Ei taka prosto vsi4ko svur6i .. ne be6e dulgo ..no vlojih tvurde mn emocii a, a toi kato 4e useti i se otdrupna ... Stranno e , kogato si predal tolkova mn 4uvstvo v neshto, koeto izvednuj iz4ezva .. nqma go .. hubav spomen ..Tazi upora , koqto ima6e do sebe izvednuj q nqma .. iska6 da mu spodeli6 , a ne moje6 .. Glupavo neshto sa 4ove6kite vzaimootno6eniq .. Ostava samo da si predtsvq6 kakvo be6e .. kakvo moje6e da bude
.. da se 4udi6 kude sburka.. za6to stana taka .. za6to izvednuj si4ko se sgrumolqsva s takava sila .. Ostavat tupite spomeni , koito ne ti davat da si poeme6 duh ili da misli6 za drugo ..depresiq .. sulzi ..nosni kurpi4ki .propilqno vreme .. za kakvo za ..gor4ivina .. po koi .. po nqkoi , koito ne zaslujava , koito se zapiva nqkude s priqteli , a az seda i mislq i se 4udq kak moje da propileq 2 tolkova hubavi pesni v spomenite po 4ovek, koito prosto me zabravi .. No az produljavam da gi slu6am .. pripomnqm si mili dumi pripomqnm si pregrudki .. celuvki .. 4ist mazohizum haha ..Stotici temi v teenproblem dokato o6te ima6e nadejda i se 4udeh kak da opravq ne6tata i nakraq edna finalna , za da izleq mukata si i da namerq malko razbirane . Blagodarq