха той ми се обади и искаше да поговорим.Отидох у тях говорихме и от тогава всеки път когато бях с него започна да ме целува. Започна да ми обръща много повече внимание, по цял ден бяхме заедно и аз започнах да изпитвам нещо.И така всичко беше хубаво до преди два дни, той спря да ми се обажда дори не си вдигаше телефона и вчера разбрах защо.....той отново се бе върнал при нея.....Стана ми много гадно като ги видях да се целуват и прегръщат, защото знам, че след няколко дни той ще е наранен заради нея (тя наистина знае как да му "влезе под кожата") и пак ще ме потърси(не за първи път), но не искам аз да страдам заради него.....
    Искам само да ви попитам според вас той играе ли си с мен по този начин иска да я накара да ревнува и да се съберат за моя сметка или той има чувства към мен, но тя му пречи да ги изрази....
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не, той няма чувтсва към теб, ти му вдугаш рейтинга пред неговата мома. И да играе си с теб, само за да дразни неговата. КАзвам ти го като момче, минало през този период.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Велико Търново
    да,според мен си играе с теб и те търси само тогава ,когато остане сам,когато с приятелката му скъсат и търси утеха или губене на времето с теб.Не му позволявай да си играе с чувствата ти,нека си иде веднъж завинаги при приятелката си и повече да не те търсят.
    Руса кукличка

тя му е слабост.. и я обича.. ти си просто.. за да му запълваш времето и да си искарва яда.. особено ако и тя се забива с някой през това време.. тъй че.. бягай надалече при някой необвързан !?

Izpolzva te za da si vdiga akciite ti si mu ute6itelnata nagrada
    Is everybody going crazy?!?

2 години нямак как да се загърбят толкова лесно.Те ще се сабират и разделят постоянно,това мисля,че и сама можеш да го разбереш.
    Според мен трябва да се отдръпнеш докато е време,преди чувствата ти да са станали още по-силни.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Да, играе си с теб.
    Stay up all night with the stars *

Бягай далеко от тоя Не заслужава вниманието ти и прави всичко това за да не остане на сухо, и ако пташ мен не обича нито едната от вас.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

в неговите ръци, ти си стръвта, другата е уловът
    махай се от тоя
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не, той няма чувтсва към теб, ти му вдугаш рейтинга пред неговата мома. И да играе си с теб, само за да дразни неговата. КАзвам ти го като момче, минало през този период.
    И аз мисля така

Град
    < 33
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    да,според мен си играе с теб и те търси само тогава ,когато остане сам,когато с приятелката му скъсат и търси утеха или губене на времето с теб.Не му позволявай да си играе с чувствата ти,нека си иде веднъж завинаги при приятелката си и повече да не те търсят.
    +1
    Actions speaks louder then words .. >.<

за съжаление си играе с теб.. мисля че трябва да спреш да му обръщаш внимание.. съжалявам знам че е гадно

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ммм според мен .. 2 години са много ... той не си играе с теб .. той просто не знае какво иска .. което е почти същото ... просто поговори с него и изяснете нещата постави ясни граници ... ако отново се случи нещо такова .. просто повече не се занимавай с него .. ще страдаш повече ... и все пак твоя работа си е ... така разсъждавам аз
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от ninjadorf
    тя му е слабост.. и я обича.. ти си просто.. за да му запълваш времето и да си искарва яда.. особено ако и тя се забива с някой през това време.. тъй че.. бягай надалече при някой необвързан !?
    Съгласна. Намери някой необвързан, който е наясно със себе си. А и след 2 годишна връзка е по-добре онова момче да постои малко сам.

Мега фен
    Град
    София
    Просто не му пука эа теб.Ти имаш чувства,но той не.Може и пак да те потърси,но дали ще има успех - эависи от теб.Ако ти харесва да си реэервата,с която драэни мацката си продължавай,ако не ти харесва - не му се връэвай повече.
    [size=7][b][u]fosse cos

остави го...имай поне малко достойнство
    I can't stop myself from loving you <3

не.. това не е любов...
    да.. той си играе с теб...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

cveteto64, момчето се опитва да я забрави чрез теб. Не мисля, чe cu играе с чувствата ти, нито че иска да я накара да ревнува, просто се oпитва сам на себе си да помогне като се разнообрази.
    За него ти си втората...Eвентуално, ако му дойде акъла и спре да се занимава с оная, ти ще си на дневен ред, но може сaма да прецениш доколко постоянен ще е щом не знае какво иска...

Заеби го...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    +

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Имаш моето позитивно ДА

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Определено само си ихрае с теб не ти трябва според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си