- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Music Idol 3
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
nice
По принцип за такива неща като МА визията е важна, НО категорично не е определяща!!! Аз също много се възмутих от държанието на журито, особено на Мария... и как връща хората само, защото не носели полички..![]()
Също не ми харесва и че не показват добрите певци, ами само лошите за сеир...
Четох някъде, че от останалите 36 човека избраните 20 от тях не са от най-добрите, за да може да изпъкне най-добрия. И също така изм/у 20-те бил ония циганин Марин!
пфф новият сезон може би ще го гледам заради соня мембренозащото си ми харесваше и миналия сезон
а за журито просто няма какво да коментирам тая настъпана жаба мария да си ходи !!!!![]()
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
никак не ми харесва... от журито само Дони ми допада, но иначе...
За мен първият мюзик айдъл беше най-добър!
Имаше някои които пееха мн яко те ги отрязаха за някви супер простотии,а после пускат някви цигани дето БГ даже не могат да приказват като хората.....пък тая Мария ми е толкова противна,че нямам думи...Тва за изкуствената усмивка на една участничка и мене с-р мн ме издразни,да не би нейната да е няква по хубава...горната и устна и стига до носа...еба си яката усмивка![]()
![]()
![]()
![]()
Просто тогава си личеше класата.. Слави и 7/8 все пакПървоначално написано от SimonaShtonova
![]()
Абе първо журито не струва тази Мария ще прави забележки кои как се облича е не се вижда че е като от магистралата взета и че устата и е се едно е ду*ала 1 година без да спира,този пък Фънки неква свиня ще вика на другите да отслабнат а па той е 200 кила а и да вярно,че те са на по 20 а той на 40 ама все пак прекалено грубо държание което е неприемливо а Дони пък без коментар.
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
^при положение,че си отишъл за оценка,трябва да си готов да понесеш сичко.
като си 100 кила и не искаш да те обиждат,ми стой си вкъщи.
А и фънки може да е колкото си поиска кила,той няма претенции да е българския мюзик айдъл.
Ами какво да кажа за MI 3
Следя го само в нета..
Не съм доволна от журито и най-вече от Мария..
Най се кефя обаче на Фънки и може би заради неговите изцепки ще следя шоуто
Хубаво е, че има такива предавания. Умирам си от смях да го гледам, просто голямо шоу. Избийте си предрасъдъците и се забавлявайте. Естествено, има някой забележки отностно журито, но доволно хранят.
А относно начина на облекло, сцената не е за скромните, заради това скъсаха онази, дето пееше хубаво, но не се беше облякла "прилично".
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
И свинята каза иди да отслабнеш стига с тези баничкиМъкаааа Мъкаа... Иде ми да псувам да псувааам да еб...... неговата леля красива да е... К'ъв калъв вЕееееееееее малеййй Той тоя сигурно скоро не се е поглеждал в огледалото. Е то няма да му повере толовището неговата мамица
... Не избивам компелкси не съм дебел, ама бива ли така пък ?!
И влиза следващото момче/момиче непомня и направо го питат ти ядеш ли банички СМЯЯЯЯЯТААААЙЙЙЙЙЙЙ и в крайна сметка какво гонят рейтинг или публиката ?!
oxx spukvam se da se xilqqqq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Отвратително журиМного са зле тея хора
Допуснаха такива музикални инвалиди, а не дадоха шанс на хора, които го заслужаваха
Е ОК, направили са го за да има смях.. тва е пределно ясно, но като дадоха листче на онзи от Добрич щях да се гръмна
![]()
Да не говоря за тъпите изказвания на Мария и Фънки. Яви се едно момче от Стамболийски, което пееше отлично и Мария му каза: " Блендата ти е нулева" лелеееее
Това момче [ Тихомир ] беше няколко седмици на първо място в Хит Минус Едно а тая заспала овца ще му каже, че нямал бленда
Ами Фънки.. Тоя пък кво разбира от музика
Абе пълен ФАЛШ !
