.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo

Той заминава....отново....

Здравейте...през ноември писах темичка че приятелят ми го нямаше за 20 дни до мен...едвам издържах.А сега...той заминава на бригада....за цели 6 месеца!Незнам..още не е заминал а аз вече се побърквам,заговорим ли за ходенето му там и почвам да плача.На сън го търся повтарям му името /майка ми не 1 път ме е чувала/. Незнампочвам от сега да се побърквам.Обещах му че ще го чакам,той неискаше,но аз искам,защото знам че когато човек иска нещо той го постига с цената на всичко. Той не може да ми обещае /да защото мисли трезво...или знам ли аз защо..../,макар че прави планове от сега за след това. И той се разплака когато за пръв път говорихме по тази тема.Знам че му е трудно...но чесно казано незнам как ще издържа /психически/.
    Съжелявам за темата но просто исках да споделя...прекалено ми е тежко. И бих искала да ми дадете съвети.Или вие как сте го преживели това.
    Сигурно ще ми кажете че приятелките ще ме подкрепят...те първо не го харесват и второ си мислят че той ще ме забрави и че това е краят...
    Благодаря ви че прочетохте темата и мерси предварително за съветите!!

Град
    Paradise
    Не съм преживяла това, но си спомням колко сълзи ляхме и двамата като го нямаше за 8 дена веднъж и не мога да си представя даже колко гадно ти е на теб. Съветът ми е да се опиташ да се отдадеш на някакво хоби, нещо което ти е интересно и да се опиташ да убиваш така времето. Може да се поразсееш поне за по няколко часа на ден. Иначе мисли за деня, в който ще се върне и пробвай да приемеш 6те месеца просто за време, което тече и с всеки изминал ден те приближава към него...

Град
    in my world!
    Значи знам че ти е тежко но няма смисъл от драми има няколко варианта
    1Той заминава..връща се все още така пламенно влюбен в теб и сте си заедно
    2Той заминава и намира друга а ти се поболяваш от мъка след като ти каже (по лошо е да не ти каже и да ви върти и двете)
    3 Той заминава ...и след 3 мес чувствата ти намалят (знам че ще си помислисш не няма да стане,ама всичко става)и срещаш друг и след като му кажеш той се поболява от мъка..мъчи се да те върне и след примерно 1 мес успява и сте си пак щастливи
    4 същото като трети но на него му е кофти ама иска не иска приема че си с другия
    5 И двамата си намирате други сродни души

Така един съвет погледни реално на нещата и се успокой малко колкото и да не можеш..направи го ако искаш за него,защото едва ли ще му е приятно да гледа любимата си съкрушена..радвай се на малкото време което ти остава с него преди да замине
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Благодаря ви за отговорите...да трябва трезво да помисля върху нещата,но как да стане...заедно сме от почти 11 месеца.Наистина знам че ме обича,свикнахме да сме заедно постоянно и сега...опитвам се да се радвам на моментите в които съм с него,но знам колко ще ми е зле като замине....аз го обичам,чувствата ми едва ли ще намалеят. Незнам сигурно съм много смешна в очите на повечето..но какво да направя...тази пуста любов пречи на хората да размишляват за някои работи трезво.

Голям фен Аватара на dimi93
    Здравей. Това лято се запознах и аз с едно момче. Ходихме няколко месеца и аз се влюбих до уши в него... Мина лятото и ми каза, че са го приели в София и ще заминава да учи и няма как да сме заедно повече...тей като нямало да се връща във Варна. И аз много страдах... Беше ми най трудния момент в живота. И още не мога да го забравя. След толкова много време още си мисля за него, искам да сам с него, санувам го... От както скъсахме съм нямала друг приятел. Не знам какво да ти кажа...определено знам какво ти е! На една моя приятелка гаджето и замина да работи в Кипър през Октомври и ще се върне живот и здраве Май месец. И знаеш ли какво? Те са заедно още. Ходиха само 1 месец и той замина. На приятелката ми и беше много трудно, особено сега когато остава малко време и тя няма търпение. Повярвай ще го преживееш. Ако се обичате тъка както се обичат приятелката ми и гажето и всичко ще е наред! Се пак по добре е да имаш малка надежда че след 6 месеца ще сте пак заедно щастливи от колкото да знаеш, че повече никога няма да сте заедно!

