stiifi, и това, че на тях им е гадно и неприятно да са такива аз трябва да се жертвам и да тръгна с някоя дебелана за да й е по-хубаво ли?!
Ами не.

И това, че било от сърце, холестерол и там другите болести и заради това, че имали болести и не били виновни на мен трябва да ми стане по приятно и да тръгна със слон ли, дето не ме привлича ама въобще и да гледам как другите ходят с кифли?!
Ами не.

И това, че в БГ се приемало, че кльощавите били секси, а иначе било друго. Няма такова нещо - всеки си приема индивидуално въприятие за красота. Няма такова нещо в БГ кво било там какво било, няма стандарти.
Слаби кифлички винаги ще вървят и са вървяли. Пусни си Фешън ТВ и виж.. е вярно там са прекалено анорексии де.

Говорим за сексуално привличане и какво е секси.
Като хора, приятели и т.н. що да не ги върпеиамаме, и те са като нас, те всъщност с нищо не са различни Няма граница.

Но в това кое ме възбужда.. не мога да си кривя душата, тя не иска

И това за коефициента и мерки и т.н., това съм забелязъл АЗ, че отговаря на изискванията ми като се замисля.

Да, пълните по болест и без средства не могат да направят мн за килата, но както ти каза 53%, т.е. всеки 2-ри дебел от мързел нищо не прави, може да дава кинти за манджа, ама не и да поотслабне.