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
аз също съм съгласна че тази година пуснаха хора дето са мн зле![]()
вместо на тяхното място да влязят някои дето си заслужава те...Ама пък нека да става шоу
![]()
Оле нали имаше някакво трио за коет говореха
и като ги комбинираха 3-мата щях да се пръсна от смях
![]()
![]()
А какво ще кажете за Иван дето се направи на травес***![]()
Радвате ли се че и тази година участва
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
От частите,които съм гледала досега с добро съм запомнила момичето от Равда-англичанката.Тя пя Mercy и определено си пролича,че това си е нейният език,също ми хареса това момиче от Пловдив,което и миналата година взе участие...Във варна също имаше едно симпатично момиче беше с червена поличка на райе и една червена шапчица....абе журито е взискателно и не допуска всеки просто така![]()
**с изключение на великото трио МММ![]()
To infinity and beyond.
Журито-група неграмотни простаци,правещи са на нещо повече от останалите,а всъщност пеят ужасно.ЗА мен те не са хора,които търсят мелодичното у един човек,а едни малоумници събрали се да обсъждат външния вид и да се подиграват на изявяващите.А за тая проста курва Мария вече нямам думи.Дразни ме начинът и на изказване.ИЛи пък ,когато критикува за външния вид,че не се обличали добре-ми то всеки няма възможност да се облича,както тя иска.И с тея издути устни прилича на обърнат парашут-ужасна грозотия.Да идат да се скрият всичките.Заслужават някой да им каже в очите колко простотия се крие у тях.![]()
Руса кукличка
Амин
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Съгласна съм с абсолютно всички! и мене мн ме твари Мария и изобщо МИ е мн зле, а хора, вий гледахте ли Женя бе!???![]()
![]()
![]()
![]()
от бургас??
Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
ама вие сте супер заблудените
фънки може да е свиня,ама той не е отишъл на кастинг,той не иска да става мюзик айдъл!
да,тая им разказа играта!НАй-вече пък на тъпата Марийка,която не спираше да се престарава през цялото време,макар че имаше и някои истини в думите и.Ама чалгата е 1000 пъти по-зле от парчето на ЖеняПървоначално написано от fluffka1
![]()
Руса кукличка
ама вие сте супер заблудените
фънки може да е свиня,ама той не е отишъл на кастинг,той не иска да става мюзик айдъл!
[/quote]
Ти си заблуден... защото това не му дава право да убижда... ти знаеш ли че.. могат да го осъдят тоя и да го съсипят??? както казах.. и пак казвам... това не му дава право да обижда кой е дебел и кой не.. при условие че и той е "пълен"...не е казано че всички звезди трябва да са като поп-фолк изпълнителките слаби... слаби... и с 1тон грим...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз като го гледам се чуда за какво изобщо е тамПървоначално написано от eple
Няма никакво значение дали е кандидат или жури - не може да се държи толкова вулгарно с хората. И най-ироничното в цялата работа е,че обижда на буци, Конан Варварина и нз си още кво едри момичета...а той самият е 200 кг
![]()
Това е също като онзи път, когато Мария, със силиконовите джуки, каза на някакво момиче, че усмивката му била изкуствена
![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Adwokat
Според мен Фънки си е мн прав.Тея с какъв акъл са отишли на кастинг?! И ти ако слушаше по 28937193 такива на ден щеше да откачиш...Иначе Марийчето е гола-вода.Ти си заблуден... защото това не му дава право да убижда... ти знаеш ли че.. могат да го осъдят тоя и да го съсипят??? както казах.. и пак казвам... това не му дава право да обижда кой е дебел и кой не.. при условие че и той е "пълен"...не е казано че всички звезди трябва да са като поп-фолк изпълнителките слаби... слаби... и с 1тон грим...![]()
Яко е!... Но онази чалгарка много е надута за външната форма! И не гледа гласа! А това е музикално предаване.
![]()