.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: skype 4.0

skype 4.0

Kakvo mislite za SKYPE 4.0?
    xqx

miii tva e

nay novata versiq na skype
    xqx

anonymous497065
    Guest

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Б О З А !

Мега фен Аватара на Infinity
    Хубав ли е ?
    To infinity and beyond.

Не е кой знае к'во...

Град
    Инкогнито
    По оптимизирано използване на системните ресурси, подобрено качество при разговор, почти е решен проблема с wi-fi лага и изцяло нов интерфеис, който не го бива

Скайпа си е чук!
    Общо взето нямам много забележки към него,а тези,които ги имам са минимални!
    Има си и "+" и "-"...Много мнения ще чуеш...по-добре си го изтегли от Замунда и го виж

Няколко плюса:

- Всичко се извършва в 1 прозорче!
    - По-добра визия
    - Ако ти пратят 1000 файла (снимки например) няма 1 по 1 да ги записваш...директно SAVE ALL и си перкаш
    - Улеснена е работата със хронологията,защото предимно с нея се работи!
    Няколко минуса:
    - като ти пише някой почва да подскача една единица (или там колкото хора те търсят) доло в дясно ...което мен лично много не ми привлича вниманието ...и понякога пропускам

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Какво мисля ли ? БОЗАВ

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Отврат е според мене... за нищо не става... стария е хиляди пъти по-добър

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Скайпа си е чук!
    Общо взето нямам много забележки към него,а тези,които ги имам са минимални!
    Има си и "+" и "-"...Много мнения ще чуеш...по-добре си го изтегли от Замунда и го виж

Няколко плюса:

- Всичко се извършва в 1 прозорче!
    - По-добра визия
    - Ако ти пратят 1000 файла (снимки например) няма 1 по 1 да ги записваш...директно SAVE ALL и си перкаш
    - Улеснена е работата със хронологията,защото предимно с нея се работи!
    Няколко минуса:
    - като ти пише някой почва да подскача една единица (или там колкото хора те търсят) доло в дясно ...което мен лично много не ми привлича вниманието ...и понякога пропускам
    +10

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Става
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Всъшност новата версия на skype не е "само в едно прозорче", ами "зависи от настройките". Можете да го накарате да изглежда като стария скайп - поразцъкайте се.

Относно подскачащите номерца в таскбара - специално ще си включа таскбара(защото съм го разкарал - харчи ми ресурси и пространство от екрана) за да видя изобщо дали има tray иконка.

Като цяло се държи по-стабилно от предните си версии - всъщност досега е крашвал само един път, което си е постижение. Преди си крашваше редовно всяка седмица, като понякога на всичкото отгоре оставаше в RAM и в Task Manager като процес.

Вместо да ритате срещу новото - хванете и му поровете настройките
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

доста е добър

осиране на skype e
    НА КРИВ КУР ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ

amii men lichno me kefi ..
    no ponqkoga ne mi pokazwa ws . abonati koito sa online
    inache me radwaa nowiqq skype .. ! :P :P

Цитирай Първоначално написано от AnD1i
    осиране на skype e

qko si sprql

Стария интерфейс повече ми харесваше - 2.5 някъде беше най-стабилната версия

абсолютен боклук и за варела не става обаче, толкова е тъпо изобщо не прилича на скайп тотална промяна и не мога да разбера кой ми е писал, докато изровя всички абонати
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Мега фен
    Хубав е, всичко ново е хубаво, малко трудно му свикнах, иначе е ок

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    абсолютен боклук и за варела не става обаче, толкова е тъпо изобщо не прилича на скайп тотална промяна и не мога да разбера кой ми е писал, докато изровя всички абонати
    И неможеш да цъкнеш дискусии ...примернО!?!?

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Доста по-удобен ми е от предишните скайпове. Определено функцията всичко да се извършва в едно прозорче е перфектна, а не да ми излизат 4797457 прозорци за различните чатове Единственото, което не ми допада е, че не мога да си сменям скиновете на скайпа и ми седи все синьо

Добре сега съм с новия скайп и нещо като цъкна примерно на 5,6 абоната и ми се отваря чата в отделен прозорец,като съм махнал отметката за отваряй съобщенията в отделен прозорец....как да го направя в един прозорец.А и как като цъкна веднъж на някой абонат да е като предишния скайп да ми показва аватара му...
    Нов човек съм

Цитирай Първоначално написано от Xanibal
    Добре сега съм с новия скайп и нещо като цъкна примерно на 5,6 абоната и ми се отваря чата в отделен прозорец,като съм махнал отметката за отваряй съобщенията в отделен прозорец....как да го направя в един прозорец.А и как като цъкна веднъж на някой абонат да е като предишния скайп да ми показва аватара му...
    Даваш на изглед -> фабричен вид
    За второто, искаш да гледаш профила ли?

както са ти всички абонати в 3.8 и като цъкнеш веднъж на някой и ти се появява аватара му със настроението му,не самия профил
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си