- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Music Idol 3
Ко ще кажите за ония олигофрен от Добрич... и оная побърканата.... много си мязаха... дори бяха с едни и същи прически![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
кво очакваш това е добрич сичката сган от тука излиза
ама пък като се обичат младите да се вземат ний кво ша им пречиме
"If someone dreams alone, it's only a dream. If people dream together, it's the beginning of a new reality."
въх, не! не знам да плача ли, да се смея ли![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()
tos mi se struva 4e i minalata godina sum go vijdala v music idol ama ne sum sigurna..sqka6 mi e poznata fizionomiqta ot nqkude
a i se pak neka gledame glasovite danni
![]()
![]()
abe nz minalite kastingi bqxa po gotini...golqm smqx pada6e
![]()
Cruel Intentions
ама лапито им събра реколтата ... мен най много то ми хареса.
Тоя ако го видя като отида в Добрич ще се гръмна!Първоначално написано от Adwokat
Много си тичаха наистина. Влюбиха се...
Аз тоя може и да съм го виждала, че като го видях и си помислих, че съм го виждала... може и миналата година да се е явявал
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ами и тая година нищо интересно освен поредните музикални инвалидии майтапи.Ще го гледам,но само ,защото моя съученичка пее там-Ели Раданова и засега се представи повече от добре.
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:7f4b97da и ще и стискам палци да я видя на финала като третия Музикален Идол на България.
![]()
Оня дето пееше някаква песен, но пак с някакъв странен текст, всъщност коя беше песента?![]()
Ей картоф... ако не си забелязал и аз съм от Добрич ?!Първоначално написано от OpenSociety
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ели Раданова беше перфектна - много ми хареса, красота + талант
А иначе на тоя с Холивудската усмивка се сцепих да му се хиля![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:4ca7344f
![]()
![]()
![]()
А журито както обикновено е под всякаква критика...
Не мога да разбера защо пак Фънки и Дони отново са там...
Слушам чалга ама Мара Отварачката е отвратителнаСамо като й дадат джуките и ми се повдига... а и е супер проста
![]()
Соня Васи не искам да я коментирам![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
http://www.youtube.com/watch?v=y2kEx5BLoC4Първоначално написано от Loshotia
Let the beats control your soul...
Не успях да стигна до финалите таэи година,но пък срещнах много яки хора там.Това е важното.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Adwokat
По-голяма сган от тебе па нема.
Мисля,че момичето на сега,преди рекламите,трябваше да го приемат...
Lol, боже, повръща ми се от тая Мара. Първо, тя самата по себе си, при НИКАКВИ обстоятелства не може да е критерий за външност. Как така ще отпраща хората, при положение, че прилича на прегазен бобър?! После, защо има представители на "поп-фолк бизнеса" в журито? Какво музикално образование има тя? Може би единствено от "Като лъвовете"? Може би прекрастните й, наблъскани с колаген устни, са пример за обществото, за това, как да излгежда бъдещият айдъл? Ами, съжалявам, но ако една такава трученичка от магистралата като нея ми се яви на кастинг, щях да си изям главата, за да не я гледам. Човек трябва да е спретнат и красив. Kойто сега ми ревне какво съм разбирала аз от красота, ще му кажа sorry, но такива пачи-отварачки, надумкани с колаген, приличащи на вещици, нямат място в това жури.![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
и като си от Добрич кво тря напрайме
може да няма по голяма сган от мене ама поне не ходя се излагам
"If someone dreams alone, it's only a dream. If people dream together, it's the beginning of a new reality."
OpenSociety, това не беше за теб, а за аналноподатливият Adwokat.
\/
Мария трябва да умре или да я изгонят не и е мястото там
след като каза на момичето с бг рапа че пеела глупости и кат каза на другото че трябвало да се облече по разголено--тотално бях![]()
![]()
![]()
![]()
оооо господи прибери си силикона,тая има по големи устни от маймуна.... да отива да отваря бутилки че ма кара да псувам пред тв-то... Те щот в чалгата половината певици не пеят глупости и единственото от коет разбират е как да си покажат циците....
ае намери една песен на Мария дето се пее за подмишници и тем подобни...Първоначално написано от puhen0to
бахти и циганката тъпа беше оная![]()
а и + тва,това е мюзик айдъл,не можеш да отидеш с някъв пуловер и да очакваш да те изберат.
ако имаш супер глас-ок,ама все пак трябва малко се постараеш
и аз не харесвам Мария,но съм съгласна с нея.
тая година само олигофрени
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!