- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Косми около пениса?
Da vi pitam kak trqbva da se zemat kosmite okolo huq:s samobrasna4ka li ili 1 priqtel mi kaza 4e sas noji4ka se zimalo 6tot rastqli posle mnogo
*Заглавие на Кирилица!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo
Але със ножичка .... със самобръсначка ма траа често щото почват да растът доста бързо
Направи си растички или плитчици... ще бъдеш много оригинален...![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Е тука вече ме уби. Ми пробвай, пич. Виж колко ще махнеш с тая ножичка, колко ще е със самобръсначката. Има едни машинки за подстригване, такава също можеш да ползваш, ама ще изглеждаш смешно, понеже и с ножичка и с подобна машинка само ще намалиш окосмението, няма да го махнеш. Пък ако си на кеф и кола маска може си направишПитай приятелката си как става
![]()
Самобръсначка
Мееееееееен, епилатор му е майката...Първоначално написано от MakeCash
![]()
![]()
![]()
оо за епилатор не ми говори..на краката е УЖАСНО (вади си изводите)Първоначално написано от afterforever
По темата: самобръсначка![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
По KУРA боли с епилатора адски много но по другите части на тялото е напълно поносимо.... до скоро се епилирах абсолютно целия сам с епилатор и все още съм жив...Първоначално написано от MaLty
е и аз съм жива деПървоначално написано от ubuntureload
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ама то ти си адски тъп....Първоначално написано от ubuntureload
Не съди по себе си за околните!!!Първоначално написано от PiruBloodz
Аз предлагам с кола маска ако не те е много страх от болката, но като начало започни със самобръсначка![]()
Come out, come out wherever you are...
Сед с космите, по-мъжествено еА иначе попринцип гейовете си епилират цялото тяло
![]()
Най добре със самобръсначката![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ами махат се..с бръснача(ама както каза ти започват да стват след това по дебели и черни),затова по добре си ходи на кола маска
за да нямаш проблемс
А ти как ги махаш... с пинсетка един по единПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
С огнехвъргачката или се виси на тяхПървоначално написано от ubuntureload
![]()
може и да се изгорят със сярна киселина![]()
важното е че си осъзнал нуждата от обезкосмяване
![]()
Резачката ше те опраи![]()
(Ако и с това не стане ги завържи със здраво въже един за друг и последния го вържи за кола,която треа да набира бързо...;])