.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Град
    kazanlak
    mda poznavam se s tehnite,i toi s na6te iii se razbirame super,toi se poznava sas po4ti vsi4kite mi priqteli i obratno,abe vsi4ko e ok (sun)
    Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
    http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg

Град
    на ЛуНаТа
    Аз не познавам неговите родители и той мойте също,но в най-подходящия момент ще им кажем... Иначе се познавам със 2-те му братовчедки
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

познавам се с нейните супер точни хора са винаги голям смях и винаги се намира за какво да си говорим като се съберем. Даже толкова оживен разговор става, че като почнем да си говорим тя винаги стои и само мълчи и гледа " " като стане така и винаги ме е напушвало супер много смях . И тя познава наще А ТЕ МЕКО КАЗАНО Я ОБОЖАВАТ!!!! лелеее още от първия момент като им я показах само на снимка се влюбиха , а когато я опознаха - край вече искат да ме разменят с нея (между другото казвали са го ) непрекъснато ми се карат ако правя еди кво си че ще ме зареже , непрекъснато ми я дават за пример - как тя била толкова умна, а аз толкова тъп

амиии... преди работех с майка му и бяхме много близки .. всеки път като ходих у тях и се виждахме гушвахме и се целувахме по бузките. смятах я за голям пич... е сега тя си намери по добра работа и напусна и като отида у тях ми е някакво кофти да говоря с нея защото много ми липсва работенето с нея но така или иначе за бала на приятеля ми като бях у тях и тя ми помогна с оглаждането на роклята ми, оскуба ми веждите... а м/у временно зимата бях паднала със приятеля ми и като отидох у тях и на лицето ми имаше някаква зачервена буца и тя ми я разтри и масаж ми направи... страхотна беше... е* все още е въпреки че не се чувствам толкова уверена да си говоря с нея поевче.. а с баща му ... хммм нз той е голям пич, много е точен сладурко е спор няма но някак си винаги имам чувството че нямаме об6ти теми за разговор.. като ходихме да вземем приятеля ми от изпита му нямах идея за какво да си говоря с него и имаше едно такова неловко мълчание... но до колкото знам приятеля ми (алех) ми е казвал че и 2мата му родители ме харесват и даже майка му е казала на сестра си че сега се чувства все едно има 2 деца е дано е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си