.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 159

Тема: Music Idol 3

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от FraGLanD
    Яко е! ... Но онази чалгарка много е надута за външната форма! И не гледа гласа! А това е музикално предаване.
    Не само музикално. Външността и начина на обличане са наравно с гласа.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от FraGLanD
    Яко е! ... Но онази чалгарка много е надута за външната форма! И не гледа гласа! А това е музикално предаване.
    Не само музикално. Външността и начина на обличане са наравно с гласа.
    da suglasen sum zashtoto she ti e priqtno li da gledash nqkoi klip da pee jestoko i da prelicha na zmei gurqnin, kakto priexa edna pee neveroqno ama vunshtosta te otbluskava
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Същия цирк, в който отиват неизменно 123213 пъти повече хора, за да правят цирка, вместо да се появят голямо число способни момчета и момичета.

Шоу да става, а не да вадим таланти, тоест.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Цитирай Първоначално написано от eple
    ама вие сте супер заблудените
    фънки може да е свиня,ама той не е отишъл на кастинг,той не иска да става мюзик айдъл!
    Може и да не иска да става музикален идол,но и той седи там пред хиляди хора и му гледат грозната физомония.Всеки има право на мнение тези който ходят на кастингите също могат да дават оценки на журито и те няма да са положителни при повечeто така че като е отишъл там и го дават в ефир поне да се подържа малко и да не се прави на много важен щото е супер смешен!
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Град
    BG [тялом] & USA [духом.. скоро и тялом]
    Леле супер смях пада на кастингите Иначе Music Idiot си е пълен булшит... Щом има нек'ви музикални инвалиди като марийчето с големия силиконов задник на лицето, който й служи за уста, просто е ясно за к'во стаа дума Седнали нек'ви смешки да се правят на големите разбирачи на тема музика, отишли нек'ви мамини надувки със самочувствието на певци и ста'а адския цирк Ебати пародията Само не мога да разбера що рапа не ста'а за великия мюзик идиот, а скапаната помия а.к.а чалга, която дори не е музика става?! Онли ин БГ простотия до шия

лудост, тази част с кастингите мога да я пропусна само изтървани от психиатричната виждам, никакви таланти, аз мисля, че догодина няма да има айдъл, щото то не останаха таланти, вече а изпаднали сервитьори и кабаретни певици, поне ще си помним Тома
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ако нямаше толкова луди на кастингите, и ако журито беше скучно, щеше доста по-малко да се гледа шоуто. Т.е. младите българи харесват да гледат простотия и идиотщина(и аз доста се смях).
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Силистра
    кво да кажа...пълна излагация..не стига,че не могат да пеят,че и повечето тъпаци..
    а журито..кво мога да кажа...тва жури ли е ?? Няква силиконова дето пее на плейбек..ще ми оценява..и само слуша кво ще каже Фънки и го повтаря..или пък с нейния външен вид..абе да се скрие..нищо не разбира,а тръгнала да ми коментира..ако пееш чалга и не е нейна песен просто е грях..
    Дони долу горе става..
    Фънки ме кефи..обаче с неговите килограми понякога ме дразни..
    абе като цяло стават,но тая Мария...думи нямам...
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от shady_cent
    Леле супер смях пада на кастингите Иначе Music Idiot си е пълен булшит... Щом има нек'ви музикални инвалиди като марийчето с големия силиконов задник на лицето, който й служи за уста, просто е ясно за к'во стаа дума Седнали нек'ви смешки да се правят на големите разбирачи на тема музика, отишли нек'ви мамини надувки със самочувствието на певци и ста'а адския цирк Ебати пародията Само не мога да разбера що рапа не ста'а за великия мюзик идиот, а скапаната помия а.к.а чалга, която дори не е музика става?! Онли ин БГ простотия до шия
    не тебе като не ти харесва ин БГ гоу ин Америка

Голям фен Аватара на Wildchildd
    И мене не ме кефи,да гоувам ли у америката?

