- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебелите имат ли шанс?
Излезте от филмите... в реалния живот е съвсем друго... ние по-едрите сме хора втора ръка...
Дебело момче , не е толкова страшно ,но дебело момиче , е кофти![]()
Втора рака няма такова нещо бе човекПървоначално написано от Neet
бих си станал гадже с пълно момиче та нали все пак и пълните имат души бе!!! За товаче не се притесняваи.
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
Вярно е че имаме души, и то какви... но никой не гледа тях а външния вид...
Хич неми пука тези които се присмиват не знаят какво ще им се случи утре или други денза товаче нека да не мисли те за това дебела съм нямам шанс всеки има
![]()
Като видя някоя мазна топка лой да си облизва пръстите от последните остатъци от сандвич от МакДоналдс...лошо ми става...
Съжалявам че съм толкова пряма,но това е истината и не се отнася само за мен.Не казвам че всички хора трябва да са фиданки някои имат тежки кости и за тях не е възможно да са идеално слаби,но да се изоставиш и да станеш 100-килограмов глиган...
И после що не ви харесвали...Ми гнусно е!!!
не искам да звучи грубо... но ако не сте доволни от нещо стремите ли се да го промените...?в случая килограмите - ходите ли на фитнес редовно, спазвате ли стриктни диети? не става само с ядене![]()
Вазможно е за тези които напълно са се отчая лищот такива като тебе ги пренебрегват постоянно
Ходя на фитнес не съм редовен но все пак се подържамНО НЕ СПАЗВАМ ДИЕТИ
Фитнесът е най-важен,да,браво,че спортуваш!Работата не е в гладуването,което повечето момичета предприемат от мързел да спортуват.
Имам коремче но е стегнатоможе да се смеете но е така
![]()
От личен опит ще кажа само следното:
в 6-7 бях леко закръглена(не и дебела),но имаше доста момчета,които ме харесваха,защото така да се каже хубава съм си в лицето (дано не звучи надуто.) В класа ми имаше едно момиче,което беше по-високо и по-слабо от мен,обличаше се горе-долу добре,но никой не я харесваше,защото имаше голям нос,криви зъби,голямо чело с пъпки,няква смотана коса и носеше очила.
Така че леко са ми тъпи тея определения за някого само според тялото му.![]()
Quod me nutrit,me destruit!
Дебел при дебел отива. Дeба децата сте...
прати една снимка да те видим кво бижу сиПървоначално написано от Barbolinna
Много ти съчуствам.... За какво ли погледнах тая тема доста ме натъжиПървоначално написано от Neet
![]()
За всеки влак си има пътници..но и всеки трябва да има реална преценка за себе си![]()
Абе вие тъпи ли сте или какво?
Защо си мислите, че всеки, който тежи над допустимата норма яде много? Не може ли да е сърдечен проблем? Не може ли да е от стрес? Не може ли да е увредена лимфна жлеза? Не може ли да е от дихателни проблеми? Не може ли да е от нередовно хранене? Не може ли да е вроден дефект?
Искам да ви кажа, че само 47% от пълните хора по улиците са такива, щото много ядат. А за другите...повечето не могат да направят нищо по въпроса. И спрете с тоя фитнес, защото не знаете за какво говорите. Баща ми е фитнес инструктор и мога да ви кажа, че 90% от тренировките ще превърнат мазнините мускили, които 1-во, че тежат повече и второ, създават зрителна измама и хората също изглеждат като лоени топки.
За пълните хора си има специални диетолози, които изготвят диети според типа на живот, тяло и характер + вкусови предпочитания.
И като гледам, всичките искате да си лягате с фото модели. Еми не става. Това, че в България кльощавото се приема за секси, съвсем не значи, че е така попринцип. Дебелите също са част от обществото и заслужават точно толкова внимание и уважение, колкото всеки един останал човек. Мислите ли, че на тях им е приятно да ги заглеждат навсякъде и да си шушукат зад гърбовете им "ето идва извънгабаритния товар"? Точно вие слабите създавате това разделение и комплексирате по-пълните. Не трябва! И те са хора като всички останали и не е редно да се чувстват изолирани.
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Усештам че и в тази тема се заформя глупав спор.Да за всеки влак си има пътници ...само дето пълния или в по-лошия случай дебелия ще ги тръси тези пътници 2 или 3 пъти по-дълго от тези с 10-15кила по слаби и няма да има шанс в много ситуаций в който слабиа ще има.Реалноста си е това ..казах ви в предния пост да се замислите преди да пишете.И да ..никой не ни е виновен че сме с наднормено тегло освен ние самите ...спортуване задължително с диетка и това му е майката.Последния месец славих 8-10кила и съм напълно нов човек,макар че трябва да сваля още толкова.![]()
Ще легна с някоя която ще ми грухти на ухото - Аааае нема нужда![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Извинявам се, но не се сдържах.Първоначално написано от DeXtRoFeR
Ако си легнеш с прасе...ще ти грухтиако обаче не си зоофил и си легнеш с по-пълничко момиче, повярвай ми, няма да ти грухти
![]()
Не говоря за пълничките, те са друго нещо. Говоря са динозаврите които обикалят из града, дискотеките и т.н.Първоначално написано от stiifi
Като един случай на морето: Може ли да се снимам с теб... Да, но защо точно с мен... Защото си единствения динозавър в дискотекатаБеше голяма веселба
![]()
А сега за момичетата които може би са ми се обидили: Не може да си на 15-20 години и да тежиш 130 кг. - не мислите ли ?! Вземете поотслабнете и бъдете желани/съвет, не молба
/![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
stiifi, и това, че на тях им е гадно и неприятно да са такива аз трябва да се жертвам и да тръгна с някоя дебелана за да й е по-хубаво ли?!
Ами не.
И това, че било от сърце, холестерол и там другите болести и заради това, че имали болести и не били виновни на мен трябва да ми стане по приятно и да тръгна със слон ли, дето не ме привлича ама въобще и да гледам как другите ходят с кифли?!
Ами не.
И това, че в БГ се приемало, че кльощавите били секси, а иначе било друго. Няма такова нещо - всеки си приема индивидуално въприятие за красота. Няма такова нещо в БГ кво било там какво било, няма стандарти.
Слаби кифлички винаги ще вървят и са вървяли. Пусни си Фешън ТВ и виж.. е вярно там са прекалено анорексии де.
Говорим за сексуално привличане и какво е секси.
Като хора, приятели и т.н. що да не ги върпеиамаме, и те са като нас, те всъщност с нищо не са различни![]()
Няма граница.
Но в това кое ме възбужда.. не мога да си кривя душата, тя не иска
И това за коефициента и мерки и т.н., това съм забелязъл АЗ, че отговаря на изискванията ми като се замисля.
Да, пълните по болест и без средства не могат да направят мн за килата, но както ти каза 53%, т.е. всеки 2-ри дебел от мързел нищо не прави, може да дава кинти за манджа, ама не и да поотслабне.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Това е съвсем различно. Аз говорех за момичетата, които не са заслужили това, което им е на главата и са симпатичниПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Според мен всеки може да си намери половинка.С дебело момиче не бих ходил,но с леко пухкаво тей бих.Защо не
Даже сегашната ми приятелка е леко пухкава
.Апак аз съм виж пример : 80 кг 177 см съм но повечето хора казват,че не ми личат и че съм набито лапе
![]()