значи днес правих секс и след като се прибрах и видях на гащите ми малко кръв.чела съм,че не е хубаво да ти тече кръв от секс,а цикъла ми мина..иначе в началото ми беше малко сухо отдолу..дали може да е от това или трябва да отида на лекар
mi kvo da ti kaja moje bi nai dobre otidi na lekar![]()
![]()
![]()
Може би сте правили малко груб секс?Казваш,че си била сухичкка....може и от това да е,особено ако сте го правили бързо.И другия вариант (който искрено се надявам да не е),може да имаш някакъв по сложен проблем,който да излекуваш евентуално.
Predpolagam ot grub sex moje da e...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
и при мен беше така първият път
БлЯя..БлЯ...
ако секса е бил груб .. си е норомално
пък и като не си била овлажнена..от това може също да е
ако и следващия път след секс имаш пак кръв по добре отиди на лекар
може да си протрита . . . може да имаш рана на шийката на матката и от та да кървиш . . . отиди на лекар задължително
ако не е много като количество не се тревожи просто другият път по полека![]()
Come out, come out wherever you are...
Ако го правиш за пръв път е НАПЪЛНО нормално да има кръвДругия вариант е от това, че не си била влажна и се е получило протриване. Ако мислиш, че не е нито едно от двете, иди на лекар.
Само без паника!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ами то може да има 10000 причини повечето от които не са свурзани с проблем. Нещо което не знаех е че при някои жени се появява оволационно кръвотечение, което е от няколко капки. Това е вариант... друг вариант е наистина да е заради грубостта на акта като се има предвид че ти е било сухо... решението на този проблем е просто-кажи на приятеля си че трябва да е малко по-внимателен в началото... и ако все пак се притесняваш много няма да ти навреди един преглед... лекарите не хапят
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!