- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тежко е тежко е
Сцепих се да учаа4 часа учене и ако утре не изкарам поне една 6ца на ония вълк с мустаците по математика ще му се стъжни драстично
![]()
http://vbox7.com/play:66237cf7 Поздрав .![]()
На всичкото отгоре утре трабва да ставам в ранни зори , да ходя не тренировка .Тежко е тежко е ...
phah
Даа, тежко е..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Аре трагни ти в 5 часа през ноща на трениравки Още докато не си си легнал и трябва да тръгнеш![]()
Ми езиково е няквоНа 15 съм Вадете сметачната машина
![]()
phah
Е да ама то зависи може да си тръгнала от 6 годиниматематиката не е трудна в малките класове
Та какви тренироФки ?
Абе и на мене не ми е лесно ма не се оплаквам![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ем от 9год тренирам плуванеВ отборче съм вече и сещаш ли се ... нямам право на пропуск
![]()
Ама к'во да се прави . Като съм си го избрала , ще си го тренирам . То не че е неприятно Даже напротив , но много ми е рано
Като имаш предвид , че съм 2ра смяна на даскало и пак се успивам за 1вия час
![]()
phah
врътни един масур, бе, к'во ще си играеш да учиш..
после и с учителя врътни.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
До сега не са ни правили .![]()
Дари тук тревата не ми пречиВсе още ..
phah
Те тия ми се правят на непипали 4адел , ама като минат покрай някой с чадел в себе си и от 10км наострят уши и очиПървоначално написано от ScionOfStorm
И те си спомнят за миналото ...
phah
загорела са и теако ви направят тестове ще изгориш
затова мога да ти продам урина
![]()
Ми засега няма цена, но след 48 дена в натуракой е автора на учебника ти по математика
![]()
Ne znam koi eMurzi me da si protegna rukata , da go vzema posle da go oburna , da pro4eta i posle da go napi6a tuk
![]()
phah
А цвят или издателство ? Нищо ме лаза за предложението, услуга за услуга![]()
ааа бай чавдарзнаем се с него, преди 1 месец пратих мн поздрави на майка му, много точен пич
![]()
милата....и аз тря ставам рано ама по доста по малоумни причини
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
хъъ и аз учих до сега,пък и съм заек в езиковаамааа такъв е живота
![]()
What i want is obvious , what i love is unique