.
Затворена тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 282
    ММ зависи колко е дебела, ноо не бих се жертвал
    Говорим не за леко пълни, а дебели, нали..
    Дебелостта има оправия, само с оплаквания няма да стане.

Не ме съдете, просто съм такъв.
    Нищо лично към тях, но не ме привличат сексуално
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Горките заблудени деца .
    О вие ще харесвате 110 кг. хубавица,ще и споделяте,ще се сприятелите и когато тя поиска нещо повече предполагам изведнъж ще се появят мнооооого домашни и вечерния ви час ще стане 18 00ч,аре да си го кажем чесно,няма да правите секс със 110 килограмова жена(момиче) при 99% от момчетата.

Град
    Варна
    Човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в душата му.За сведение пълните хора са по-чувстени и който има такъв човек до себе си го знае.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Понятието "дебела" е разтегливо. Това, което за мене е пищна мацка със секси дупе и баджаци, за брат ми е бахти слона.

Аз принципно не обичам кльощави, обичам да има месо по тях. Обаче за прекалено дебела не бих се прежалил.

Цитирай Първоначално написано от svetlomira
    Човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в душата му.За сведение пълните хора са по-чувстени и който има такъв човек до себе си го знае.
    Доста банално. Човек бива ПРИВЛЕЧЕН от външността на момичето и след това евентуално се влюбва. Просто така стоят нещата.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Голям фен Аватара на cveteto64
    Зависи от хората някои гледат амо външния вид, втори харектера, трети всичко, зависи и според интересети аз лично не искам да съм с по-дебел от мен, не съм била и абе зависи ако пък се влюба защо пък не...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Супер фен Аватара на Shia
    Момичето с бяло черната блуза(фадрома) е дебела,момичето преди нея е закръглена

Бе как дебелите да нямат шанс,защо като се разхождам по улицата виждам много двойки с дебели момичето и двойки(женени) също

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Понятието "дебела" е разтегливо. Това, което за мене е пищна мацка със секси дупе и баджаци, за брат ми е бахти слона.
    За мен момиче с под число 10 разлика между сантиметрите в ръста и килограмите й вече не ме привлича чак така сексуално...
    Да не говорим за по-малко число...
    Примерно 1, 70 метра и 60 кг -> 70 - 60 = 10 ии...

(спокойно не ги питам колко си висока и колко тежиш, ама съм забелязъл, че така стоят нещата с представите ми)

Нищо против никой не казвам, нищо лично, това си е моя вкус
    Разграничавам приятелски отношения от сексуални
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Дебелите имат ли шанс?

НЕ

А ДЕБИЛИТЕ ?

абе много си зависи от човека и лицето също.

MakeMeLaugh, Рияна и Бийонсе са с доста по-малко от 10 в разликата снатиметри-килограми, да не кажа, че се получава отрицателно число...и все пак са СТРАШНО СЕКСИ. Всяко момиче си мечтае да има такива крака и такова дупе, права ли съм?

В крайна сметка всичко опира до това как е налято момичето. Демек, ако излишните килограми са му по краката, гърдите(ама не само сланини) и дупето, а не в корема и в ръцете, изглежда страно секси и дори според мен има по-голям шанс да си хване гадже. Пък и характерът играе важна роля в сексуалното привличане. Ако е някой с чаровно лице и пленяваща усмивка, не виждам ни'ви проблеми

Колкото до мен, аз бих си легнала с по-пълен мъж. Аз като съм се запознала с него съм го опознала и си доставям удоволствие с душата, а не с тялото му(хипотетично казано). Знам, че звучи банално, но е така. А и много връзки започват след години познанство, тъй че външният вид не е най-важния фактор...

Айде със здраве!
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Аз лично не си падам по дебелите ама знам ли..любовта е сляпа.
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

stiifi, не, ама изобщо не си прав.
    Точно тези са ми адски антипатични и дундести, някви загръглеи откъм гъза.
    Отблъскват ме, особено негърските структури...

Абе хора нищо лично но все едно гледам тука перфектния свят се искара.И много добре знаете че не е така!
    В днешно време се гледа външността и паричното състояние,аре отречете го де.Тия дето наистина гледат душевността на човека се срещат толкова често колкото 50тачки по улицата.

