.
Затворена тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 282
    Дебели-Слаби ..?? Те не са ли хора ??? Аз нямам нищо против тях .. И те не си го искат, а и някои хора може след бременност да не свалят килцата или заболяване.. Няма идеални хора.
    Само слабите се стремят към порядък,
    силните владеят хаоса ... !

taka e nqma idealni hora samo 4e moga da kaja za po pylnite 4e sa po dobri v mn pove4e ne6ta 6toto slabite samo4uvstvieto gi krepi a nie (po pylnite) jivota ni vkarva v praviq py pokazva ni kak da se popravim i go pravim sled koeto po harakter sme mn pove4e ot nqkoi samohvalki veiki (ne iskam da obi4am nikoi)

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му
    +

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от wu-tang4e
    +
    Да по американските филми ... в реалния живот не се гледа ,дебел,слаб,висок или нисък а се гледа материалното ... така че ако сте дебели ,мислете не как да отслабнете а как да направите пари ....

Абе и чубака е мекушав, но реално погледнато - първо се влюбваме във външния вид, па после другаде.

Горе доло е така ама ... можеш да погледнеш т'фа отдолу и да си помислиш пак преди да отговориш ...

http://vbox7.com/play:bc0d1399

....
    След седмата бира всички са еднакви!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Аз лично не си падам по закръглени момчета,тялото за мен трябва да бъде стегнато и съразмерно,имайки предвид височината....
    Относно закръглените момичета-да отслабнат!
    Г-ца висок критерий... я постни една снимка да те видим...
    Не ми е висок критерия,просто имам мнение по въпроса,не мога дори да си представя да правя секс с някой разплут младеж,с шкембе и тлъстини,самата мисъл ме отвращава,а относно закръглените дами,не знам има мъже,които си ги харесват,аз лично пък не мога да си представя как би бил секса с танк.....както и да е,това си е мое мнение,както написаха по горе 'За всеки влак си има пътник'

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 53downfall
    Не дебелите нямат шанс ще си умрат девствени или ще ги вземе още по дебела жена.
    Приказките за грозното момче и красивата принцеса са само в американските филми.
    Ами не в бг не е така ... грозното дебело момче с голямата пачка и бимката чука най яките тъпи пyтkи в БГ така че за кво си говорим... + Тва жените се влияят повече от възможностите на сивото вещество на мъжа от колкото от фасадата му...
    Много правилно ,повечето ми приятелки са такива не им пука за външноста на човека или дали има мозък ,а паричките у джоба....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

ЯБААААААААААААА тва вече като го прочета из тоя форум
    'За всеки влак си има пътник'
    направо подивявам...... тва някой го написал и айде всичките тва плямпат...

'За всяка п*тка си има х*й'

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Аз лично не си падам по закръглени момчета,тялото за мен трябва да бъде стегнато и съразмерно,имайки предвид височината....
    Не ми е висок критерия,просто имам мнение по въпроса,не мога дори да си представя да правя секс с някой разплут младеж,с шкембе и тлъстини,самата мисъл ме отвращава,а относно закръглените дами,не знам има мъже,които си ги харесват,аз лично пък не мога да си представя как би бил секса с танк.....както и да е,това си е мое мнение,както написаха по горе 'За всеки влак си има пътник'
    Много си уверена.... постни снимка да видим от къде идва тва самочувствие!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Paradise
    Много си уверена.... постни снимка да видим от къде идва тва самочувствие!
    Постнала е във Всичко тийн накуп. В раздела за снимките. Не е грозна.

Град
    Wonderland
    Нямам нищо против закръглените хора,просто не са мой тип,сега трябва да се преструвам на състрадателна за да кажа,че ме привличат сексуално ли?Просто всеки трябва да се грижи за тялото си и поне на млади години да е що годе стегнат,ако от сега се позволи затлъстяване и излишни килограми......не става въпрос само за естетика,ами погледнато от здравословна гледна точка също е негативно.Всеки трябва да работи над себе си,тялото е даденост,но може да се моделира-с желание.Наистина всичко е и ГЕН,генът не може да се промени,но може да се моделира.Все пак познавам доста пълни хора,които са положили усилия и изглеждат добре,с воля всичко се постига.Особено мъжете,всеки един мъж може да натрупа мускулна маса и да оформи тялото си,ако полага усилия-все пак природата е по-благосклонна към мъжката част,мъжете нямат целулит,не са предразположени да пълнеят в задните части и бедрата,които са трудни за оформяне.Така,че с тренировки и желание,всеки може да стопи корема.
    Относно жените-все повече и повече се наблюдава затлъстяване,което е в резултат от начина на живост-нездравословна храна,липса на движение,хаотични диети,които прецакват тялото все повече.
    Човек трябва да се контролира,а не да си казва 'Не ми пука',да злобее .

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имама приятели-момчето е слаб и висок, а момичето...доста килограми. ходят си над 3 години, правят си секс и изобщо имат доста добър сексуален живот......

Град
    Wonderland
    Абе сексът е едно,ама повярвай ми на тази не и е лесно....

Това е истината.Няма значение дебел,слаб,висок,нисък.Ако наистина обичаш някого,то не обичаш само външността му.

Град
    Wonderland
    За съжаление това не е така,човек първо вижда опаковката,после опитва съдържанието,другите неща от типа 'Пепеляшка','Принцът Жабок' и други са само приказки......за съжаление приказките са за малките деца.

Град
    Свищов
    Е, тя не беше чак толкова пълна, когато тръгнаха, но хич и не беше слабичка. винаги е била едро момиче, но приятелят й твърди, че я е харесал, защото не е слаба. Впрочем аз сега съм в процес на отслабване. 7-ми ден се мъча с 1 режим и имам още 31 дни....целта ми не е висока, но не срещам одобрението на половинката си да отслабна дори тези 4-5 кг, които искам. Щяла съм да стана кокали, не искал така, искал коремче и закръглени бедра(и най-вече гърди). те милите за 1 седмица се стопиха направо. Само ме изкушава със сладкарии, защото не искал да отслабвам и искал да съм леко закръглена. Когато се запознахме бях доста по-слаба от сега(абсурд е да вляза в панталоните си оттогава). И казва, че сега съм била много по-красива, секси и повече харесва визията ми. Като цяло като гледам, че мъжете са луди по формите...

Аз ако бях момче, никога нямаше да тръгна с някое момиче, тип клечка.
    Аз като момиче се отвращавам на тези, пък ако бях момче не знам
    Просто не харесвам тяло като клечка.. Независимо на момче или на момиче ще е..

А иначе момчетата с които съм ходила до сега са били все набити и ''релефни''.. т.е: с мускули, но не прекалено много и прекалено напомпани
    Не обичам слабите, а дебелите не ги поглеждам, колкото и егоистично да звучи.
    Просто не мога да си представя да съм с дебело момче до себе си.. уф. Не, че имам нещо против тях де.. Като характер може и да са страхотни някои, може да бъдем приятели, но не и нещо повече

да права си но първо се насочвате един към друг по външността ако е някои които не е твой тип как да се го допуснеш до себе си, да го опознаеш и чаааак тогава да се влюбиш. Външния вид губи своето значение, когато двама се обичат, но преди това да не кажа че е доста важен като първо впечетление на мене например никога не би ми харесало дебело момче не че имам нещо против тях просто немога да погледна с такова око на по пълничките не ми харесват като визия всеки си имам вкус
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Predi vsichko sme hora,posle vsichko ostanalo!

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, тя не беше чак толкова пълна, когато тръгнаха, но хич и не беше слабичка. винаги е била едро момиче, но приятелят й твърди, че я е харесал, защото не е слаба. Впрочем аз сега съм в процес на отслабване. 7-ми ден се мъча с 1 режим и имам още 31 дни....целта ми не е висока, но не срещам одобрението на половинката си да отслабна дори тези 4-5 кг, които искам. Щяла съм да стана кокали, не искал така, искал коремче и закръглени бедра(и най-вече гърди). те милите за 1 седмица се стопиха направо. Само ме изкушава със сладкарии, защото не искал да отслабвам и искал да съм леко закръглена. Когато се запознахме бях доста по-слаба от сега(абсурд е да вляза в панталоните си оттогава). И казва, че сега съм била много по-красива, секси и повече харесва визията ми. Като цяло като гледам, че мъжете са луди по формите...
    Не знам как е при теб,но въпреки че съм слаба гърдите ми са доста големи,но не трябва да гладуваш,а да наблегнеш на спорта.

Повече от фен Аватара на marjesa
    По - глупава тема не бях чела
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    Свищов
    SoFarSoG00d, хубав съвет, но не мога. Имам здравословни проблеми.

Гърдите ми никога не са били големи. Закръгля ли дупето и горе са закръгля......но той никой в рода ми няма голям бюст.

Град
    Варна
    Абе сексът е едно,ама повярвай ми на тази не и е лесно....
    Ми не знам ,но приятелят ми е пълничък и сме заедно 3 години ...аз не ходя с него заради външноста му...или щот има пари...а зариди това че е човека който ми е грабнал сърцето....важно е какво човек носи вътре в себе си....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от JustTheLecher
    Цитирай Първоначално написано от firedragon
    Това е истината.Няма значение дебел,слаб,висок,нисък.Ако наистина обичаш някого,то не обичаш само външността му.
    Няма такова нещо и вие го знаете,само така приказвате...
    Външния вид на човек колкото и повърхностно да звучи е МНОГО важен...
    Рецепта за дебели С момчето/момичето 1 месец си пишете по скайп докато много се заобичате и после се срещате и се грабвате, би трябвало да стане А аз да питам за слаби момчета като мене момичета има ли? Както казва 1 фр аз съм вътрешно дебел 62 кг ама не ми личи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си