- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разбирате ли се с техните?
До сега съм се познавал с родителите на всичките ми гаджета до преди 3 години.
И не съжалявам. Все имаше тема за разговор, повечето бяха печени.
Последно се запознах с един фотограф... Преди тва с фен на Pink Floyd..
Нямам проблеми със запознаването. Държа си се както навсякъде и почти всички ме харесват.
Даже веднъж след като скъсахме с едно гадже тя ми разказваше как майка и и се карала, щото тя мен ме скъса...![]()
Големи сладури,много добре ме възприемат,радват ми се,грижат се за мен и така![]()
Не ги познавам, а и те са разведени - кой по чужбина, кой... Бог знае къде.Но познава моите родители и се държи доста срамежливо - чак не мога да го позная.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
все още ме е срам да ги поздравявам...![]()
Ами моя познава сигурно вече почти цялата ми родапросто така се получи, като се замисля май и аз познавам неговата
Баща ми го приема много добре, майка ми и тя въпреки, че е малко резервирана, незнам защо.... А неговата майка много ме харесва и ако се скараме нещо с моя винаги обвинява него
Скоро си изкарахме снимки и жената ги взе да ги показва на колежки и съседки, тъй като аз съм единствената му приятелка, с която са се запознавали.
![]()
еми моя баща доста го харесва, чак се дразня на моменти че го занимаваПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
и с техните се разбирам
![]()
хубава тема)))) наще преди не го харесваха много.. абе даже въобще не си го харесваха и аз незнам поради какви причини, но когато разбраа че това не влияе на моето мнение и гиубедих че наистина го обичам и чувствата са взаимни си промениха отношението.. а неговитеее... Неговите много ме харесват >> На 1-ви ходихме на гости на майма му и си разменяхме мартенички и думите и бяха " дано все ти да идваш" или нещо от сорта.. Баща му.. и той си ме харесва..
![]()
Държи се много добре, бъбрим си напълно нормално. Все пак съм първата му приятелка която е водил у тях
![]()
С майката да с бащата малко по-малко а бабата ме мрази,пък тя живее в тях и винаги ни хваща в неудобни ситуации
amii nie s nego hodim ot skoro i ne sme stignali do zapoznanstva sys semeistvata ..![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
това е много гадно, как няма да те мразиПървоначално написано от Ov3r
![]()
Разваля ми кефа точно и махах прашките и тя влиза добре че бях още с боксерки
Na men o6te dosta me e sram ot tehnite no toi s na6ite se razbira mn 4ak se u4udvam kak ba6ta mi go prie taka dobre,e na momenti imame karanici otnosno gajeto no tva e normalno.Ina4e toi se poznava s cqlata roda do deveto kolqnoKoito me vidi vse pita za nego
![]()
Is everybody going crazy?!?
Аз сега нямам гадже, ама с родители на бившия се разбирах добре
До последно се срамувах от тях и все получавах някой коментар от рода "Какво се притесняваш, все едно за 1-ви път си с нас"
Аз по принцип се разбирам добре с родителите на връстниците си, защото като малка нямах възможността да общувам с мн деца и отраснах покрай големите![]()
Познавам се с майка й,но тя нз че ходимеНе иска да ме запознае с баща си нз защо.... иначе майка й е страхотна жена (sun)
Еми всъшност с бившия ми приятел отношенията с родителите бяха идеални.
Баща ми дори му разреши да спи в нас.
А майка му ме гледаше , като нейна дъщеря. Много добри хора !
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Еми ние с приятеля ми ходим от 11 месеца почти и аз познавам майка му,баща му и почти всички роднини...той също познава майка ми (тъй като баща ми и майка са резведени ) и много често си говорят без мен да ме има в стаята.Техните също са много добри баща му е голям веселяк... само сестра му не ми харесва тъй като се държи надменно,но за моя радост не живее вече у тяхиначе ми е мнгоо хубаво с майка му и баща му пекани и весели хора са ...
![]()
![]()
![]()
Познавам почти цялата му родакакто и той моята.С майка му и 2те му сестри се разбираме добре.Те са страхотни хора,големи купонджийки,винаги правят шоу
С баща му много не общувам.
Приятелят ми се разбира много добре с майка ми,особено като почнат да си говорят за готвенеС баща ми също се разбират,даже ходиха заедно на работа за 2-3седмици.
Ами дааааБаща му мисля ,че много ме хареса
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ами ние ходим от почти 1 месец и все още не съм се запознала с тяхните..
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Нашите са против връзката ни по едни малко по - усобени причини и затова не съм ги запознавала лично.
Аз познавам майка му и баба му. Баща му няма да го познавам никога, понеже техните са разведени и ситуацията е малко по - деликатна за съжаление.Майка му е супер готин човек, винаги се заговаряме като се срещнем. А с баба му за учене си говорим.
![]()
пекани хора... с баща му не се поздравявам... прекалено се спичам и съм притеснителна... с майка му се поздравявам![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Познавам се с майка му и сестра му, но за жалост не е имало подходяща възможност да се запозная с баща му още... иначе се знаем... пращаме си поздрави честоС майка му съм на здравей, здрасти, как си, какво правиш, нещо ново... иначе със сестра му ми е по-спокойно някак си...
Той се познава с мама (от доста мъничък), с тате, с двете ми баби, братовчедка ми... също се знаят и с малкия ми брат, даже съм го оставяла да го гледа (да се учи, да свиква...
) Общо взето се познавам с неговите роднини, както и той с мойте и се разбираме добре... няма лоши чувства.
![]()
Хмм аз гадже нямам, но родителите на най-добрия ми приятел от женски пол ме смятат за цитирам " ти си ми като син "![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark