- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сини очи и черна коса
Еми попринцип сега съм рус или кестеняво не знам точно очите ми са тъмно сини, но веждите ми са руси смисъл... а и сам много ама много бял и сам малко червен смисъл... не знам как да обясня точно, но искам да се боядисам черно и сам си измислил една прическа и се чудя![]()
Аз съм със светла коса сини очи и се чудех преди дали да се боядисам в черно.Но всички ми казваха,че съм със светла кожа,светли очи и няма да ми отива.Лично аз не съм виждала такова момиче (сини очи,светла кожа,черна коса).
Ако не са лещи, ДА! Иначе е зверски грозно (според мен).
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
+1 и все пак зависи де някой русата коса ги прави безлични,при други не е такаПървоначално написано от lipstik
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
На мене никой не ми отговори, но сестра ми ми каза че няма да ми отива... а аз сам си измислил прическа и искам да се боядисам черно, защото много ме кефи и не знам обаче...![]()
Пусни снимка да те видимПървоначално написано от Ne7WoRK
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
@billytalent кажи скайп на ЛС да ти пратя:P
сини очи и черва коса!?!!!![]()
супер яко е!![]()
![]()
![]()
сини очи и черна коса!?!!!![]()
супер яко е!![]()
![]()
![]()
о трябва да го отбележа.Аз изпитвам неприязън, почти омраза и винаги съм резервирана към тъмнокоси светлооки мацки, щото се сещам за поне 5 такива примера, които изглеждат така и са мазни долни Интригантки и правят много мръсотии по най-лицемерния и подъл начин и....![]()
повече ми харесва черна коса със зелени очиОбожавам ЗЕЛЕНИ ОЧИ
![]()
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
да ..мн е сладко![]()
аз съм със светла кожа,светли очи (зелени)и светла коса .. казват ми че ако се напрая с тъмна коса щяло да ми ходи ,защото ще ми изпъкнат очичките..
![]()
![]()
Според мен зелените очи,подхождат повече на кестенява коса.Не на черна.Първоначално написано от mar7inaaa
![]()
мхм.. е аз няма да се боядисвам де.. хДПървоначално написано от BoCupycake
зелено и черно е яка комбинация .. иначе синьо и русо както съм аз в момента естествена си е окей пак![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз съм много бяла с зелени очи и черна коса /боядисана/ и много ми ходи![]()
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .