- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо го е направил?
life sucks.. you too..![]()
Така всеки без да знае си го начуква отоцад и ти си направила точно това.. да харесваш някой и да не му обърнеш внимание, ами да танцуваш с другите.. ти акъл в главата имаш ли? Или мислиш да зарибяваш всичко на банкета където са били и накрая да си избереш един от тях.. Момичетата се делят на 2 групи - Умни и Тъпи.. е ясно ми стана от това което си направила към коя група си..
с 4 думи: Да си му мислила..
Минало заминало.. Трябваше да му обърнеш внимание.. а не да се правиш на интересна ; ))
а защо не си танцувала с него като толкова мн го харесваш ми танцуваш там с някви си постави се на негово място и ще разбереш как се е чувствал и така ще потърсиш вината малко или мого във себе си не казвам че той няма вина но все пак той се е надявал на някво внимание от твоя страна а накрая кво...емм според мен сама си си виновна нищо лично тва си е мое мнение а и едва ли е било просто обикновен танц с другите момчета....
Аз пък бих казал, че младежа е ревнив тъпак. Можел е той да привлече вниманието й, а не да реагира хлапашки. Айде да се натискам с друга белким тя ме забележи.
Защо ли почти винаги се получава така.. показваш на едно момиче, че я харесваш, дори и го повтаряш, а тя не предприема нищо и чака отново ти да постъпиш някак си, че да се доразвият обстоятелствата.. и ако изчакаш тя да направи нещо - тя прави някоя глупост, от която ти става тъпо и търсиш друга за да забравиш случилото се и все пак таиш надежда момичето да те види с тази другата и да разбере каква грешка е направила, ама тя пуска теми из форума и все още си мисли, че вината не е в нея.. -.-
дано сте прави той не е поискам да танцува с мен ако е искал трябвало е да ме попита. ... Той не го направи.... да си е** лелятане е единствен
![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Направил го е за да ревнуваш.И както казваш ти самата след всяка целувка те е гледал-това е само защото искал да проследи реакциите ти.Направил го е за да ревнуваш![]()
Еми, тебе кой те би през краката да се правиш на интересна като танцуваш с други?![]()
![]()
nicolepcd
ми разбрах, че той ти е показал, че не си му безразлична. и разбрах, че и ти го харесваш, ама тва показалали си му го по някакъв начин. щото, ако не си......а бе аз бих постъпил точно като него - на момчето му е тъпо, хем те харесва, хем се притеснява да не го отрежеш и за тва ти показва, че и без теб може..аре прости му и си го вземи за теб щом го харесваш - момичетата сте свикнали само да ви свалят звезди, аре малко и вие направете нещо по въпроса.Първоначално написано от PLEYGIRL
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
що пък простотия????Първоначално написано от Re5peC7
ми тва си е най-нормалното нещо - момичетата кво искате само да ви се обясняват в любов и да се оставят на вашата милост. ако го е харесвала, можеше и тя да му го покаже по някав начин. той няма до безкрай да се излага (момчетата са чувствителни на тая тема и гледат да не се лигавят много пред другите за "няква кукла" даже и да я харесват) и той си има достойнство.
обаче покрепям съвета да му лепнеш една страстна целувка !!!
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Колкото и глупава да му е реакцията е норална.Той просто си го в врещал искал е да танцуваш не с всички , а само с него.
Не си танцувала с него и явно това го е подразнило,също така мисля че е знаел че ако се натиска с други и той ще те подразни