- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебелите имат ли шанс?
Дебели-Слаби ..?? Те не са ли хора ??? Аз нямам нищо против тях .. И те не си го искат, а и някои хора може след бременност да не свалят килцата или заболяване.. Няма идеални хора.![]()
Само слабите се стремят към порядък,
силните владеят хаоса ... !
taka e nqma idealni hora samo 4e moga da kaja za po pylnite 4e sa po dobri v mn pove4e ne6ta 6toto slabite samo4uvstvieto gi krepi a nie (po pylnite) jivota ni vkarva v praviq py pokazva ni kak da se popravim i go pravim sled koeto po harakter sme mn pove4e ot nqkoi samohvalki veiki (ne iskam da obi4am nikoi)
Да по американските филми ... в реалния живот не се гледа ,дебел,слаб,висок или нисък а се гледа материалното ... така че ако сте дебели ,мислете не как да отслабнете а как да направите пари ....Първоначално написано от wu-tang4e
Абе и чубака е мекушав, но реално погледнато - първо се влюбваме във външния вид, па после другаде.
Горе доло е така ама ... можеш да погледнеш т'фа отдолу и да си помислиш пак преди да отговориш ...Първоначално написано от galu6a
http://vbox7.com/play:bc0d1399
....
След седмата бира всички са еднакви!
Не ми е висок критерия,просто имам мнение по въпроса,не мога дори да си представя да правя секс с някой разплут младеж,с шкембе и тлъстини,самата мисъл ме отвращава,а относно закръглените дами,не знам има мъже,които си ги харесват,аз лично пък не мога да си представя как би бил секса с танк.....както и да е,това си е мое мнение,както написаха по горе 'За всеки влак си има пътник'Първоначално написано от ubuntureload
Много правилно ,повечето ми приятелки са такива не им пука за външноста на човека или дали има мозък ,а паричките у джоба....Първоначално написано от ubuntureload
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ЯБААААААААААААА тва вече като го прочета из тоя форум
направо подивявам...... тва някой го написал и айде всичките тва плямпат...'За всеки влак си има пътник'
'За всяка п*тка си има х*й'
Много си уверена.... постни снимка да видим от къде идва тва самочувствие!Първоначално написано от SoFarSoG00d
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Постнала е във Всичко тийн накуп. В раздела за снимките. Не е грозна.Първоначално написано от ubuntureload
Нямам нищо против закръглените хора,просто не са мой тип,сега трябва да се преструвам на състрадателна за да кажа,че ме привличат сексуално ли?Просто всеки трябва да се грижи за тялото си и поне на млади години да е що годе стегнат,ако от сега се позволи затлъстяване и излишни килограми......не става въпрос само за естетика,ами погледнато от здравословна гледна точка също е негативно.Всеки трябва да работи над себе си,тялото е даденост,но може да се моделира-с желание.Наистина всичко е и ГЕН,генът не може да се промени,но може да се моделира.Все пак познавам доста пълни хора,които са положили усилия и изглеждат добре,с воля всичко се постига.Особено мъжете,всеки един мъж може да натрупа мускулна маса и да оформи тялото си,ако полага усилия-все пак природата е по-благосклонна към мъжката част,мъжете нямат целулит,не са предразположени да пълнеят в задните части и бедрата,които са трудни за оформяне.Така,че с тренировки и желание,всеки може да стопи корема.
Относно жените-все повече и повече се наблюдава затлъстяване,което е в резултат от начина на живост-нездравословна храна,липса на движение,хаотични диети,които прецакват тялото все повече.
Човек трябва да се контролира,а не да си казва 'Не ми пука',да злобее .
Абе сексът е едно,ама повярвай ми на тази не и е лесно....
Това е истината.Няма значение дебел,слаб,висок,нисък.Ако наистина обичаш някого,то не обичаш само външността му.Първоначално написано от galu6a
За съжаление това не е така,човек първо вижда опаковката,после опитва съдържанието,другите неща от типа 'Пепеляшка','Принцът Жабок' и други са само приказки......за съжаление приказките са за малките деца.
Е, тя не беше чак толкова пълна, когато тръгнаха, но хич и не беше слабичка. винаги е била едро момиче, но приятелят й твърди, че я е харесал, защото не е слаба. Впрочем аз сега съм в процес на отслабване. 7-ми ден се мъча с 1 режим и имам още 31 дни....целта ми не е висока, но не срещам одобрението на половинката си да отслабна дори тези 4-5 кг, които искам. Щяла съм да стана кокали, не искал така, искал коремче и закръглени бедра(и най-вече гърди). те милите за 1 седмица се стопиха направо. Само ме изкушава със сладкарии, защото не искал да отслабвам и искал да съм леко закръглена. Когато се запознахме бях доста по-слаба от сега(абсурд е да вляза в панталоните си оттогава). И казва, че сега съм била много по-красива, секси и повече харесва визията ми. Като цяло като гледам, че мъжете са луди по формите...
Аз ако бях момче, никога нямаше да тръгна с някое момиче, тип клечка.
Аз като момиче се отвращавам на тези, пък ако бях момче не знам![]()
Просто не харесвам тяло като клечка.. Независимо на момче или на момиче ще е..
А иначе момчетата с които съм ходила до сега са били все набити и ''релефни''.. т.е: с мускули, но не прекалено много и прекалено напомпани
Не обичам слабите, а дебелите не ги поглеждам, колкото и егоистично да звучи.
Просто не мога да си представя да съм с дебело момче до себе си.. уф. Не, че имам нещо против тях де.. Като характер може и да са страхотни някои, може да бъдем приятели, но не и нещо повече![]()
да права си но първо се насочвате един към друг по външността ако е някои които не е твой тип как да се го допуснеш до себе си, да го опознаеш и чаааак тогава да се влюбиш. Външния вид губи своето значение, когато двама се обичат, но преди това да не кажа че е доста важен като първо впечетление на мене например никога не би ми харесало дебело момче не че имам нещо против тях просто немога да погледна с такова око на по пълничките не ми харесват като визия всеки си имам вкусПървоначално написано от galu6a
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Predi vsichko sme hora,posle vsichko ostanalo!
Не знам как е при теб,но въпреки че съм слаба гърдите ми са доста големи,но не трябва да гладуваш,а да наблегнеш на спорта.Първоначално написано от krem4et0
По - глупава тема не бях чела
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Ми не знам ,но приятелят ми е пълничък и сме заедно 3 години ...аз не ходя с него заради външноста му...или щот има пари...а зариди това че е човека който ми е грабнал сърцето....важно е какво човек носи вътре в себе си....Първоначално написано от SoFarSoG00d
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Рецепта за дебелиПървоначално написано от JustTheLecher
С момчето/момичето 1 месец си пишете по скайп докато много се заобичате и после се срещате и се грабвате, би трябвало да стане
А аз да питам за слаби момчета като мене момичета има ли? Както казва 1 фр аз съм вътрешно дебел 62 кг ама не ми личи
![]()