- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разбирате ли се с техните?
Какви са ви взаимоотношенията с родителите на приятеля/приятелката ви?Интересно ми е да разбера дали комуникирате или се срамувате?
Поздравявате ли се ,когато се разминете?
Какво ви е мнението за тях?![]()
Руса кукличка
ми аз не ги познавам...и той не познава наште(ходим от 2 месеца...незнам дали е нормално това)
I can't stop myself from loving you <3
Познавам се с родителите му.Добре,че ме харесват.Майка ми го убожава,а баща ми още преди 6 месеца каза,че не иска да го вижда близо до мене,ама то чувствата им са взаимни![]()
Da v doasta dobri otno6eniq sum s roditelite mu, no pove4e sus maika mu, ne za ne6to drugo prosto s neq se sre6tam po-4esto. Ima6e period kogato s priqtelqt mi bqhme razdeleni no s maika mu si ob6tuvahme i i hodih na gosti i taka. Mnogo sa razbrani horata![]()
Want those sunny days back...
м да познаваме се вного готини хора са особенно баща му
все още се притеснявам и срамувам от тях но в малки количества![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
s maika mu se pozdravqvame,kato se razminem no ot ba6ta mu se sramuvami BTW hubava temi4ka,vednaj da vidq v tozi razdel ne6to ,koeto da ne se povtarq
![]()
Познавам родителите му и сме в доста добри взаимоотношения с тях. Разбирасе, че ги поздравявам супр глупаво ще е ако го подминавам. Все пак трябва да има малко обноски. Често, когато се скараме и той каже на майка си, тя му се кара,защо е постъпил така,ако разбира се той е виновния. Даже наскоро му беше казала,че ако ме нарани ще го набии.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Аз само пиша да поздравя автора за оригиналната темичка![]()
Познавам се с майка му и се радвам за товаСтрахотен човек е , някак си много приятна , симпатична такава
Отначало имаше малко така срам , но и това мина . Когато я видя някъде винаги я поздравявам , никога няма да я отмина .
Сега вече ми е много приятно да общувам с нея
![]()
Познавам се с техните ,както и той с моите родители.. разбираме се всичкиприятеля ми се вижда по-често с моите родители..пие си винце с баща ми , гледат мач
с мама все се бъзикат.. аз с неговите родители не съм толкова навътре, но ги харесвам и се разбирам с тях
![]()
Баща му не го познавам, не съм го виждала... майка му съм я виждала, но нищо повече...Моите родители не го познават, но майка ми може и да го е виждала...
![]()
еlsy![]()
мн ти благодаряПървоначално написано от linkinpark6666
![]()
![]()
Руса кукличка
Ами да, аз се разбирам с майка му, говорим си, всеки път като ме види ме разцелуваА нашите преди 1 седмица разбраха за съществуването му (поради известни причини пазихме връзката си в тайна) и още не го познават, но са позитивно настроени (е, татко малко ревнува ама..)
![]()
бащите винаги ли са така ревниви?Първоначално написано от Na7a6a
защото моят баща хич не харесва ,че с приятелят ми имаме връзка.Но това по-точно се дължи на това че имаме голяма разлика в годините.
Руса кукличка
Колко ви е разликата?Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
еlsy![]()
Hmm....Poneje mu bqh na gosti na moq priqtel 3 dena i se zapoznah s maika mu.Dobre se spogudihme i se razbirahme.Nqmam losho mnenie sprqmo neq....![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ами не мога да говоря за всички бащи, но повечето-да. И ние с моя приятел имаме голяма разлика в годините, но и да не беше така баща ми пак щеше да го гледа лошо..цитирам "как така ще ми вземе малкото момиченце!?!? "Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Ние имаме 1 година,но баща ми е твърдо против да имам приятел.Може би,защото си мисли че ще го измести.НезнамПървоначално написано от Na7a6a
![]()
Аз такива проблеми нямам....ни аз ги познавам ни тя моите - лично :}
5 godiniПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Руса кукличка
Харесвам ги много даже,доколкото знам и те мен![]()
Не ги познавам още техните, но лятото се надявам да се запозная с тях ..![]()
[/quote]Ние имаме 1 година,но баща ми е твърдо против да имам приятел.Може би,защото си мисли че ще го измести.Незнам[/quote]
Същата работа, чак си мисля,че ако имах гадже от женски пол щеше да е по-доволен,а дори не го познава още,а само мърмори.Ужасно е.
По темата не познавам техните и той не познава нашите, но родителите ни са със сходни характери и не знам дали ще се спогодим
Познавам се с майка му и баща му ... някак си не мога да възприема някои техни постъпки. Иначе не са лоши хора. Ако ги видя някъде ще ги поздравя естественоВ началото малко ме беше срам от тях, но вече свикнах
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче