Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
В кофти положение си знам... но недей да възлагаш напразни надежди, защото така само влошаваш нещата, бате...виж се..виж колко много живот има още пред теб...какво си мислише,че ще се ожените ли...знам всички си мислят така, когато чувствата са в своя разгар, но това в днешно време е почти невъзможно, не е както преди намериш си едно момиче и прекарвате целия си живот заедно, тук в новото време всеки прави каквото чувства и смята за редно спрямо себе си...остави я..1 год е много време и това време свърши! Сега трябва да продължиш по своя път, както тя го е направила, не можеш да зациклиш на тая раздяла след като си направил всичко за тази връзка, не можеш да я накараш на сила да е с теб и признай си че и не искаш това, то просто няма смисъл..може би някой ден ще съжалява за решението си, но... не изпадай само в депресии защото така само губиш...направил си всичко каквото си могъл.. явно не е писано да е така..дано го превъзмогнеш всичко това, защото може би малко изтъркано, но наистина тя не те заслужава..ако искаш да поговориш с някой насреща съм
mn si praw inache mn jalko no ponqkoga s dylgite wryzki e taka i wse pak uspeh..