- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искало ли ви се е да преспите със свой роднина?
Е, заради това са се разждали изродчета , като Тутанкамон ...Първоначално написано от Jingles
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
теее едно време 1 свестен да е имало!!?!?? ами калигула и вс др психопати пффПървоначално написано от eveto_xx
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Не!
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Нееее никогааа!!!(пък и мойте братовчеди не са хубави![]()
)
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
НЕ!!!
Не!
Еми вижте сега-всички идваме от Адам и Ева,следователно имаме някаква мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооого далечна роднинска връзка.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Нееее !!! Това е супер извратеноо![]()
Имам ужасно готин 2ри братовчед...
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Със свой роднина не искам да спя. Искам да спя с твой роднина. С майка ти, по-точно.
А с шамарите искаш ли да се срещтнеш?Първоначално написано от DiTeraNNo
![]()
Като бях малка исках да се омъжа за чичо ми...даже му предлагах брак многократноно за секс (естествено) не мислех
Сега ми се ще...не бих простила на 50% от братовчедите ми... (деее що всички са толкова готини....)![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
имам 4 братовчедки манакенки... не можеш да си представиш как искам...![]()
п.с. аз не съм манекен![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!