Повече от фен
    Град
    плд
    chester_love:
    Няква силиконова дето пее на плейбек..ще ми оценява..и само слуша кво ще каже Фънки и го повтаря..или пък с нейния външен вид..абе да се скрие..нищо не разбира,а тръгнала да ми коментира
    i men 4estnio kazano malko me drazni s tia plasti4ni operacii i kak viak6e na 1 momi4e: Ami kakvo da ti kaja za viziata ti...ne e dobra. Oble4i se po taka da hva6ta6 okoto na mujete.Nz li 4e tova e mn vajno" Nai - goliamata prostotia koiato sum 4uvala E pone dokazvat kakvi sa ot 4algata de
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Вижте сега, за да стане един човек ИДОЛ, той трябва не само да пее добре, но и да има визия. Не може да приличаш на клошар от махалата и да станеш идол, ако ще и да пееш много добре. Другото се нарича караоке. Така че съвсем прави са си да искат и визия, не мога да разбера какъв ви е проблема на тези, които упреквате журито за забележките по тази част.

Скайп - dark_elf2

Ами не са прави... пример е Глория.... тя също не е била красива... или с хубава визия.. но сега е... парите кво ли не правят...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от kitty9410
    Цитирай Първоначално написано от eple
    ама вие сте супер заблудените
    фънки може да е свиня,ама той не е отишъл на кастинг,той не иска да става мюзик айдъл!
    Може и да не иска да става музикален идол,но и той седи там пред хиляди хора и му гледат грозната физомония.Всеки има право на мнение тези който ходят на кастингите също могат да дават оценки на журито и те няма да са положителни при повечeто така че като е отишъл там и го дават в ефир поне да се подържа малко и да не се прави на много важен щото е супер смешен!

еми да дават,бе,някой да ги е спрял?
    остай къде са турбо селяните,ами и супер нагли,вместо да кажат 'ок' явно е така,тия хора повече разбират от мен,те се карат и праят циркове.
    Много ми е интересно само защо обиждат журито като излязат?!
    Ми като си толкова отворен кажи им го в очите,а не да излезеш и тогава да се прайш на велик
    оная циганката джи дето е,пред мария си мълчеше,ама като излезе много оборотна..

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Е са циганите ли ще гледаме да ще си кажат прави са ако наистина е така мария може ли да пее НЕ тая песен на гънс ес роузес тя наиш кога ще я изпее никога хората са амбицирани а тея им утрепват желанието от вратата .
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    И мене не ме кефи,да гоувам ли у америката?
    \/ където искаш там..

Град
    Инкогнито
    Аз принципно не гледам такива кретенски неща, обаче ми спряха кабелната, та както и да е и вчера гледах, как пуснаха 3ма музиклани инвалиди това на всички е ясно, ама защо трябва да си отидат талантливи млади хора, а такива, дето 1во не им се разбира нищо, 2ро пеят пълни глупости и 3то нямат никакви музикални заложби са толерирани

Те пускаха хора е така да се порадват там, че ще идват в София.. Пълни глупости. А Мария не знам къде се бута да казва кой пее и кой не след като тя не е показала дали може да пее. И Глория и Есил пяха, когато бяха жури. Абее пълна простотия е този път
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Аз принципно не гледам такива кретенски неща, обаче ми спряха кабелната, та както и да е и вчера гледах, как пуснаха 3ма музиклани инвалиди това на всички е ясно, ама защо трябва да си отидат талантливи млади хора, а такива, дето 1во не им се разбира нищо, 2ро пеят пълни глупости и 3то нямат никакви музикални заложби са толерирани
    Е пуснаха ги зарад рейтинга...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Повече от фен
    Град
    плд
    abe gotino si e sega ne moje da se otre4e :P

Цитирай Първоначално написано от kristito3
    abe gotino si e sega ne moje da se otre4e :P
    Ем става...

А бе кво стана с Иван... нали и него пуснаха.. де изчезна ?????

Повече от фен
    Град
    плд
    Adwokat:

А бе кво стана с Иван... нали и него пуснаха.. де изчезна ?????

da be naistina kude iz4ezna tozi 4ovek nikvi vesti za nego a kakvo mislite napravili 6ou ili ne vi kefi tolkova mn pri men - sredna rabota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си