Град
    Пловдив
    няма перфектни хора повечето пълнички хора са супер готини пичове/пички, а голяма част от слабаците - надути и с огромно самочувствие особено женките
    -- -- --

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    stiifi, не, ама изобщо не си прав.
    Точно тези са ми адски антипатични и дундести, някви загръглеи откъм гъза.
    Отблъскват ме, особено негърските структури...

Искаш да кажеш, че това не ти изглежда секси?

Хм, странно...повечето ми приятели споделят за мокрите си сънища с "дундестите" звезди

Въпрос на вкус казало кученцето и си облизало дупенцето.

Явно всеки си намира половинката рано ии късно
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Съгласен съм със тебе Sebastianek.Това е така именно защото по-пълните(или повечето от тях) се опитват да се харесат по някакъв начин като компенсират за наднорменото тегло със готино държание.Аз лично съм пълен и съм имал само 2 приятелки който са били с мен заради самия.Доста пъти или съм нямал самочувствието или не съм привлякъл някоя мацка,в страх че хич няма да и харесам(като се замисля е комплексарко това ама ..).Напълно е обяснимо и няма на кой да се сърди човек.Ако не си приятен на външен вид на някой той няма да те допусне до себе си за да те опознае и от вътре.Но това си е лично мнение ...

ами те дебелите си се вземат а има случаи тънки и дебели се вземат или пък просто го правят от интерес да видят как е 1000 възможности са но за всеки влак си има пътник де
    Прави го така че да е добре!!!

Аз лъчно като мъж не харесвам дебели момичета, нито ги съжелявам ... Това "Ми аз сам си такава , да ме харесват каквато съм" НЕ ГО ПРИЕМАМ ... Да си размърдат задниците и да отслабнат!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от YourBossy
    Аз лъчно като мъж не харесвам дебели момичета, нито ги съжелявам ... Това "Ми аз сам си такава , да ме харесват каквато съм" НЕ ГО ПРИЕМАМ ... Да си размърдат задниците и да отслабнат!
    не всички са пухкави щото папкат много
    -- -- --

stiifi, казах го ясно и просто, че ме отблъскват!
    Ми не ме кефят каквито и снимки да сложиш не бих легнал с тия гадни негърки и това е.
    Мокри имат, щото са на по 14-15 и си нямат друга работа, те на всичко биха се изкефили.

Аз си имам претенциозен вкус, това е

Чувал сам че дебелите ( момичета , момчета ) са много симпатични хора , весели и забавни аз познавам дебели момичета.... и нямам нищо напротив дали ще е дебела или слаба ( за приятелски отношения ) а колкото до
    гаджета или секс ще се по замисля
    Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.

Преди да пишете каквото и да е се замислете за секунда ...в колко от случайте като видите пълно момче/момиче което не ви привлича чисто визуално,ще искате да го/я опознаете по-добре за да разберете всъщност какъв характер е и какъв е като човек.Айде да не се лъжеме.На тези години външния вид е визитка и е от голямо значение,както един потребител (момиче) беше драснал по-назад в темата.Аз самия съм 178 и 90кг ..в едно такова никакво положение - личи си че тренирам но съм си все пак очевидно пълно момче.(работя в момента здраво по изчистване за лятото )От личен опит ви казвам - на пълните хора им е трудно с тия работи.Не само че биват трудно забелязвани ...а и самочувствието им е доста ниско (на повечето) ...най вече заради комплекса - аз съм дебел,а от там идват и проблемите.За доста години съм успял да си намеря само 1 сериозно момиче от доста опити - жалко вече не сме заедно.

@ScreambOy,
    доста коменсират за външния си вид с готино държание и найстина някой за си готини хорица.

hottie
    Guest
    слабите винаги имат повече шанс и сред мъжете и в работата. Такова е обществото.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Скрийте ги тия маймуни, че ми се догади...
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Защо питате след като отговора се знае.... Не, нямаме шанс знам от личен опит... колкото и глупости да изръсите, това е положението.

Цитирай Първоначално написано от Neet
    Защо питате след като отговора се знае.... Не, нямаме шанс знам от личен опит... колкото и глупости да изръсите, това е положението.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си