- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Печат за нокти
Някой има ли идея,дали в някоя козметика се продават само шаблони и колко горе долу парички са?
Само шаблони няма да намериш така по магазините. Продават ги със самото печатче и с шпатулката. Цените варират от 2 до 10 лева, зависи къде ги намериш. Препоръчвам ти да потърсиш в магазините за левче, за да не даваш много пари за това.
моите са 1 лв. и нещо ..![]()
фатката е в шпатулата![]()
аз се научих нааай сетне
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
аз ще потърсвя за тези специалните лаковеПървоначално написано от HexGirl
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И аз ще си взема..Може ли някой да постне снимка с печатче , че ми стана много интересно (аз си представям как ще е но все пакПървоначално написано от heiress
)
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Сподели и с нас каква е ''фатката''? И моя печат е от левчето , с пласмасова шпатулка ,много пъти се мъчих да си направя ноктите ,но никога не става ,явно шаблоните не са много добре издълбани или пък проблема е в шпатулката???Първоначално написано от HexGirl
Днес и аз си купих печати.Сега ги отвярям, махнах найлончето, намазах лак и го почистих със шпатулката.Но на печата се отбеляза само една част от картинката и така няколко пътиНямам идея какво греша..
Написала съм, че съм го махналаПървоначално написано от Elsi
И се получава само част от картинката
Може би проблема е в лака , но днес си взех гъст.. не знам вече
Имаше ги преди да махна найлонаПървоначално написано от Elsi
Други идеи?
Не искам да те разочаровам, но най-верятно си попаднала на тези плочки с по-плитките формички.Кофти е.
Най-верятноПървоначално написано от sunshine92
Ама то пък как да ги различиш..пак ще се мъча утре пък да но стане нещо
![]()
ааа,сестра ми има такова чудо и си прави ноктите уникални!![]()
сега като ми пораснат още малко и аз ще си купя (:
Сега си направих ноктите и като за първи път стана яко ..Ама сега не ми се снима![]()
аз също си купих за 2.50 иначе само шаблони също съм виждала да продават за около 1.50
Къде ги продават отделно? В София някой да знае?Първоначално написано от vampgirl
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря само шаблончета в София![]()
Има в почти всички магазничета за козметика, аз си намерих на Алабин в базарчето, дето е S&Z, там има магазин на Golden Rose и имат доста шаблони, нз дали ме разбрахтеПървоначално написано от magikk
![]()
при мен пък проблема е в тва гуменото дето отпечатва..изобщо не върши работа..и много се ядосвам ;дд правя всичко както си трябва и като тръгна да отпечатвам формичката не се отпечатва ;х
Ох,моля ви дайте някаква снимка?Първоначално написано от ira90
![]()