- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебелите имат ли шанс?
Момичета над 60 кила - не мерси,друго си е хубаво изваяно тяло,и все пак да не е прекалено кльощаво дупето![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
172 viso4ina 80kg tfa sym az za nqkoi sym debel za nqkoi sym normalen i myjestven (razbiraite kakto iskate..) kogato hodih na tejka fizi4eska rabota slabi mom4eta deto muskul navsqkade stur4i nemogat da dignat tejest koqto az digam... spored men myja trqbva da bude tejyk i silen myjestven .. takuv e pola ... pyk i kato ne te haresva vseki nqkak si se kalqvash ne stavash glezlio i priqtelite ti sa samo istinski pone moite sa takiva... kato 4ovek mislq 4e sym strahoten vupreki ponqkoga malko zatvoren i nemislq 4e kilogramite sa problem te sa neshto koeto moje da se promeni stiga 4ovek da ima jelanie otnosno momi4eto da e debelo neodobrqvam... az kato uj debel 4ovek shte kaja 4e ne sym se zaglejdal po tejki kategorii po prostata pri4ina 4e momi4eto za men trqbva da bude nejno i slabo fizi4eski (no mnogo mi sa gadni anoreksi4nite... i m i f )
Otgovor na vyprosa daden na imeto na temata e Da....
Mnogo se izvinqvam 4e nepisha na kirlica i e mnogo veroqtno da mi bude istrit komentara vupreki 4e e po temata prosto flex type ne mi priema cd keya i netrugvaa ne mi se zanimavashe da polzvam sait da prevejdam tfa koeto sym pisal
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
Не дебелите нямат шанс ще си умрат девствени или ще ги вземе още по дебела жена.
Приказките за грозното момче и красивата принцеса са само в американските филми.
Наистина си зависи, но съм бил с по-закръглени девойки. Имайки предвид, че съм слаб принципно, сигурно съм изглеждал супер смешно, но не ми пука. Важното е човек какво носи вътре в себе си, защото тялото така и така се износва![]()
Ами не в бг не е така ... грозното дебело момче с голямата пачка и бимката чука най яките тъпи пyтkи в БГ така че за кво си говорим... + Тва жените се влияят повече от възможностите на сивото вещество на мъжа от колкото от фасадата му...Първоначално написано от 53downfall
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ако спрат да се тъпчат като свини за угояване и си размърдат дебелите задници като поспортуват малко със сигурност ще имат по-големи шансове![]()
Roses are red,violets are blue,I gave you flu when we screwed at the zoo
Абе тая тема май вече не е за тука. За секс си говорехме, почнахте диети да обсъждате. Има неща, които са до структура и гени.
С риск да се повторя - иди в коя да е рандом мюсюлманска държава и ще видиш, че доста голям процент от мъжете там няма и да те погледнат...Първоначално написано от ubuntureload
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Мии.. не бъди толкова сигурен/аПървоначално написано от ubuntureload
[quote="Civilizationruller"]172 viso4ina 80kg tfa sym az za nqkoi sym debel za nqkoi sym normalen i myjestven (razbiraite kakto iskate..) kogato hodih na tejka fizi4eska rabota slabi mom4eta deto muskul navsqkade stur4i nemogat da dignat tejest koqto az digam... spored men myja trqbva da bude tejyk i silen myjestven .. takuv e pola ... pyk i kato ne te haresva vseki nqkak si se kalqvash ne stavash glezlio i priqtelite ti sa samo istinski pone moite sa takiva...
Абе то зависи и на колко си - също така ти може да си 165см и да си 75кг обаче да не си дебел - а просто да си здрав и набит..![]()
Що се отнася до мен - аз съм хилав - 13год - 169 см - 52 кг
Е*АТИ ТЪПАТА ТЕМА!Не знаеш ли това - ,,За всеки влак си има пътници''Ебати тъпаците..да не са по малко хора..се едно циганите прават ли секс и харесва ли ги някой пффффф![]()
Любовта не пита мили мои.... обича се със сърцето, не с очитеМного пъти съм казвала, че като го погледна трябва да ми хване окото... да така е , но се обича със сърцето.... а злобните коментари...кйато сте толкова яки, защо не сте манекени и манекенки.... и гледам тука УК Германия а у.... филмови звезди ставайте... ние тука земните ще си блъскаме главите....
http://carcino.gen.nz/images/image.p...8eb/melvin.jpg
Щом той може, ти можеш \/
Бахти тъпия подпис имам
За кое да не съм сигурен.... аз направо съм убеден в думите си...Първоначално написано от 53downfall
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Подкрепям те!Първоначално написано от ubuntureload
ЛИчно аз харесвам по-пълните момчета,не да е някой като клечка,но пък и не прекалено дебел.Да е едър![]()
Съгласна съм с Убунту.Не бих била с момче,което е като кукла в лицето,но ТЪП на галош!Първоначално написано от MakeCash
Мразя такива хора.Превъзнасят се колко са красиви и мислят,че за тях всичко е възможно и позволено,а забравят всичко останало-как трябва да се държат с хората,как да се отнасят към абсолютно всичко и т.н.
Много повече бих се зарадвала на момче-нормално излгвждащо момче(няма значение дали ще е дебел или слаб,нисък или висок),с което имам какво да си кажа-нещо различно освен за това как Изглежда.
Но не казвам,че външността няма никакво значение.Има,но дори това се пренебрегва и забравя,ако под дебелия/грозния човек се крие умно,добре възпитано момче/момиче,на което която можеш да разчиташ и което/която ще те обича такъв/такава какъвто/каквато си.
Първоначално написано от Blo0dSuGaR
И можеш да си такъв/такава какъвто/каквато си![]()
Мен лично винаги не са ме привличали слабите мъже.Срамота!Кфо е тфа-Мъж или клечка за зъби!Да си има килограми, но не да е някакво егати прасето, разбираш ли да не може да се движи...Повечето ми гаджета са били леко пълнички, приятни за стискане и всичко е 6..сещаш се..
da vi kaja li istinata ot opit az ne sym krasavica no ne moga da kaja i 4e sym svinq maika vypreki 4e si imam kilogrami i tova e istina ne kato nqkoi deto ne mogat da se sravnqvat s kle4ka za zybi i da mi vikat trqbva da otslabna izporobvala sym de 6to ima dieta na toq svqt ne pomaga NI6TO!!! i opredeleno mom4etata dyrjat nai ve4e na vyn6niq vid !!! momi4etata ne oba4e , az sam si haresvala vsqkakvi smisal ne moga da kaja koi me privli4at pove4e za6toto vs mom4eta koito sam gharesvala sa zabavni i s pone malko akyl v golqmata glava!!! i naistina ima zna4enie kilogramite no ne go osyznavame!!!
Аз не си падам по дебели момиченца , но хората са казали , че дебелите момичета правят най-хубавия секс защото си мислят , че им е за последно хах![]()
tova za pyrvi pyt go 4uvam i ne e vqrno!!! ba6 pyk za posledno!?
оО..Боже мой..за всеки пътник си има влак! Независимо какъв е човекът дебел кльощав,тъп,кривоглед..си намира своята половинка която въпреки ендостатъците му изпитва влечение към него/нея!
Аз лично за себе си..вече не знам в какво бих могла да се влюбя и в какво не..всичко очаквам от себе сиа относно за секса..не знам зависи от много неща...просто ен съм попадала в такава ситуация за да кажа