.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Дилема

Дилема

Тъй , като и аз се чудя вече - пускам тази тема с надежда за адекватни отговори .... Онзи ден правихме секс със приятелката ми . Тя беше отгоре и и се наложи да отстъпи за малко . Капута се беше навил на половина ... За свършване не съм на 100% сигурен , че имаше . Смисъл приближаваше се на 2-3 пъти и все спирахме .... последният път обаче почувствах и сърбеш и все едно се стичаше по простата ... Стигнахме до извода , че нетрябва да има риск и тя изпи едно ЕСКАПЕЛЕ. Във същият ден почна да се оплаква от гадене - среща се и при бременност и като страничен ефект на лекарстеният компонент. Вчера трябваше да и дойде , забавя днес още го няма. Тя е на мнението , че и бави поради причината , че до преди 2 седмици е карала на камара хапчета поради грип.. Възможно ли е от това да се забавя ?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ескапел може да промени хода на месечния цикъл.Щом го е изпила след секса значи няма проблем.Спокойно,и паниката играе голяма роля.Не се панирай излишно.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Ескапел може да промени хода на месечния цикъл.Щом го е изпила след секса значи няма проблем.Спокойно,и паниката играе голяма роля.Не се панирай излишно.
    Аз лично не се подавам на паниката , но тя се във първите часове. Смятам ,че от това може да се получава цялата работа. Тука е тръгнала да прави разни тестове . Аз знам , че се правят чак 6 ден след половият акт , а във случаят е на 2-рият ...

Симптоми като гадене при бременност се появяват след 1-2-3 месеца така че спокойно

Град
    Тестовете се правят от 10 до 14 дни след половия акт.Щом е изпила въпросното хапче още същия ден не е бременна.Като и дойде ще се успокоите и някой ден ще се смеете на случката .

Тестовете се правят от 10 до 14 дни след половия акт.Щом е изпила въпросното хапче още същия ден не е бременна.Като и дойде ще се успокоите и някой ден ще се смеете на случката .
    Е има и следният проблем във рамките на тия 2 дни го правихме още 7 пъти Всичко си беше ок ... май...

Град
    ^^Ееее щом е било ОК значи всичко е тип топ.Нека тая случка ти е като обица на ухото и следващия път бъди внимателен.Пазете се по време на секс.

Град
    In the middle of nowhere
    има и тестове които се правят още на първият ден ... за това колко са сигурни въобще тия тестове не мога да ти кажа, но мисля че е нормално да и закъснее с няколко дни ... но ако до седмица, най-много две не стане ... ЛЕКАР
    Come out, come out wherever you are...

Re: Дилема

възможно е и от Ескапел да й закъснява

Голям фен
    Град
    Варна
    Пууу как ебете бе хора , се гафове правите , ония забременял приятелката си ония без малко другия незнам си какво .Ви е несе ли усещате кат свършвате няматели поне малко интуиция.
    Аз досега такива проблеми съм нямал , имал съм приятелки които нарочно са ме карали да им свърша вътре щот им било хубаво и казват че нищо нямало да стане , ама нали и аз имам глава да не падам от марс.
    Другия път използваите по качествени презервативи вземи си с един размер по малки от тези които си ползвал досега зада несе изхлузва, а да седи стегнат презерватива.

Град
    Свищов

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    и аз мисля така.Веднъж ми се наложи да пия и после цикала ми беше направо ужас.закъсняваше ми,идваше ми по няколко пъти в месеца и като отидох на лекар тои ми казаа че е заради хапчето и още поне 2-3 месеца ще ми трябват за да се нормализира.така че споко

ескапел просто променя цикала ти така че няма място за притеснение

Цитирай Първоначално написано от jenichka
    Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    и аз мисля така.Веднъж ми се наложи да пия и после цикала ми беше направо ужас.закъсняваше ми,идваше ми по няколко пъти в месеца и като отидох на лекар тои ми казаа че е заради хапчето и още поне 2-3 месеца ще ми трябват за да се нормализира.така че споко
    +1 и садващия път внимавайте

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Не си свършил и пак хапчета...полечка е да не са ви бонбони...ще и дойде това да не те притеснява...по интересно е струва ли си на тия години да се блъска с хормони за всеки случай (момичето ти)
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен
    Град
    София
    Това с газенете е много преувеличено.Днеска правите бебето и днеска почва да и се гади - да бе да.
    Тестчета има.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Велико Търново
    Абе как още в 1-вия ден имало симптоми,въобразявали сте си нещо.
    Симптомите на бременност се появяват до 3-тия месец г/д.
    Тези симптоми са някакви други.Тъй,че спокойно... ако има нещо-тест правете!
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    има и тестове които се правят още на първият ден ... за това колко са сигурни въобще тия тестове не мога да ти кажа, но мисля че е нормално да и закъснее с няколко дни ... но ако до седмица, най-много две не стане ... ЛЕКАР
    Скъпа, моля те прочети какво отчитат тестовете за бременност и кога се появява и концентира то, а тогава говори за тия неща.

Защо е пила това хапче изобщо? Презервативът се е навил......голяма работа. Изобщо не е трябвало да го прави. След като си такъв сексуален маратонец, а приятелката ти е паника, най-добре да отиде на лекар и да почне прием на ОК.
    От Ескапеле цикълът й тотално се обърква. поне 3-4 месеца нито ще е редовен, нито ще знае кога е в овулация, нито нищо. И то заради глупост.
    Нищо й няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си