.
Затворена тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 282
    Град
    Саламанка,Испания
    Момичета над 60 кила - не мерси,друго си е хубаво изваяно тяло,и все пак да не е прекалено кльощаво дупето
    Reality is wrong,dreams are for real.

172 viso4ina 80kg tfa sym az za nqkoi sym debel za nqkoi sym normalen i myjestven (razbiraite kakto iskate..) kogato hodih na tejka fizi4eska rabota slabi mom4eta deto muskul navsqkade stur4i nemogat da dignat tejest koqto az digam... spored men myja trqbva da bude tejyk i silen myjestven .. takuv e pola ... pyk i kato ne te haresva vseki nqkak si se kalqvash ne stavash glezlio i priqtelite ti sa samo istinski pone moite sa takiva... kato 4ovek mislq 4e sym strahoten vupreki ponqkoga malko zatvoren i nemislq 4e kilogramite sa problem te sa neshto koeto moje da se promeni stiga 4ovek da ima jelanie otnosno momi4eto da e debelo neodobrqvam... az kato uj debel 4ovek shte kaja 4e ne sym se zaglejdal po tejki kategorii po prostata pri4ina 4e momi4eto za men trqbva da bude nejno i slabo fizi4eski (no mnogo mi sa gadni anoreksi4nite... i m i f )

Otgovor na vyprosa daden na imeto na temata e Da....

Mnogo se izvinqvam 4e nepisha na kirlica i e mnogo veroqtno da mi bude istrit komentara vupreki 4e e po temata prosto flex type ne mi priema cd keya i netrugva a ne mi se zanimavashe da polzvam sait da prevejdam tfa koeto sym pisal
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Не дебелите нямат шанс ще си умрат девствени или ще ги вземе още по дебела жена.
    Приказките за грозното момче и красивата принцеса са само в американските филми.

Град
    everywhere
    Наистина си зависи, но съм бил с по-закръглени девойки. Имайки предвид, че съм слаб принципно, сигурно съм изглеждал супер смешно, но не ми пука. Важното е човек какво носи вътре в себе си, защото тялото така и така се износва

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от 53downfall
    Не дебелите нямат шанс ще си умрат девствени или ще ги вземе още по дебела жена.
    Приказките за грозното момче и красивата принцеса са само в американските филми.
    Ами не в бг не е така ... грозното дебело момче с голямата пачка и бимката чука най яките тъпи пyтkи в БГ така че за кво си говорим... + Тва жените се влияят повече от възможностите на сивото вещество на мъжа от колкото от фасадата му...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Ако спрат да се тъпчат като свини за угояване и си размърдат дебелите задници като поспортуват малко със сигурност ще имат по-големи шансове
    Roses are red,violets are blue,I gave you flu when we screwed at the zoo

Град
    everywhere
    Абе тая тема май вече не е за тука. За секс си говорехме, почнахте диети да обсъждате. Има неща, които са до структура и гени.

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Аз лично не си падам по закръглени момчета,тялото за мен трябва да бъде стегнато и съразмерно,имайки предвид височината....
    Относно закръглените момичета-да отслабнат!
    С риск да се повторя - иди в коя да е рандом мюсюлманска държава и ще видиш, че доста голям процент от мъжете там няма и да те погледнат...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Ами не в бг не е така ... грозното дебело момче с голямата пачка и бимката чука най яките тъпи пyтkи в БГ така че за кво си говорим... + Тва жените се влияят повече от възможностите на сивото вещество на мъжа от колкото от фасадата му...
    Мии.. не бъди толкова сигурен/а

[quote="Civilizationruller"]172 viso4ina 80kg tfa sym az za nqkoi sym debel za nqkoi sym normalen i myjestven (razbiraite kakto iskate..) kogato hodih na tejka fizi4eska rabota slabi mom4eta deto muskul navsqkade stur4i nemogat da dignat tejest koqto az digam... spored men myja trqbva da bude tejyk i silen myjestven .. takuv e pola ... pyk i kato ne te haresva vseki nqkak si se kalqvash ne stavash glezlio i priqtelite ti sa samo istinski pone moite sa takiva...
    Абе то зависи и на колко си - също така ти може да си 165см и да си 75кг обаче да не си дебел - а просто да си здрав и набит..
    Що се отнася до мен - аз съм хилав - 13год - 169 см - 52 кг

Е*АТИ ТЪПАТА ТЕМА!Не знаеш ли това - ,,За всеки влак си има пътници''Ебати тъпаците..да не са по малко хора..се едно циганите прават ли секс и харесва ли ги някой пффффф

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Любовта не пита мили мои.... обича се със сърцето, не с очите Много пъти съм казвала, че като го погледна трябва да ми хване окото... да така е , но се обича със сърцето.... а злобните коментари...кйато сте толкова яки, защо не сте манекени и манекенки.... и гледам тука УК Германия а у.... филмови звезди ставайте... ние тука земните ще си блъскаме главите....
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

http://carcino.gen.nz/images/image.p...8eb/melvin.jpg

Щом той може, ти можеш \/
    Бахти тъпия подпис имам

Супер фен Аватара на ubuntureload
    За кое да не съм сигурен.... аз направо съм убеден в думите си...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    everywhere
    Подкрепям те!