Аз абсолютно ти влизам в положението... Незнайно как, но всеки с който тръгна да се хвана сериозно заминава...! Ще те посъветвам само да се насладиш максимално на времето, което ви остава заедно! Бъди силна и го подкрепяй! Има една приказка: "Разстоянието за любовта е като вятъра за огъня - Ако е силен.. ще го разпали.. ако е слаб ще угасне"
    Само времето ще покаже какво ще се случи така че... наистина не го мисли Връзките от разстояние са възможни... Само от вас 2мата зависи... Наистина е трудно да свикнеш с факта, че няма да е до теб и че не можеш да му се обадиш точно, когато ти се прииска да чуеш гласът му... но всичко се преживява Виж подписът ми
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Супер фен
    Не съм била далеч от него толкова време без да се виждаме изобщо,но и знам какво е да ти пречи разстоянието... ние се виждахме в продължение на година и нещо по 2 мизерни пъти в месеца. Но нещата се наредиха щото устискахме до края Ако бях на твое място щях да говоря с момчето и да го накарам да повярва,че може да се преодолее това. По думите ти разбирам обаче,че той нещо е разколебан... ако виждаш,че той няма намерение да чака...явно не държи толкова на теб,колкото ти на него.

Ами моето мнение е че ако продължаваш да се тръшкаш, наистина няма да издържиш. Приеми нещата малко по-спокойно, знаеш че нямаш друг избор...ще минат 6-те месеца. Плюс това в момента има достатъчно технологии, които ще направят липсата му по-незабележима...скайп, мейл и т.н. Нищо не ви пречи да се виждате редовно. В подкрепа на това ще ти дам личен пример...едно време, когато бях в казармата нямаше такива екстри, телефони работи...за цялата казарма сме се чули 10 пъти...писмо на ръка му беше майката...като влязох за първи път след това видях приятелката си след 8 месеца. Така че ако се замислиш работата не е чак толкова страшна. По-ведро...казваш си че е за добро и търпиш...Поздрави
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Не мисли за това колко ще ти е зле, а както каза Bellatrix - приеми, че всеки следващ ден не е мъчение, а приближаване към момчето ти Излизай с приятели. В никакъв случай не се затваряй в себе си.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Искам да ти кажа да се друшаш.Събери кураж и ще успееш.Ти няма какво да направиш те така ли иначе ще минат тези 6 месеца.Виждам че ти си готова да го чакаш.Но както те казах,той ако е разколебан няма смисъл да се мъчиш.Успех.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Наистина 6 месеца са дълго време,но аз вярвам,че ако двама души се обичат любовта им е способна да издържи на такова нещо.
    Когато и аз съм се разделя с гаджето за по-дълги периоди(2-3 месеца),баба ми ме успокояваше,че тя е чакала дядо ми в казармата цели 3 години

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Наистина 6 месеца са дълго време,но аз вярвам,че ако двама души се обичат любовта им е способна да издържи на такова нещо.
    Когато и аз съм се разделя с гаджето за по-дълги периоди(2-3 месеца),баба ми ме успокояваше,че тя е чакала дядо ми в казармата цели 3 години
    еха... да поздравиш баба си съгласна съм с всичко което каза hooliganka89... + 1
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Благодаря ви за оптимистичните мнения.Като цяло аз съм съгласна и му го казах много пъти че ще го чакам.Но незнам,може би той мисли трезво...или е малко песимистично настроен.Той ми казва "неискам да ми обещаваш нищо,защото сърцето неслуша обещанията!Трогнат съм че ми обещаваш това и се надявам така да стане,но се замисли може всичко да стане...ти или аз да срещнем друг/а,чувствата ни да изстинат м/у нас,просто времето е доста" и ето такива работи.Сигурно мисли трезво...аз това не го осъзнавам и неискам...Въпреки всичко ми говори и мисли за това как като се върне ще сме заедно...Просто ми е адски трудно...
    Оф...утре е на интервю в Сф...пффф хем искам да го вземат,все пак да си изкара парички,хем неискам да е далеч от мен....Май почвам да ставам егоистка

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Благодаря ви за оптимистичните мнения.Като цяло аз съм съгласна и му го казах много пъти че ще го чакам.Но незнам,може би той мисли трезво...или е малко песимистично настроен.Той ми казва "неискам да ми обещаваш нищо,защото сърцето неслуша обещанията!Трогнат съм че ми обещаваш това и се надявам така да стане,но се замисли може всичко да стане...ти или аз да срещнем друг/а,чувствата ни да изстинат м/у нас,просто времето е доста" и ето такива работи.Сигурно мисли трезво...аз това не го осъзнавам и неискам...Въпреки всичко ми говори и мисли за това как като се върне ще сме заедно...Просто ми е адски трудно...
    Оф...утре е на интервю в Сф...пффф хем искам да го вземат,все пак да си изкара парички,хем неискам да е далеч от мен....Май почвам да ставам егоистка

Ако замине наистина,опитай да го чакаш,докъдето изтъпиш.Нямаш какво да губиш,освен малко време,но не мисля че ще е фатално.
    Успехчета

hottie
    Guest
    Само едно ще кажа - приятелят ми никога не би заминал без мен, освен ако не отида с него. Не веднъж се е отказвал от пътувания, бригада, по-дълги командировки и пр. Аз също.

