- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебелите имат ли шанс?
Два броя AIRBAGS с бутончета ...Първоначално написано от waaaagh
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ubuntureload
Супер фен
Супер фен
МнениеПуснато на: Съб Мар 28, 2009 12:18 am Заглавие: Re: ;xx Отговорете с цитат
sexymamapcdl написа:
ne ne bih haresala debel nikoga nikoga nikoga prosto nikoga saaa moje da e leko zakruglen ama leko!! nqkfa svinqq nee ina4e e taka za fr shto ne ama za luboww Mad Shocked Shocked Shocked
никога не казвай никога .... просто както си казваш никога и един дебел мазен чичко спира пред теб с двуместната си скапана кола за 250 000евра и ти вече си влажна слива .... прозирате .... и не само ти тва не се отнася конккретно за теб .... |||| Извинявай но аз не искам някъф стар ако някой ще ми спира поне да е с ебаси якото тяло и да е на маX 20 ;]] Таа не всички момичета гледат по парите...има далеч по важни неща като телосложението на момчето...очите ,косата,мозъка!По добре красив и добре сложен отколкото дебел мазен и богат!!!!!!!!!
Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)
Първоначално написано от galu6a
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
незнам за тези които казаха "никога" , но аз се влюбвам в самия човек , а не в тялото или лицето му.за мен хората които гледат сам външността са адски повърхностнини !!! (нищо лично)
С годините красотата увяхва, само сърцето остава такова каквото е било отначало..!
не сам била и чесно казано нямам желание падам си по набити мускулести а у.. ама мазнии нее..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от pandelka
Тва е най-правилното!квото и да говорите за дебелите хора няма значение не те искат да са такива.....но и от болест също ги има каза се по горе
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
ами аз по принцип не харесвам дебелите.....предпо4итам някой супер клиощав пред пълния .просто сланините....не ги намирам за особено привлекателни![]()
но не казвам 4е е невъзможно да се влюбя в дебел....не ми се е слу4вало,но е възможно (ама искрено се надявам да не ми се слу4и)
I can't stop myself from loving you <3
Секс с дебелана ??? No tnx jerry.![]()
Разни хора - разни идеалиПознавам едно момче, което винаги е с дебели момичета....явно това му харесва.А той на външен вид си е перфектен..не е дебел и е много хубавичак
Аз лично не харесвам дебели момчета...ама никак
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
След това си отива и сърцето.Остава само сексът.Първоначално написано от adkis
Всеки може да се влюби във всеки, но в повечето случаи не им се дава шанс на по-дебелите момчета/момичета и затова остават понякога самотни за по-дълго време, а не защото не са забавни/умни и т.н.
Честно да си кажа,аз не бих правила секс с дебело момче.Просто не ме привличат и не бих могла да гледам на тях по този начин.Като приятели и хораза компания нямам абсолютно нищо против тях,но не и като нещо повече.И м/у другото съм сигурна,че тук има много хора,които мислят по този начин,просто не си признават![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
АВТОРКАТА НА ТАЗИ ТЪПА ТЕМА Й ПОЖЕЛАВАМ ДА СТАНЕ 300 КГ. ЗА ДА МОЖЕ САМА ДА СИ ОТГОВОРИ НА ТОЗИ МАЛОУМЕН ВЪПРОС И ДА РАЗБЕРЕ КАК СЕ ЧУВСТВАТ ХОРАТА ,КОИТО НЕ СА АНОРЕКСИЦИ![]()
Да бе даПървоначално написано от MartyParty
![]()
айде да видим като станеш на 60 къв секс ще правиш....
А относно темата подкрепям напълно adkis![]()
Няма какво толкова да се чудите... ние дебелите сме постоянно отхвърляни, пренебрегвани и тн. как да имаш шанс като никое момиче/момче даже и не те поглежда... постоянно "ТИ СИ ПРАСЕ !!!! ЛОЙ !!!!!" и още много други цветущи изрази... В днешно време всички живеят в глупавите любовни/романтични филми където актьорите са с перфектни тела и неземно красиви... ние сме си ние и ще страдаме докато живеем скапания си живот... Сега се гледа само да си красив/а, с хубаво тяло + големи атрибути и да имаш пари... е не става... така че не му мислете толко в тая тема отговора е толкова очевиден, че ще ви изкара очите...
Neet много точно имахме големи разправии с моя както споменах по-назад и бях станала към 100кг отидох до търся работа и никъде не ме взеха на едното място бяха взели момиче тяло на богиня а в лице настъпана жаба но наистина е така въпреки че има и друго ако имаш пари и стабилни познати ти пускаш музиката
Ами не съм ходил с дебела и мисля че не бих ходил.Имах една по оформена приятелка но не беше дебела.Майкооооо кви цици напрао![]()
така си еПървоначално написано от galu6a
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
не харесвам дебели.но харесвам леко пълни. до 63-4кгПървоначално написано от fire_magic
![]()
Давайте, давайте, искам още толкова мнения поне.![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Абе дай ми някоя да си е подмятам ( не някоя анорексична ) Не ми се праи фитнес и през деня и през нощта![]()
ае най добре средно .......
Тия с малките дупенца след това ме боли м/у пъпа и хуя от блъскането, тъй че не ми ги фалете...
Не е ли дупара да я пляснеш, че съседите да ти завидят не си е работа....
Първоначално написано от stratega
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii