.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Дефрагментиране...проблем

Такам..Трябва да си дефрагментирам D-то защото е толкова забило че нищо немога да направя....пускам го..Започва дефрагментирането и по някое време се рестартира компа без да е свършила дефрагментацията.. Моля ви кажете ми къде е проблема и как да го оправя мерси предварително :P

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Бъг в операционната система под товар (сини екрани).
    Бъг в Рам-та ти.
    И най-вече според мен: прегрява ти компа от натоварването и се рестартира (вид защита).
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Бъг в операционната система под товар (сини екрани).
    Бъг в Рам-та ти.
    И най-вече според мен: прегрява ти компа от натоварването и се рестартира (вид защита).
    Е

Е мога ли да го попражя по някакъв начин

You're singing the songs

Спри отметката за автоматичен рестарт при проблеми:
    Control Panel -> System Properties -> Advanced -> Startup and Recovery -> Settings -> System failure, и махаш отметката Automatically restart. И пробваш пак. Ако пак така се гаври - теглиш си софт за дефрагментиране и действаш с него. Гууд лък.

Цитирай Първоначално написано от lcl
    Спри отметката за автоматичен рестарт при проблеми:
    Control Panel -> System Properties -> Advanced -> Startup and Recovery -> Settings -> System failure, и махаш отметката Automatically restart. И пробваш пак. Ако пак така се гаври - теглиш си софт за дефрагментиране и действаш с него. Гууд лък.
    Амии мо же ли на българси защото ми е на български менюто и неможах да го намеря

You're singing the songs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си