Преди години , като имах малък бюст носех бриджитки и ми бяха удобни. Вече не.
Envoi moi ! ;]
Купувам си сутиени от магазина за бельо, а за тези "бриджитки" дори не знам какво значат :S![]()
Тия бриджитките не бяха ли любимите сутиени на Пеги от "Женени с деца"![]()
![]()
![]()
вееерно ли.Първоначално написано от Boot
да си беше задала правилно въпроса.
Купувам си предимно от железарията, цветарския магазин на ъгъла и книжарницата. Я виж ти, явно не съм само аз!![]()
Браво,браво,много сте оригинални,отговаряте като първолачета,сякаш не разбирате въпросаПървоначално написано от rauwkost
може пък наистина да не го разбирате,ако е така жалко само за вас
![]()
:P за марка ако на някой му пука Jolidon ,относно бриджитки е по-добре да се носят когато неискаш да ти се виждат презрамкитеиначе не са удобни
![]()
Сутиени си купувам от където ми падне и не обръщам внимание на марката.Имам един сутиен който е от 20 лева, имам и много от 7-8 лева, и да кажа чесно не прая разлика между този от 120 лева и другите.Просто според мен няма смисъл да купувам скъпи сутиени, акто мога да си купя по евтин, който също да ми харесва.
Suglasna sum s teb ^^ Nqma smisul prosto. Aide primerno za po vajen slu4ai (va6a si rabota kvo 6e pravite) moje da si pozvoli6 nqkoi ot 30-40 lv ama taka za ejednevno det nikoi ne vijda kvo ima6 e malko tupo. Po skoro ima xora koito si kupuvat skupi sutieni samo za da se poxvalqt tva 4e ne sa im udobni ili ne gi izpulvat dokrai ne im puka![]()
![]()
![]()
Je me suis laisee rever
Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
L'echo de l'espoir..
J'ai ouvert mon coeur
J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
de qui j'etais sourd
да..купувам си от mells shop ..май така се пишеше.Има ги на червения и до икономе(варна)
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
http://www.zenaperfect.bg/index.php?...rowse&catid=42
От Perfect.Винаги си намирам точния размер и могат по поръчка да ти го направят баш по мерки.
От Palmers,Triumph,New Silhouette...
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
от skiny и Никол понякога ..![]()
![]()
Аз съм от Шумен и тук нямаме голямо изобилие от магазини за бельоНо перфект е доста добра марка, български са, има голямо разнообразие от модели и са качествени
А колкото до сутиените тип "бриджитка" стоят доста ефектно, повдигат бюста, но лично мое мнение, е че не стават за всеки ден понеже не са особено удобни...
Но са идеални за някой по-специален случай. И според мен е безсмислено да се носят такива сутиени ако блузката или роклята няма голямо деколте, защото ефектът им е незабележим и примерно ако си облечеш някое поло отгоре стои доста странно :P
Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!
http://images.figleaves.com/product/...0001-style.jpg Ето това е, само където този няма презрамки.Иначе аз то1но такъв си харесала, но беше останал смо един номер от него, а номера не беше мояПървоначално написано от vivteen
![]()
уу,това сигурно е доста неудобно..Първоначално написано от foreverr
за рокли,без презрамки,сигурно е от полза!
![]()
Мда естесвено от магазин за бельо,и от този вид също съм виждала в магазините за бельо :P
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Не е неъдобно.Ако е с презрамки ще е удобно.Първоначално написано от bloodymirror
Нно дори и без презрамки май е удобно.