- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Music Idol 3
Драго и Пламен бяха хората...
Сега съм за Васко с две ръце, макар, че не вярвам да спечели -,-
Александра Жекова искам да спечели с 4 ръце съм за нея![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Лично на мен ми е доста скучно тва предаване.Забавно е до като дават кастингите..След това ми става едно отегчително.Всяка година едно и също.. Едни и същи песни,едни и същи гласове..![]()
не го следя,ама на кастингите Александър много ми хареса...
хахахахаха в началото бяха пълна скръб но сега са силни и мисля че са по силни от предишните 2 сезона
САМО Пловдииииииииииииив![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaa ako ima6 glsovite danni na 13 godi6nata Simona,imash prvo da prikazvash,no gi nqmash.......sega za nqkoq druga koqto e na 13 i nqma glas nqma da q pusnat....no Simona e prosto supeR ti bi li imal smelostta da q izgoni6Първоначално написано от Did4ooo
![]()
![]()
![]()
+2Първоначално написано от CristianoRonaldo
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Vampire01
Новак
Заглавие:
хахахахаха в началото бяха пълна скръб но сега са силни и мисля че са по силни от предишните 2 сезона
САМО Пловдииииииииииииив
![]()
![]()
![]()
![]()
TO4NO TAKA
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Спрях да го гледам... че ми стана тъпо..предаването..
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
вече гледам само елиминациите, вси1ко друго е страшно загубено и всички ме дразнят с едно изключение
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
i koe e tova izklio4enia![]()
:P
Хм , след кастингите ми стана тъпо..
не ми пука за вас ;D иии адски много ми харесва като почнете да се вземате на сериозно.. да ви гледам как се излагате {}
Това не е Хит Минус 1, това е конкурс за идол. Затова се заяждат с някои участници на тема външен вид. Права е, донякъде, както и Фънки, но всъщност .. не винаги. Доста сурово се изказват към някои кандидати, които с нищо не са го заслужили. И все пак - никой истински талантлив и безупречен откъм пеене не е изгонен заради неугледната си визия.Първоначално написано от Jessieee
Иначе моите фаворитки са Соня Мембреньо и Александра Жекова. Желая им успех!![]()
**
Ели Раданова от Силистра :PПървоначално написано от kristito3
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
aa da tuk sum suglasna![]()
![]()
![]()
Не го следя много, но съм си харесала Алескандър.
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
Александър трябва да е новия мюзик айдъл ..
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Aлександър Македонскиии![]()
![]()
От жените - Маги ама вече я няма..
александър го сърби главата отвътре, няма как да се почеше и е малко дебилен... Македонците в Македония... това е...
Ели Раданова #1