- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебелите имат ли шанс?
Та така,какво мислите за дебелите момчета и момичета?Тях харесва ли ги някой?Вие ходили ли сте с такива?Правили сте секси т.н.Ако някое момче е над 80 кг. и е 170 см бихте ли е влюбили в него,и обратното ако е момиче, или няма да го направите дори даго харесвате защото ще ви се подиграват приятелите?Давайте вие сте.
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Въпрос на избор.Аз лично не съм бил и не искам със дебело момиче.Падам си по по лекичките.
Харесват ги.Не съм ходил.Не не съм правил секс.Бих се влюбил.Първоначално написано от fire_magic
не съм била.Предпочитам си някой с моето тегло :P ноо дори да са дебели в това няма нищо лошо,тях може пък да ги хареса някой по-дебел знам ливсички сме хора.
Руса кукличка
човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
То и аз може да се влюбя в някоя ама защо досега несъм се замислял да правя секс даже сас дебела?Кое ни пречи да ги харесваме?Първоначално написано от AlokiNn
![]()
А някое момиче да напише за дебели момчета някое мнение, че ми е интересно![]()
Аз имам приятели, които са дебели ама неискат дебели момичетаПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Сякаш бива да има дебели момчета а да няма дебели женинз неми са мн ясни тея неща,искам по опитните в тея категории да пишат и то повече момичета.
![]()
сега си давам отговор на въпроса-защо всички искат да отслабнатПървоначално написано от fire_magic
![]()
в крайна сметка излезна,че дори дебелите не харесват дебели...![]()
Може би,защото слабите момичета са по-красиви,по-секси,по-омайващи...съмнява ме да има момче,което да обожава сланините на някоя девойка или по -възбуждаща за него да е закръглената фигура ,вместо красивата секси талия.Аз така мисля.Не целя да обиждам никой.
Руса кукличка
всеки човек казва важна е душата тялото няма значение но почти няма човек които наистина да го мисли.колкото и да се опитваме да сме толерантни към дебелите винаги ги отбягваме.честно казано аз нямам нищо против да бъда приятелка с дебел човек не ми пречи но да бъда гадже и да спя с дебел немога.
Повечето хора стават дебели след женитбаФАКТ
Иначе има няколко ранка дебелина
1 БУЛИМИЯ 2 Мечо клечо 3 идеала за всеки 4 леко закръглен 5 умерено дебел 6 дебел 7 високо кръвно 8 МАЙКО МИЛА ВСЕКИ ЗА ЖИВОТА СИ
меджу 2 и 5 всички момичета стават![]()
Пухкава със месест задник ок ама не прекалено....
+ тва от дебел до дебел има разлика ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
+1 точно и ясноПървоначално написано от evalongoriq
Емиии до сега момчетата с които съм ходила не са били особино слаби, но пък са аси супер и така. Въпрос на вкус! Въпреки, че слабичките са моята слабост ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Най важното е да си забавен според мен.
Честно казано не съм ходила до сега с дебело момче, с някое друго кило отгоре, по набито - да, но дебело - не ..
Но не е било нарочно, просто така се е случило ..
Любовта не пита, особено за външния вид .. Нормално е дебелите хора също да си намерят половинка, с която да правят секс
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е че вие смятатели че момче около 175 180 см да е 80 85 кг е дебело?!
То за момиче е ясно защото са по финни.
егати дискриминацията![]()
![]()
ма то не че аз съм много слаба ама не харесвам дебели![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Отвращават ме дебелите момичета! Нищо лично към тях ама съм такъв тип характер! Има хора които пък не обичат слабите момичета... - Въпрос на вкус!
Не съм хдиал с дебело момче не смятам и да ходя, но ако се влюбя в някоитакъв няма какво да мога да направя. Чесно казано обаче не ми харесват дебелите момчета. Съжалявам нищо лично ама наистина не може и по цял ден да се тъпчеш и после да казваш: "Защо мен не ме харесват а онази 45-килограмовата да ?". Е то е ясно защо.![]()
Не съм била с дебело момче .. Но дебел слаб , няма никакво значение за мен .. Други неща са важни ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ми досега не съм излизала с дебело момче, но ако има чувство за хумор и ме кара да се смея, бих.
Е, сега си имам гадже де, но все пак...
Tova e mn subektivno.Nqkoi,koito e debel za men,nqma da e za nqkoe drugo momi4e,taka 4e zavisi dali e super debel ili prosto leko zakruglen znam li.Mejdu drugoto mnogo po veroqtno e naprimer da mi haresa nqkoe debelo mom4e ili momi4e,koeto naprimer hodi na fitnes,toest se stremi da promeni tova.Neznam,ne sam se zamislqla 4estno kazano.
Първоначално написано от angellove
За момичетата не знам. Не си падам по каквито и да е![]()
Но за момчетата. Аз със слабо момче не съм ходила. Като под слабо имам предвид 50-60кг. Обичам по-набити, по-високи, едри момчетата. Здравите хубави ръце - това ми е слабостта. Да му спя на ръката най-обичам, а не да ми каже "Ох тежко, изтръпна ми ръчичката"![]()
За всеки влак си има пътници![]()
Ами ако раменете са му по тесни от ГЪ3A ... дори и да не е толкова дебел зрителната измама става груба ...+ тва може да има и тежка кост!Първоначално написано от a3c1M
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
все пак и те са хора, що да не ги харесват? аз имам позната, която е близо 100 кг, а приятелят и е супер готин, слаб и стегнат .... въпреки че аз не бих тръгнала с пълен човек - някак си не си падам по тях
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче