.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 159

Тема: Music Idol 3

Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Ест, Мара: (коментира едно момиче) Усмивката ти е изкуствена...

nice

Повече от фен Аватара на windowlicker
    По принцип за такива неща като МА визията е важна, НО категорично не е определяща!!! Аз също много се възмутих от държанието на журито, особено на Мария... и как връща хората само, защото не носели полички..
    Също не ми харесва и че не показват добрите певци, ами само лошите за сеир...
    Четох някъде, че от останалите 36 човека избраните 20 от тях не са от най-добрите, за да може да изпъкне най-добрия. И също така изм/у 20-те бил ония циганин Марин!

Град
    Бургас
    пфф новият сезон може би ще го гледам заради соня мембрено защото си ми харесваше и миналия сезон
    а за журито просто няма какво да коментирам тая настъпана жаба мария да си ходи !!!!
    Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.

никак не ми харесва... от журито само Дони ми допада, но иначе...
    За мен първият мюзик айдъл беше най-добър!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Имаше някои които пееха мн яко те ги отрязаха за някви супер простотии,а после пускат някви цигани дето БГ даже не могат да приказват като хората.....пък тая Мария ми е толкова противна,че нямам думи...Тва за изкуствената усмивка на една участничка и мене с-р мн ме издразни,да не би нейната да е няква по хубава...горната и устна и стига до носа...еба си яката усмивка

Цитирай Първоначално написано от SimonaShtonova
    никак не ми харесва... от журито само Дони ми допада, но иначе...
    За мен първият мюзик айдъл беше най-добър!
    Просто тогава си личеше класата.. Слави и 7/8 все пак

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Абе първо журито не струва тази Мария ще прави забележки кои как се облича е не се вижда че е като от магистралата взета и че устата и е се едно е ду*ала 1 година без да спира,този пък Фънки неква свиня ще вика на другите да отслабнат а па той е 200 кила а и да вярно,че те са на по 20 а той на 40 ама все пак прекалено грубо държание което е неприемливо а Дони пък без коментар.
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

^при положение,че си отишъл за оценка,трябва да си готов да понесеш сичко.
    като си 100 кила и не искаш да те обиждат,ми стой си вкъщи.
    А и фънки може да е колкото си поиска кила,той няма претенции да е българския мюзик айдъл.

Ами какво да кажа за MI 3
    Следя го само в нета..
    Не съм доволна от журито и най-вече от Мария..
    Най се кефя обаче на Фънки и може би заради неговите изцепки ще следя шоуто

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Хубаво е, че има такива предавания. Умирам си от смях да го гледам, просто голямо шоу. Избийте си предрасъдъците и се забавлявайте. Естествено, има някой забележки отностно журито, но доволно хранят.
    А относно начина на облекло, сцената не е за скромните, заради това скъсаха онази, дето пееше хубаво, но не се беше облякла "прилично".
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    И свинята каза иди да отслабнеш стига с тези банички Мъкаааа Мъкаа... Иде ми да псувам да псувааам да еб...... неговата леля красива да е... К'ъв калъв вЕееееееееее малеййй Той тоя сигурно скоро не се е поглеждал в огледалото. Е то няма да му повере толовището неговата мамица ... Не избивам компелкси не съм дебел, ама бива ли така пък ?!
    И влиза следващото момче/момиче непомня и направо го питат ти ядеш ли банички СМЯЯЯЯЯТААААЙЙЙЙЙЙЙ и в крайна сметка какво гонят рейтинг или публиката ?!

Град
    Улицата
    oxx spukvam se da se xilqqqq
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Отвратително жури Много са зле тея хора Допуснаха такива музикални инвалиди, а не дадоха шанс на хора, които го заслужаваха Е ОК, направили са го за да има смях.. тва е пределно ясно, но като дадоха листче на онзи от Добрич щях да се гръмна Да не говоря за тъпите изказвания на Мария и Фънки. Яви се едно момче от Стамболийски, което пееше отлично и Мария му каза: " Блендата ти е нулева" лелеееее Това момче [ Тихомир ] беше няколко седмици на първо място в Хит Минус Едно а тая заспала овца ще му каже, че нямал бленда Ами Фънки.. Тоя пък кво разбира от музика Абе пълен ФАЛШ !
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Повече от фен
    Град
    плд

