.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Болки в тестисите !

Здравейте!На 18 години и имам един проблем за който надявам се ще можете да ми помогенте.Тук от известен период от време,да кажем 2-3 месеца усештам болка в тестисите си,но не постоянно,а само след възбудено състояние.В смисал като съм взбуден добре,но ако не свърша
    започва да ме боли.Знаетли на какво се дължи и дали изобщо е здравословен проблем ?Благодаря предварително.
    =]

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Не е проблем, напълно нормално е, дори съм очуден, че не знаеш това на 18 годишна възраст..
    Единственият начин да облекчиш болката е просто да се изхвърлиш
    Иначе това става от превъзбуда.. приятеля ти е готов да свърши, но ако не му позволиш.. ще боли
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Еми и аз предполагах, че е така.Бях усетил, че като свърша олеква.Благодарп все пак ..
    =]

Град
    Варна
    Да, не е никакъв здравословен проблем. След голяма възбуда се старай винаги да свършваш, иначе ще има дискомфорт.

Град
    Варна
    Да, не е никакъв здравословен проблем. След голяма възбуда се старай винаги да свършваш, иначе ще има дискомфорт.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Ооо да тва е мн гадно и на мен ми се е случвало мн пъти като почнеш да се възбуждат тестисите ти почват да работят и да правят сперма и когато спреш и прекънеш сичко почват да те болят щот се запушваха някви канали нещо такова
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си