ЛИчно аз харесвам по-пълните момчета,не да е някой като клечка,но пък и не прекалено дебел.Да е едър

Цитирай Първоначално написано от MakeCash
    Подкрепям те!
    Съгласна съм с Убунту.Не бих била с момче,което е като кукла в лицето,но ТЪП на галош! Мразя такива хора.Превъзнасят се колко са красиви и мислят,че за тях всичко е възможно и позволено,а забравят всичко останало-как трябва да се държат с хората,как да се отнасят към абсолютно всичко и т.н.
    Много повече бих се зарадвала на момче-нормално излгвждащо момче(няма значение дали ще е дебел или слаб,нисък или висок),с което имам какво да си кажа-нещо различно освен за това как Изглежда.
    Но не казвам,че външността няма никакво значение.Има,но дори това се пренебрегва и забравя,ако под дебелия/грозния човек се крие умно,добре възпитано момче/момиче,на което която можеш да разчиташ и което/която ще те обича такъв/такава какъвто/каквато си.

Град
    everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    Цитирай Първоначално написано от MakeCash
    Подкрепям те!
    Съгласна съм с Убунту.Не бих била с момче,което е като кукла в лицето,но ТЪП на галош! Мразя такива хора.Превъзнасят се колко са красиви и мислят,че за тях всичко е възможно и позволено,а забравят всичко останало-как трябва да се държат с хората,как да се отнасят към абсолютно всичко и т.н.
    Много повече бих се зарадвала на момче-нормално излгвждащо момче(няма значение дали ще е дебел или слаб,нисък или висок),с което имам какво да си кажа-нещо различно освен за това как Изглежда.
    Но не казвам,че външността няма никакво значение.Има,но дори това се пренебрегва и забравя,ако под дебелия/грозния човек се крие умно,добре възпитано момче/момиче,на което която можеш да разчиташ и което/която ще те обича такъв/такава какъвто/каквато си.

И можеш да си такъв/такава какъвто/каквато си

Цитирай Първоначално написано от DeadSilenceF
    Е*АТИ ТЪПАТА ТЕМА!Не знаеш ли това - ,,За всеки влак си има пътници''
    Е*АТИ простия лаф

Мен лично винаги не са ме привличали слабите мъже.Срамота!Кфо е тфа-Мъж или клечка за зъби! Да си има килограми, но не да е някакво егати прасето, разбираш ли да не може да се движи...Повечето ми гаджета са били леко пълнички, приятни за стискане и всичко е 6..сещаш се..

da vi kaja li istinata ot opit az ne sym krasavica no ne moga da kaja i 4e sym svinq maika vypreki 4e si imam kilogrami i tova e istina ne kato nqkoi deto ne mogat da se sravnqvat s kle4ka za zybi i da mi vikat trqbva da otslabna izporobvala sym de 6to ima dieta na toq svqt ne pomaga NI6TO!!! i opredeleno mom4etata dyrjat nai ve4e na vyn6niq vid !!! momi4etata ne oba4e , az sam si haresvala vsqkakvi smisal ne moga da kaja koi me privli4at pove4e za6toto vs mom4eta koito sam gharesvala sa zabavni i s pone malko akyl v golqmata glava!!! i naistina ima zna4enie kilogramite no ne go osyznavame!!!

Град
    Сливен
    Аз не си падам по дебели момиченца , но хората са казали , че дебелите момичета правят най-хубавия секс защото си мислят , че им е за последно хах

tova za pyrvi pyt go 4uvam i ne e vqrno!!! ba6 pyk za posledno!?

за всеки влак си има пътници

оО..Боже мой..за всеки пътник си има влак! Независимо какъв е човекът дебел кльощав,тъп,кривоглед..си намира своята половинка която въпреки ендостатъците му изпитва влечение към него/нея!
    Аз лично за себе си..вече не знам в какво бих могла да се влюбя и в какво не..всичко очаквам от себе си а относно за секса..не знам зависи от много неща...просто ен съм попадала в такава ситуация за да кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си