.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

трябват ми снимки...

Здравейте!Преди всичко искам да се извиня,че темата ми най-вероятно не е за тук,но незнам и аз къде да я сложа!

И все пак да кажа какво ми трябва...а т.е. трябват ми снимки на АЛИСИЯ (певицата - "Карамел"),но да са С ВИСОКА(ако може МНОГО ВИСОКА)РЕЗОЛЮЦИЯ!!!

И ако може да наблегнете на лицето и...не съм претенциозен приемам всичко,което предложите,но за проекта ми ми трябват на лицето и ...така,че ще съм много благодарен ако има и такива!!!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Голям фен Аватара на scyLLa
    http://images.google.bg/images?q=%D0...bg&sa=N&imgsz=
    (google 10 sec) дано е тя, а не някоя друга
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Уви и аз търсих в гугъл...но за съжаление не намерих каквото ми трябва!
    Изображенията са прекалено малки ...трабват ми с резолюция над 800х800 (даже и 1000х1000)

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Евала...наистина много ми помогна това!

Сега ако някой ми каже програма за увеличаване на резолюцията без намаляване на качеството ще е СТРАШНО!!!!

Отново благодаря!!!!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Евала...наистина много ми помогна това!

Сега ако някой ми каже програма за увеличаване на резолюцията без намаляване на качеството ще е СТРАШНО!!!!

Отново благодаря!!!!
    Ето сайт http://www.resizepic.com/ можеш да си ги правиш, колкото искаш, но ще се изгуби и качеството, няма как
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Ефекта е задоволителен...обаче наистина сайта си е мн добър!!!За секунди ...мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си