.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Plovdiv

Да се радвам ли или да плача

На квартира съм в Пловдив с хазайка и още момиче което харесвам.
    Момичето обаче ме има само за приятел,понеже на този етап не иска никой...нямам и нищо против това...но ето идва и проблема...Хазайката ни прави номера с сметките(доста по високи са отколко трябва да са)...и преди малко се скараха по телефона ...и хазайката и каза в близките дни да си намери друга квартира...обаче съквартирантка ми реши направо сега да се изнася(ще отседне при приятелка)...и така тя се изнесе и сега на мен ми е СТРАШНО криво...и като си спомням което хубави моминети имахме направо ми се реве....
    От една страна се радвам(макар малко) понеже така ще мога да я разбравя(по точно да забравя чувствата си към нея)...
    Ако може да ме успокоите ...понеже наистина ми се реве

Град
    В сърцата на хората.
    Радвай се живота е пред теб.... ако са истински чуства вече не е за радост... съмнявам се да имаш истински чувства , по скоро това е привързаност.

Мести се да живее другаде, но в същия град нали?Поддържай неква връзка с нея.

E кво ще ревеш..живота продължава.Това че няма да я виждаш всеки ден не значи нищо.Ако я харесваш действай...защо подяволите си чакал толкова време...звъни и, виждайте се по-често..говорете си...Действай... живели сте толкова време заедно може би няма да те отхвърли

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Мега фен Аватара на teenems
    все пак не е последното момиче на света ,па и живота е пред теб
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Няма нищо де.Защо пък не отидеш с нея на друга квартира?
    Кажи й че не искаш да пълниш гушата на тая хазаяйка и така.Няма ли да се получи?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Кажи й че не искаш да пълниш гушата на тая хазаяйка и така.Няма ли да се получи?
    И на мен това ми хрумна Защо не й предложиш заедно да се преместите другаде? Ако разбира се те харесва като съквартирант
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    И на мен това ми хрумна Защо не й предложиш заедно да се преместите другаде? Ако разбира се те харесва като съквартирант
    Съгласна съм

Град
    Велико Търново
    Наистина може да поговориш с нея и да отидете заедно на друга квартира...С течение на времето може нещо между вас да се получи

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от PanaH
    Наистина може да поговориш с нея и да отидете заедно на друга квартира...С течение на времето може нещо между вас да се получи
    Така си мисля и аз.Но ако смяташ, че тя няма да ти отвърне на чувствата можеш само да се радваш, че ще я виждаш по-малко . . както сам каза може би ще я забравиш

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от PanaH
    Така си мисля и аз.Но ако смяташ, че тя няма да ти отвърне на чувствата можеш само да се радваш, че ще я виждаш по-малко . . както сам каза може би ще я забравиш

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Не искала нищо в момента, имала те само за приятел, бла бла бла...

не се надявай да ти пусне... с други думи спри да мислиш за нея.
    "Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."

Град
    Shove IT
    Кухнята, ножът, вените - край на проблемите.. и един депресант по-малко

Град
    ForSaken city (:
    И ние какво ? Да дойдем да ти дадем по една кърпичка ?

Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Съгласна съм
    az syshto
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Аз си мисля , че имаш голям шанс, щом сте живели заедно, няма как да не сте се сближили... Мисля, че е добре да следваш горните мнения и в подходящия момент да и кажеш какво чувстваш, дори и да те отблъсне в началото, ще започне да те гледа с друго око и нещата ще се обърнат

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от mimentseto93
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Съгласна съм
    az syshto
    преди две седмици мислихме да се изнасяме двамата...ама сега е различно ..
    Сега е отседнала при приятелка и квартирата и излиза 80лв(понеже са трима)...а ако реши с мене да се изнесе наема ще излезе от сорта на 200-250 лв ...и какво и да го гледам няма да се навие...
    Но сега като я няма ...найстина ми е по лесно да не мисля за нея ...казвам го това пожене знам че има само приятелски чувства и нищо повече ..
    П.П. Благодаря иначе за коментарите ...помогнаха ми ....hug ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си