- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сини очи и черна коса
Аз имам съученик със черна коса и сини очи и само като го видя и откачам СУПЕР ЯКО Е![]()
![]()
![]()
![]()
Да радва ме ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Харесва ми много.също и черна коса и зелени очи.аз съм така:
http://prikachi.com/files/931179B.jpg
за момче не ме кефи.предпочетам рycа коса и сини очи и гаджето ми е така
Аз просто съм влюбена в тази комбинация.. Момчето с което излизам е точно така. Толкова е сладък. Не е лошо и ако си със светла коса и сини очи, но просто хората със сини очи и тъмна коса за уникални и трябва да се ценят ..
Темата е от 2009.....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Първоначално написано от kris4uuuu
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Абсолютно възможно, пък.Първоначално написано от DimovB
Генът за цвят на очите се унаследява независимо от този за цвят на косата. Като комбинация звучи гот, нищо че рядко ми харесват сини очи ;д, ама, естествено, всичко си е до човек.
Седи доста неестествено - познавам няколко момичета, които са с черни коси и си купиха сини лещи - еми изглежда, че все едно очите им са стъклени и ще изскочат
Love is everything!
Темата е стара, но по принцип за момиче май ще изглежда зле но на момчее... знам такива![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
обожавам такива момчета/момичета![]()
![]()
![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Любимата ми комбинация е, в допълнение с бяла кожа.
писала съм няколко пъти в темата, но е било преди доста време![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Много ми харесва комбинацията.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Според мен е красиво,но определено по-добрата комбинация е руса коса и сини очи.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Това според мен е ефекта от това, че са лещиПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Аз пък познавам 1-2 момичета и наистина е до човек, но спец едното е като богиня... Не знам дали е от цвета на косата/очите или просто е красива, но и седи превъзходно![]()
Абе по едно време много се бях навила да си боядисам косата в черно (понеже и аз съм със светли очи и кожа) но фризьорката ми ми каза, че никога няма да ме боядиса понеже после и да искам да се боядисам в друг по-светъл цвят се постига много трудно... ии затова реших да си остана с естествената коса (поне за сега)
Да,още повече че харесвам черните коси,а русите-не.
Черна коса и сини очи много ме кефи и за момче и за момиче!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
даааааааааааааааааааа обожавам я тази комбинация, особено ако косата е катранено черна ( и със зелени очи също е готино :P )
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
е уникално е .. аз съм синеока с тъмно кестенява коса.. много ми харесва съчетанието да има контраст на очи и коса..
по-хубаво е черна коса и зелени очи
Hostis Honori Invidia