.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Аз също имам такива печати за 1 лев си ги взех ! Много са готини и страшно много ме кефят как стават ..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ох, много ме заинтерсувахте...моляяяя за снимкиии!

Това нещо представлява .. Би трябвало да ги продават в левчетата , защото аз от там си го взех

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ами, ако просто отида до козметичния магазин до нас, дали ще го има? Моля ви за отговорииии ;((

Амии не съм гледала , но би трябвало да го има .. Ако го няма провери в левчетата

хубави са дали ще си вземеш от евтините по 1,50 или тези от сайтовете по 20 лв НЯМА РАЗЛИКА .... !!! купи си от 1,50 едно твърде възможно е да не стане обаче ... не се отчайвай тогава си купи само шаблончета каквито си харесаш НО когато ги копуваш ОПИПВАЙ ФОРМИЧКИТЕ !!!!!!!! И СИ ВЗЕМАЙ НАЙ-ИЗДЪЛБАНИТЕ ЗА ДА ИМА ЕФЕКТ защото някой ги правят много плитки и нищо не става !!! :) успех :-)

Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    хубави са дали ще си вземеш от евтините по 1,50 или тези от сайтовете по 20 лв НЯМА РАЗЛИКА .... !!! купи си от 1,50 едно твърде възможно е да не стане обаче ... не се отчайвай тогава си купи само шаблончета каквито си харесаш НО когато ги копуваш ОПИПВАЙ ФОРМИЧКИТЕ !!!!!!!! И СИ ВЗЕМАЙ НАЙ-ИЗДЪЛБАНИТЕ ЗА ДА ИМА ЕФЕКТ защото някой ги правят много плитки и нищо не става !!! успех
    Много съм съгласна с теб !

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Аз честно да ви кажа винаги, когато питам в някой козметичен магазин, ме гледат като телета и се чудят какво е това "печат за нокти"
    Обаче като ида в някой магазин за левче, винаги имат.. :P
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

не забравяйте когато за пръв път ги пробвате ДА МАХАТЕ С ИГЛА НАЙЛОНЧЕТО ОТГОРЕ НА ПЕЧАТИТЕ
    аз имам един бял лак който ми е подарък и донесен от Гърция-с него винаги ми става(с другите от по 1,2 лева не става така добре) иначе за този лак нямам представа колко струва

на мен пък печата въобще не прави нищо .. аз ли не го правя както трябва .. незнам .. ама не става картинката просто тая гума нищо не става с нея .. някои да обясни какъв печат ползва и как го ползва ;xx
    I <33 MYSELFF ` *

И на мен не ми се получава..Махнах найлончето,сложих лака ''таковах'' го с онуй дето викате ,че трябва да има метално от края(обаче мойто няма)..нищо не се отбеляза..

ПП. печата не съм го купувала аз,подарък ми е,но ми мяза на онея от левчетата..и специален лак нямам.съмнява ме ,че формичките ми са плитки.пробвах да си издълбая повече,но без резултат ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си