.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    До сега съм се познавал с родителите на всичките ми гаджета до преди 3 години.
    И не съжалявам. Все имаше тема за разговор, повечето бяха печени.
    Последно се запознах с един фотограф... Преди тва с фен на Pink Floyd..
    Нямам проблеми със запознаването. Държа си се както навсякъде и почти всички ме харесват.
    Даже веднъж след като скъсахме с едно гадже тя ми разказваше как майка и и се карала, щото тя мен ме скъса...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Големи сладури,много добре ме възприемат,радват ми се,грижат се за мен и така

Град
    Roma, Italia
    Не ги познавам, а и те са разведени - кой по чужбина, кой... Бог знае къде.Но познава моите родители и се държи доста срамежливо - чак не мога да го позная.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

все още ме е срам да ги поздравявам...

Ами моя познава сигурно вече почти цялата ми рода просто така се получи, като се замисля май и аз познавам неговата Баща ми го приема много добре, майка ми и тя въпреки, че е малко резервирана, незнам защо.... А неговата майка много ме харесва и ако се скараме нещо с моя винаги обвинява него Скоро си изкарахме снимки и жената ги взе да ги показва на колежки и съседки, тъй като аз съм единствената му приятелка, с която са се запознавали.

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Цитирай Първоначално написано от Na7a6a
    Ами да, аз се разбирам с майка му, говорим си, всеки път като ме види ме разцелува А нашите преди 1 седмица разбраха за съществуването му (поради известни причини пазихме връзката си в тайна) и още не го познават, но са позитивно настроени (е, татко малко ревнува ама..)
    бащите винаги ли са така ревниви?
    защото моят баща хич не харесва ,че с приятелят ми имаме връзка.Но това по-точно се дължи на това че имаме голяма разлика в годините.
    еми моя баща доста го харесва, чак се дразня на моменти че го занимава и с техните се разбирам

хубава тема )))) наще преди не го харесваха много.. абе даже въобще не си го харесваха и аз незнам поради какви причини, но когато разбраа че това не влияе на моето мнение и гиубедих че наистина го обичам и чувствата са взаимни си промениха отношението.. а неговитеее... Неговите много ме харесват >> На 1-ви ходихме на гости на майма му и си разменяхме мартенички и думите и бяха " дано все ти да идваш" или нещо от сорта.. Баща му.. и той си ме харесва.. Държи се много добре, бъбрим си напълно нормално. Все пак съм първата му приятелка която е водил у тях

С майката да с бащата малко по-малко а бабата ме мрази,пък тя живее в тях и винаги ни хваща в неудобни ситуации

amii nie s nego hodim ot skoro i ne sme stignali do zapoznanstva sys semeistvata ..
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Цитирай Първоначално написано от Ov3r
    С майката да с бащата малко по-малко а бабата ме мрази,пък тя живее в тях и винаги ни хваща в неудобни ситуации
    това е много гадно, как няма да те мрази

Разваля ми кефа точно и махах прашките и тя влиза добре че бях още с боксерки

Na men o6te dosta me e sram ot tehnite no toi s na6ite se razbira mn 4ak se u4udvam kak ba6ta mi go prie taka dobre,e na momenti imame karanici otnosno gajeto no tva e normalno.Ina4e toi se poznava s cqlata roda do deveto kolqno Koito me vidi vse pita za nego
    Is everybody going crazy?!?

Да познавам се с родителите му,както и той с моите.В добри отношения сме,отначало се притеснявах от родителите му,но с времето започна да отминава.

Хах ами общо взето те ме имат като тяхна дъщеря Даа много добре се разбираме
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Аз сега нямам гадже, ама с родители на бившия се разбирах добре
    До последно се срамувах от тях и все получавах някой коментар от рода "Какво се притесняваш, все едно за 1-ви път си с нас"
    Аз по принцип се разбирам добре с родителите на връстниците си, защото като малка нямах възможността да общувам с мн деца и отраснах покрай големите

Голям фен
    Познавам се с майка й,но тя нз че ходиме Не иска да ме запознае с баща си нз защо.... иначе майка й е страхотна жена (sun)

Повече от фен Аватара на marjesa
    Еми всъшност с бившия ми приятел отношенията с родителите бяха идеални.
    Баща ми дори му разреши да спи в нас.
    А майка му ме гледаше , като нейна дъщеря. Много добри хора !
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Еми ние с приятеля ми ходим от 11 месеца почти и аз познавам майка му,баща му и почти всички роднини...той също познава майка ми (тъй като баща ми и майка са резведени ) и много често си говорят без мен да ме има в стаята.Техните също са много добри баща му е голям веселяк... само сестра му не ми харесва тъй като се държи надменно,но за моя радост не живее вече у тях иначе ми е мнгоо хубаво с майка му и баща му пекани и весели хора са ...

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Познавам почти цялата му рода както и той моята.С майка му и 2те му сестри се разбираме добре.Те са страхотни хора,големи купонджийки,винаги правят шоу С баща му много не общувам.
    Приятелят ми се разбира много добре с майка ми,особено като почнат да си говорят за готвене С баща ми също се разбират,даже ходиха заедно на работа за 2-3седмици.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Ами даааа Баща му мисля ,че много ме хареса
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Ами ние ходим от почти 1 месец и все още не съм се запознала с тяхните..
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нашите са против връзката ни по едни малко по - усобени причини и затова не съм ги запознавала лично.
    Аз познавам майка му и баба му. Баща му няма да го познавам никога, понеже техните са разведени и ситуацията е малко по - деликатна за съжаление. Майка му е супер готин човек, винаги се заговаряме като се срещнем. А с баба му за учене си говорим.

пекани хора... с баща му не се поздравявам... прекалено се спичам и съм притеснителна... с майка му се поздравявам
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Познавам се с майка му и сестра му, но за жалост не е имало подходяща възможност да се запозная с баща му още... иначе се знаем... пращаме си поздрави често С майка му съм на здравей, здрасти, как си, какво правиш, нещо ново... иначе със сестра му ми е по-спокойно някак си... Той се познава с мама (от доста мъничък), с тате, с двете ми баби, братовчедка ми... също се знаят и с малкия ми брат, даже съм го оставяла да го гледа (да се учи, да свиква... ) Общо взето се познавам с неговите роднини, както и той с мойте и се разбираме добре... няма лоши чувства.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хмм аз гадже нямам, но родителите на най-добрия ми приятел от женски пол ме смятат за цитирам " ти си ми като син "
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си