аз също съм съгласна че тази година пуснаха хора дето са мн зле вместо на тяхното място да влязят някои дето си заслужава те...Ама пък нека да става шоу Оле нали имаше някакво трио за коет говореха и като ги комбинираха 3-мата щях да се пръсна от смях
    А какво ще кажете за Иван дето се направи на травес*** Радвате ли се че и тази година участва
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    От частите,които съм гледала досега с добро съм запомнила момичето от Равда-англичанката.Тя пя Mercy и определено си пролича,че това си е нейният език,също ми хареса това момиче от Пловдив,което и миналата година взе участие...Във варна също имаше едно симпатично момиче беше с червена поличка на райе и една червена шапчица....абе журито е взискателно и не допуска всеки просто така
    **с изключение на великото трио МММ
    To infinity and beyond.

Град
    Велико Търново
    Журито-група неграмотни простаци,правещи са на нещо повече от останалите,а всъщност пеят ужасно.ЗА мен те не са хора,които търсят мелодичното у един човек,а едни малоумници събрали се да обсъждат външния вид и да се подиграват на изявяващите.А за тая проста курва Мария вече нямам думи.Дразни ме начинът и на изказване.ИЛи пък ,когато критикува за външния вид,че не се обличали добре-ми то всеки няма възможност да се облича,както тя иска.И с тея издути устни прилича на обърнат парашут-ужасна грозотия.Да идат да се скрият всичките.Заслужават някой да им каже в очите колко простотия се крие у тях.
    Руса кукличка

Амин
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Съгласна съм с абсолютно всички! и мене мн ме твари Мария и изобщо МИ е мн зле, а хора, вий гледахте ли Женя бе!??? от бургас??

Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    И свинята каза иди да отслабнеш стига с тези банички Мъкаааа Мъкаа... Иде ми да псувам да псувааам да еб...... неговата леля красива да е... К'ъв калъв вЕееееееееее малеййй Той тоя сигурно скоро не се е поглеждал в огледалото. Е то няма да му повере толовището неговата мамица ... Не избивам компелкси не съм дебел, ама бива ли така пък ?!
    И влиза следващото момче/момиче непомня и направо го питат ти ядеш ли банички СМЯЯЯЯЯТААААЙЙЙЙЙЙЙ и в крайна сметка какво гонят рейтинг или публиката ?!

ама вие сте супер заблудените
    фънки може да е свиня,ама той не е отишъл на кастинг,той не иска да става мюзик айдъл!

nqkoi sa mn dobri

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Съгласна съм с абсолютно всички! и мене мн ме твари Мария и изобщо МИ е мн зле, а хора, вий гледахте ли Женя бе!??? от бургас??
    да,тая им разказа играта!НАй-вече пък на тъпата Марийка,която не спираше да се престарава през цялото време,макар че имаше и някои истини в думите и.Ама чалгата е 1000 пъти по-зле от парчето на Женя
    Руса кукличка

фънки може да е свиня,ама той не е отишъл на кастинг,той не иска да става мюзик айдъл!
    [/quote]

Ти си заблуден... защото това не му дава право да убижда... ти знаеш ли че.. могат да го осъдят тоя и да го съсипят??? както казах.. и пак казвам... това не му дава право да обижда кой е дебел и кой не.. при условие че и той е "пълен"...не е казано че всички звезди трябва да са като поп-фолк изпълнителките слаби... слаби... и с 1тон грим...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eple
    Аз като го гледам се чуда за какво изобщо е там Няма никакво значение дали е кандидат или жури - не може да се държи толкова вулгарно с хората. И най-ироничното в цялата работа е,че обижда на буци, Конан Варварина и нз си още кво едри момичета...а той самият е 200 кг Това е също като онзи път, когато Мария, със силиконовите джуки, каза на някакво момиче, че усмивката му била изкуствена
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Ти си заблуден... защото това не му дава право да убижда... ти знаеш ли че.. могат да го осъдят тоя и да го съсипят??? както казах.. и пак казвам... това не му дава право да обижда кой е дебел и кой не.. при условие че и той е "пълен"...не е казано че всички звезди трябва да са като поп-фолк изпълнителките слаби... слаби... и с 1тон грим...
    Според мен Фънки си е мн прав.Тея с какъв акъл са отишли на кастинг?! И ти ако слушаше по 28937193 такива на ден щеше да откачиш...Иначе Марийчето е гола-вода.

Яко е! ... Но онази чалгарка много е надута за външната форма! И не гледа гласа! А това е музикално предаване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си