Не отива на война, споко ше се върне. Просто пазете комуникацията на макс докато е на бригада и всичко ше е ок. Просто бъди добричка и не изневерявай.
    Бахти тъпия подпис имам

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Не съм преживяла това, но си спомням колко сълзи ляхме и двамата като го нямаше за 8 дена веднъж и не мога да си представя даже колко гадно ти е на теб.
    УАУ!
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Знам че не заминава на война...и знам че с комуникация може да се поддържа връзката.На това се надявам искрено. А за изневярата съм му повтаряла и ще продължавам да му повтарям че това няма да се случи.
    Някои от предните постове имаше че една двойка никога ни биха тръгнали разделени.Аз какво да направя че той е студент а аз съм ученичка в 11 клас макар че имам 18 години. Бих искала и аз да замина с него,да изкарам пари но това са.... 3 месеца преди края на годината...имам и да държа през юни изпит за сертификат...наще ще ме обезглавят ако направя такова нещо.
    Просто ми е адски тъжно че ще остана без него, на всичкото отгоре най-добрата ми приятелка сега на 8ми заминава и тя на другия край на света за да изкара пари....добре че тя е за 2 месеца. И общо взето няма да имам на кого да порева на рамото...няма кой да ми помага психически да преодолея някои по-сериозни проблеми.
    Днес приятелят ми е на интервю от...3:15 за да му кажат окончателно дали заминава и ако да кога... и до кога....
    Знам че съм отвратителна...и че това не е редно...но лекичко се надявам да не го одобрят....

Аз обаче тук ще те разочаровам. Имай предвид, че по бригадите може да стане всичко. Може да ти изневери. Там не е като да сте в различни градове - там е с по няколко човека в стая, които дори не познаваш, там го няма дори Пешо да изпиете по една бира. Не една и две стабилни двойки са се развалили след бригадата. Отиващият или си хваща друга или просто прави секс с някоя... защото му е самотно и трудно на място, където не познава никой. Не са кой знае колко добри условията там. И го очаквай. Разбира се, по някое изключение има. Няма неща, които са така на 100%. Така че очаквай дори това, което не искаш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Знам че съм отвратителна...и че това не е редно...но лекичко се надявам да не го одобрят....

не бъди егоист... в любовта място за това няма! Не можеш да искаш той да спре развитието си заради теб.... Наистина е трудно, но мисли и за него.... а можеш да си сигурна, че на него ще му е 1000 пъти по-трудно, от колкото на теб! Каквото трябва да се случи, се случва въпреки всичко... Според мен гадаенето и пролетите сълзи предварително са абсолютно излишни. Остави нещата просто да се случват
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    От толкова отдавна не бях писала изобщо в този сайт.... просто исках да споделя всичко което ми се случва през периода в който го няма приятелят ми.
    Приателят ми замина на 8 май в Англия... и все още не се е върнал... преди това моята най-близка приятелка замина за Банког, след това на 15 юни замина майка ми в Румъния на командировка за 3 месеца а след това леля ми замина за Англия при приятеля си.... и в крайна сметка останах с баба ми,баща ми и пра-дядо ми. Аз ходех н ауроци през лятната ваканция и се грижех за пра-дядо ми...но дойде и най-тежкият а мен момент...дядо ми почина...а аз с майка сме се гррижили 6 години за него.Беше като шок за мен...и все още не мога да се справя с това....незнам как да възприема постъпката на приятелят ми, в деня на смъртта на дядо ми той ми звънна,казах му какво се случи...и той нищо неказа...после след време ми пише че съжелява че в такива тежки моменти не е до мен. Поддържаме си връзка и се обичаме...
    само ако знаете колко ме е страх, скоро се връща и незнам как ще са ни отношенията.Страхувам се да не го изгубя.
    Съжелявам че ви занимавам с моите неща...но наистина исках да го кажа това.
    Благодаря ви,че ви има!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си