.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    life sucks.. you too..
    Така всеки без да знае си го начуква отоцад и ти си направила точно това.. да харесваш някой и да не му обърнеш внимание, ами да танцуваш с другите.. ти акъл в главата имаш ли? Или мислиш да зарибяваш всичко на банкета където са били и накрая да си избереш един от тях.. Момичетата се делят на 2 групи - Умни и Тъпи.. е ясно ми стана от това което си направила към коя група си..

с 4 думи: Да си му мислила..

Минало заминало.. Трябваше да му обърнеш внимание.. а не да се правиш на интересна ; ))

а защо не си танцувала с него като толкова мн го харесваш ми танцуваш там с някви си постави се на негово място и ще разбереш как се е чувствал и така ще потърсиш вината малко или мого във себе си не казвам че той няма вина но все пак той се е надявал на някво внимание от твоя страна а накрая кво...емм според мен сама си си виновна нищо лично тва си е мое мнение а и едва ли е било просто обикновен танц с другите момчета....

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз пък бих казал, че младежа е ревнив тъпак. Можел е той да привлече вниманието й, а не да реагира хлапашки. Айде да се натискам с друга белким тя ме забележи.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Защо ли почти винаги се получава така.. показваш на едно момиче, че я харесваш, дори и го повтаряш, а тя не предприема нищо и чака отново ти да постъпиш някак си, че да се доразвият обстоятелствата.. и ако изчакаш тя да направи нещо - тя прави някоя глупост, от която ти става тъпо и търсиш друга за да забравиш случилото се и все пак таиш надежда момичето да те види с тази другата и да разбере каква грешка е направила, ама тя пуска теми из форума и все още си мисли, че вината не е в нея.. -.-

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    дано сте прави той не е поискам да танцува с мен ако е искал трябвало е да ме попита. ... Той не го направи.... да си е** лелята не е единствен
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Направил го е за да ревнуваш.И както казваш ти самата след всяка целувка те е гледал-това е само защото искал да проследи реакциите ти.Направил го е за да ревнуваш

за да ти е гадно
    An Evil Man

Супер фен
    Еми, тебе кой те би през краката да се правиш на интересна като танцуваш с други?
    nicolepcd

Повече от фен

Re: Защо го е направил?

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    Харесвам едно момче...той също ми каза ,че ме харесва.Закача се с мен към мен се държи страно сравнение с другите момичета. Но една вечер имахме банкет и аз танцувах с много момчета.Той като ме видя си хвана едно момиче и започна да танцува с нея да се целуват (моя бивша много добра приятелка) и на мен ми стана ужасно гадно.Не мога да разбера защо го направи и при всяка тяхна целувка ме поглеждаха и двамата. Моля ви кажете ми какво мислите защо го е направил....
    От онази вечер ми е ужасно гадно ;( ;( ;(
    ми разбрах, че той ти е показал, че не си му безразлична. и разбрах, че и ти го харесваш, ама тва показалали си му го по някакъв начин. щото, ако не си......а бе аз бих постъпил точно като него - на момчето му е тъпо, хем те харесва, хем се притеснява да не го отрежеш и за тва ти показва, че и без теб може..аре прости му и си го вземи за теб щом го харесваш - момичетата сте свикнали само да ви свалят звезди, аре малко и вие направете нещо по въпроса.
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Повече от фен

Re: :( HelP plEaSe

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Цитирай Първоначално написано от flix
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Защото си тъпа пачавретина и вместо да си с него цялата вечер ти си обиколила всички пишки на банкета.
    Простотията няма край
    кое му е простотията на това което каза StayFly може би малко грубо се изказа, но си е много прав, ако беше пробвала да танцува с него и да прекара вечерта с него съм обеден, че нямаше да се получи така, тя е хукнала да ми "скача от цвят на цвят " а той какво, да седи и да я наблюдава ли и да се сдухва? Дааа беее! Квото си го направите такова ще е момиченца!
    що пък простотия????
    ми тва си е най-нормалното нещо - момичетата кво искате само да ви се обясняват в любов и да се оставят на вашата милост. ако го е харесвала, можеше и тя да му го покаже по някав начин. той няма до безкрай да се излага (момчетата са чувствителни на тая тема и гледат да не се лигавят много пред другите за "няква кукла" даже и да я харесват) и той си има достойнство.
    обаче покрепям съвета да му лепнеш една страстна целувка !!!
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

:)

Колкото и глупава да му е реакцията е норална.Той просто си го в врещал искал е да танцуваш не с всички , а само с него.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не си танцувала с него и явно това го е подразнило,също така мисля че е знаел че ако се натиска с други и той ще те подразни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си