- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо го е направил?
Харесвам едно момче...той също ми каза ,че ме харесва.Закача се с мен към мен се държи страно сравнение с другите момичета. Но една вечер имахме банкет и аз танцувах с много момчета.Той като ме видя си хвана едно момиче и започна да танцува с нея да се целуват (моя бивша много добра приятелка) и на мен ми стана ужасно гадно.Не мога да разбера защо го направи и при всяка тяхна целувка ме поглеждаха и двамата. Моля ви кажете ми какво мислите защо го е направил....
От онази вечер ми е ужасно гадно ;( ;( ;(
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Направил го е, защото ти не си танцувала само с него. Аз не бих направил точно така, но и на мен не би мистанало особено приятно, ако момичето, което харесвам и тя ме харесва, както казвате вие, не танцува само с мен...
Пф...не се занимавай с него.Знам ,че това не ти помага,ама туй е самата истина.Е*ати отмъстителното копеле,и то зак'во?Щото си танцувала с някое друго момче,щото е било фън.Да не си танцувала само и единствено с 1 , че ... без коментар повече...явно не те заслужава...
явно е очаквал някфо внимание от теб ... ама не го е получил
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
шанс![]()
Що не му обърна внимание?
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ем що седиш и чакаш? Момъка ти е казал, показал какво иска/чувства. Ти си седиш на ушите..ми няма да те чака, нормално е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
да,ама чак да се целува с друга...ебати харесването...ако на това му е викал харесване - здраве му кажи...
ми питай него..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
А защо не танцувахте заедно?
Явно както ти си танцувала с други момчета ,
така и той е направил ,само че е добавил целувките ..
То е ясно , че е направено , за да те накара да ревнуваш,
обаче не разбирам защо не сте танцували заедно , защо не сте
били заедно на тоя купон..?Щом се харесвате и двамата би трябвало
да сте заедно , но .. Отговора и ти го знаеш ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Ми не се чуди защокато не си му обърнала внимание през цялата вечер.....
знам че за теб реакцията му е супер тъпа, но за съжаление почти винаги правят така ... не знам какво им достава такова удоволствие, но го правят ... според мен или трябва да се опиташ да разбереш дали наистина има нещо към теб или само ти си си въобразила така, и ако има нещо поговорете, мисля че ако е свестен ще разбере, че те е наранил
подразнил се е от факта че танцуваш с други а не с него .. и от там всичко на опаки ... просто приказвай с него .. толкова е просто .. но този срам ще ви съсипе![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Наранила си егото му като си затанцувала с други и е решил да ти го върне. Това е ответна реакция и при двата пола. Когато ни наранят, бързаме да отмъстим. Той явно е бил доста гневен щом е стигнал толкова далече.
пФфф идиот... толкова те и харесва! си гледа работата..... ти ще си танцуваш с когото си искаш! не ходите нали... така, че горе главата и продължавай напред! не си струва... я си се забавлявай и излизай, какво си се сдухала... радвай се, че разбра на време, че е такъв.........
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Е, то по същата логика и той има право да танцува с други (приятелката и).Първоначално написано от evelinka1122
Мисля, че по-скоро са се наранили и двамата един друг последователно. Трябва да се поизяснят.
ти защо си танцувала с много мом4ета...![]()
дори мом4ето което харесвам и което ме харесва да не беше на банкета аз не бих тръгнала да танцувам с "много" мом4ета![]()
I can't stop myself from loving you <3
е то няма лошо да си танцуват, ама той се е и целувал с някаква си там... какво да са изясняват? той й го е направил на пук... да й е гадно... няма смисъл.... пак казвам по-добре, че е разбрала какъв простак е преди да е станало нещо по-сериозно между тях!Първоначално написано от Bellatrix
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Защото си тъпа пачавретина и вместо да си с него цялата вечер ти си обиколила всички пишки на банкета.Първоначално написано от PLEYGIRL
Не че нещо,но вината си е изцяло твоя....вместо да танцуваш с други ..да беше танцувала с момчето КОЕТО харесваш.....
Аз едно не мога да разбера.....аз да харесвам някоя и тя да ме харесва и да се занимавам с други....гледай ко тъпо звучи...
п.п. И аз ако бях на мястото на момчето и аз така щех да направя.
За да оправиш нещатата ...отиваш и го целуваш придрожено с прегрътка...ако се дръпне ...sorry.
Простотията няма крайПървоначално написано от StayFly
![]()
хах... еми много ясно, че искат да ти направат така, че да ти е гадно... ама важното е да не ти пукаПървоначално написано от PLEYGIRL
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
кое му е простотията на това което каза StayFly може би малко грубо се изказа, но си е много прав, ако беше пробвала да танцува с него и да прекара вечерта с него съм обеден, че нямаше да се получи така, тя е хукнала да ми "скача от цвят на цвят " а той какво, да седи и да я наблюдава ли и да се сдухва? Дааа беее! Квото си го направите такова ще е момиченца!Първоначално написано от flix
kato haresva6 nqkoi se postarai da mu go pokazva6 pove4e za6toto ima opasnost da zagubi interes(kakto i ti spored nego)![]()
![]()
![]()
heeei na vsi4ki