.
Затворена тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 282
    Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    Е що бе-да има мръвка
    Ама само отпред над корема
    Два броя AIRBAGS с бутончета ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

абе за кво е темата в раздел секс! секс с дебелана?! не мерси.......

ubuntureload
    Супер фен
    Супер фен

МнениеПуснато на: Съб Мар 28, 2009 12:18 am Заглавие: Re: ;xx Отговорете с цитат
    sexymamapcdl написа:
    ne ne bih haresala debel nikoga nikoga nikoga prosto nikoga saaa moje da e leko zakruglen ama leko!! nqkfa svinqq nee ina4e e taka za fr shto ne ama za luboww Mad Shocked Shocked Shocked

никога не казвай никога .... просто както си казваш никога и един дебел мазен чичко спира пред теб с двуместната си скапана кола за 250 000евра и ти вече си влажна слива .... прозирате .... и не само ти тва не се отнася конккретно за теб .... |||| Извинявай но аз не искам някъф стар ако някой ще ми спира поне да е с ебаси якото тяло и да е на маX 20 ;]] Таа не всички момичета гледат по парите...има далеч по важни неща като телосложението на момчето...очите ,косата,мозъка!По добре красив и добре сложен отколкото дебел мазен и богат!!!!!!!!!
    Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

незнам за тези които казаха "никога" , но аз се влюбвам в самия човек , а не в тялото или лицето му. за мен хората които гледат сам външността са адски повърхностнини !!! (нищо лично)

С годините красотата увяхва, само сърцето остава такова каквото е било отначало..!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    не сам била и чесно казано нямам желание падам си по набити мускулести а у.. ама мазнии нее..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Цитирай Първоначално написано от pandelka

Тва е най-правилното!квото и да говорите за дебелите хора няма значение не те искат да са такива.....но и от болест също ги има каза се по горе
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

ами аз по принцип не харесвам дебелите.....предпо4итам някой супер клиощав пред пълния .просто сланините....не ги намирам за особено привлекателни
    но не казвам 4е е невъзможно да се влюбя в дебел....не ми се е слу4вало,но е възможно (ама искрено се надявам да не ми се слу4и)
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Ямбол
    Секс с дебелана ??? No tnx jerry.

Разни хора - разни идеали Познавам едно момче, което винаги е с дебели момичета....явно това му харесва.А той на външен вид си е перфектен..не е дебел и е много хубавичак Аз лично не харесвам дебели момчета...ама никак

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от adkis
    С годините красотата увяхва, само сърцето остава такова каквото е било отначало..!
    След това си отива и сърцето.Остава само сексът.

Всеки може да се влюби във всеки, но в повечето случаи не им се дава шанс на по-дебелите момчета/момичета и затова остават понякога самотни за по-дълго време, а не защото не са забавни/умни и т.н.

Честно да си кажа,аз не бих правила секс с дебело момче.Просто не ме привличат и не бих могла да гледам на тях по този начин.Като приятели и хораза компания нямам абсолютно нищо против тях,но не и като нещо повече.И м/у другото съм сигурна,че тук има много хора,които мислят по този начин,просто не си признават
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

АВТОРКАТА НА ТАЗИ ТЪПА ТЕМА Й ПОЖЕЛАВАМ ДА СТАНЕ 300 КГ. ЗА ДА МОЖЕ САМА ДА СИ ОТГОВОРИ НА ТОЗИ МАЛОУМЕН ВЪПРОС И ДА РАЗБЕРЕ КАК СЕ ЧУВСТВАТ ХОРАТА ,КОИТО НЕ СА АНОРЕКСИЦИ

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Цитирай Първоначално написано от adkis
    След това си отива и сърцето.Остава само сексът.
    Да бе да айде да видим като станеш на 60 къв секс ще правиш....
    А относно темата подкрепям напълно adkis

Няма какво толкова да се чудите... ние дебелите сме постоянно отхвърляни, пренебрегвани и тн. как да имаш шанс като никое момиче/момче даже и не те поглежда... постоянно "ТИ СИ ПРАСЕ !!!! ЛОЙ !!!!!" и още много други цветущи изрази... В днешно време всички живеят в глупавите любовни/романтични филми където актьорите са с перфектни тела и неземно красиви... ние сме си ние и ще страдаме докато живеем скапания си живот... Сега се гледа само да си красив/а, с хубаво тяло + големи атрибути и да имаш пари... е не става... така че не му мислете толко в тая тема отговора е толкова очевиден, че ще ви изкара очите...

Neet много точно имахме големи разправии с моя както споменах по-назад и бях станала към 100кг отидох до търся работа и никъде не ме взеха на едното място бяха взели момиче тяло на богиня а в лице настъпана жаба но наистина е така въпреки че има и друго ако имаш пари и стабилни познати ти пускаш музиката

Ами не съм ходил с дебела и мисля че не бих ходил.Имах една по оформена приятелка но не беше дебела.Майкооооо кви цици напрао

Град
    на ЛуНаТа
    така си е
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Re: Дебелите имат ли шанс?

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Та така,какво мислите за дебелите момчета и момичета?Тях харесва ли ги някой?Вие ходили ли сте с такива?Правили сте секс и т.н.Ако някое момче е над 80 кг. и е 170 см бихте ли е влюбили в него,и обратното ако е момиче, или няма да го направите дори даго харесвате защото ще ви се подиграват приятелите?Давайте вие сте.
    не харесвам дебели.но харесвам леко пълни. до 63-4кг

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Давайте, давайте, искам още толкова мнения поне.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Абе дай ми някоя да си е подмятам ( не някоя анорексична ) Не ми се праи фитнес и през деня и през нощта

ае най добре средно .......

Тия с малките дупенца след това ме боли м/у пъпа и хуя от блъскането, тъй че не ми ги фалете...

Не е ли дупара да я пляснеш, че съседите да ти завидят не си е работа....

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от stratega
    ае най добре средно .......

Тия с малките дупенца след това ме боли м/у пъпа и хуя от блъскането, тъй че не ми ги фалете...

Не е ли дупара да я пляснеш, че съседите да ти завидят не си е работа....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си