- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебелите имат ли шанс?
ММ зависи колко е дебела, ноо не бих се жертвал
Говорим не за леко пълни, а дебели, нали..
Дебелостта има оправия, само с оплаквания няма да стане.
Не ме съдете, просто съм такъв.
Нищо лично към тях, но не ме привличат сексуално![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Горките заблудени деца.
О вие ще харесвате 110 кг. хубавица,ще и споделяте,ще се сприятелите и когато тя поиска нещо повече предполагам изведнъж ще се появят мнооооого домашни и вечерния ви час ще стане 18 00ч,аре да си го кажем чесно,няма да правите секс със 110 килограмова жена(момиче) при 99% от момчетата.
Човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в душата му.За сведение пълните хора са по-чувстени и който има такъв човек до себе си го знае.
Понятието "дебела" е разтегливо. Това, което за мене е пищна мацка със секси дупе и баджаци, за брат ми е бахти слона.
Аз принципно не обичам кльощави, обичам да има месо по тях. Обаче за прекалено дебела не бих се прежалил.
Доста банално. Човек бива ПРИВЛЕЧЕН от външността на момичето и след това евентуално се влюбва. Просто така стоят нещата.Първоначално написано от svetlomira
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Зависи от хората някои гледат амо външния вид, втори харектера, трети всичко, зависи и според интересети аз лично не искам да съм с по-дебел от мен, не съм била и абе зависи ако пък се влюба защо пък не...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Момичето с бяло черната блуза(фадрома) е дебела,момичето преди нея е закръглена
Бе как дебелите да нямат шанс,защо като се разхождам по улицата виждам много двойки с дебели момичето и двойки(женени) също
![]()
![]()
![]()
За мен момиче с под число 10 разлика между сантиметрите в ръста и килограмите й вече не ме привлича чак така сексуално...Първоначално написано от PainMonopoly
Да не говорим за по-малко число...
Примерно 1, 70 метра и 60 кг -> 70 - 60 = 10 ии...
(спокойно не ги питам колко си висока и колко тежиш, ама съм забелязъл, че така стоят нещата с представите ми)
Нищо против никой не казвам, нищо лично, това си е моя вкус
Разграничавам приятелски отношения от сексуални![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
абе много си зависи от човека и лицето също.
MakeMeLaugh, Рияна и Бийонсе са с доста по-малко от 10 в разликата снатиметри-килограми, да не кажа, че се получава отрицателно число...и все пак са СТРАШНО СЕКСИ. Всяко момиче си мечтае да има такива крака и такова дупе, права ли съм?
В крайна сметка всичко опира до това как е налято момичето. Демек, ако излишните килограми са му по краката, гърдите(ама не само сланини) и дупето, а не в корема и в ръцете, изглежда страно секси и дори според мен има по-голям шанс да си хване гадже. Пък и характерът играе важна роля в сексуалното привличане. Ако е някой с чаровно лице и пленяваща усмивка, не виждам ни'ви проблеми
Колкото до мен, аз бих си легнала с по-пълен мъж. Аз като съм се запознала с него съм го опознала и си доставям удоволствие с душата, а не с тялото му(хипотетично казано). Знам, че звучи банално, но е така. А и много връзки започват след години познанство, тъй че външният вид не е най-важния фактор...
Айде със здраве!
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Аз лично не си падам по дебелите ама знам ли..любовта е сляпа.![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
stiifi, не, ама изобщо не си прав.
Точно тези са ми адски антипатични и дундести, някви загръглеи откъм гъза.
Отблъскват ме, особено негърските структури...
![]()
Абе хора нищо лично но все едно гледам тука перфектния свят се искара.И много добре знаете че не е така!
В днешно време се гледа външността и паричното състояние,аре отречете го де.Тия дето наистина гледат душевността на човека се срещат толкова често колкото 50тачки по улицата.
няма перфектни хора повечето пълнички хора са супер готини пичове/пички, а голяма част от слабаците - надути и с огромно самочувствие особено женките
-- -- --
Искаш да кажеш, че това не ти изглежда секси?Първоначално написано от MakeMeLaugh
Хм, странно...повечето ми приятели споделят за мокрите си сънища с "дундестите" звезди![]()
Въпрос на вкус казало кученцето и си облизало дупенцето.
Явно всеки си намира половинката рано ии късно![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Съгласен съм със тебе Sebastianek.Това е така именно защото по-пълните(или повечето от тях) се опитват да се харесат по някакъв начин като компенсират за наднорменото тегло със готино държание.Аз лично съм пълен и съм имал само 2 приятелки който са били с мен заради самия.Доста пъти или съм нямал самочувствието или не съм привлякъл някоя мацка,в страх че хич няма да и харесам(като се замисля е комплексарко това ама ..).Напълно е обяснимо и няма на кой да се сърди човек.Ако не си приятен на външен вид на някой той няма да те допусне до себе си за да те опознае и от вътре.Но това си е лично мнение...
ами те дебелите си се вземат а има случаи тънки и дебели се вземат или пък просто го правят от интерес да видят как е 1000 възможности са но за всеки влак си има пътник де![]()
Прави го така че да е добре!!!
Аз лъчно като мъж не харесвам дебели момичета, нито ги съжелявам ... Това "Ми аз сам си такава , да ме харесват каквато съм" НЕ ГО ПРИЕМАМ ... Да си размърдат задниците и да отслабнат!
не всички са пухкави щото папкат многоПървоначално написано от YourBossy
-- -- --
stiifi, казах го ясно и просто, че ме отблъскват!
Ми не ме кефят каквито и снимки да сложиш не бих легнал с тия гадни негърки и това е.
Мокри имат, щото са на по 14-15 и си нямат друга работа, те на всичко биха се изкефили.
Аз си имам претенциозен вкус, това е![]()
Чувал сам че дебелите ( момичета , момчета ) са много симпатични хора , весели и забавни аз познавам дебели момичета.... и нямам нищо напротив дали ще е дебела или слаба ( за приятелски отношения )а колкото до
гаджета или секс ще се по замисля![]()
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
Преди да пишете каквото и да е се замислете за секунда ...в колко от случайте като видите пълно момче/момиче което не ви привлича чисто визуално,ще искате да го/я опознаете по-добре за да разберете всъщност какъв характер е и какъв е като човек.Айде да не се лъжеме.На тези години външния вид е визитка и е от голямо значение,както един потребител (момиче) беше драснал по-назад в темата.Аз самия съм 178 и 90кг ..в едно такова никакво положение - личи си че тренирам но съм си все пак очевидно пълно момче.(работя в момента здраво по изчистване за лятото)От личен опит ви казвам - на пълните хора им е трудно с тия работи.Не само че биват трудно забелязвани ...а и самочувствието им е доста ниско (на повечето) ...най вече заради комплекса - аз съм дебел,а от там идват и проблемите.За доста години съм успял да си намеря само 1 сериозно момиче от доста опити - жалко вече не сме заедно.
@ScreambOy,
доста коменсират за външния си вид с готино държание и найстина някой за си готини хорица.
слабите винаги имат повече шанс и сред мъжете и в работата. Такова е обществото.
Скрийте ги тия маймуни, че ми се догади...
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Защо питате след като отговора се знае.... Не, нямаме шанс знам от личен опит... колкото и глупости да изръсите, това е положението.
+Първоначално написано от Neet
![]()